تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۲
کد خبر : 61381

بهره‌برداری از پروژه مسکن تعاونی تولیدی توزیعی فرهنگیان استان اصفهان

بهره‌برداری از پروژه مسکن تعاونی تولیدی توزیعی فرهنگیان استان اصفهان

در هفته تعاون؛ بهره‌برداری از پروژه مسکن تعاونی تولیدی توزیعی فرهنگیان استان اصفهان به گزارش دنیای اسرار ،همزمان با هفته تعاون، پروژه مسکن شرکت تعاونی تولیدی توزیعی فرهنگیان استان اصفهان با حضور مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، مدیر تعاون اداره کل، مدیرعامل و هیئت مدیره اتحادیه‌های تعاونی های مسکن استان و جمعی از

در هفته تعاون؛

بهره‌برداری از پروژه مسکن تعاونی تولیدی توزیعی فرهنگیان استان اصفهان

به گزارش دنیای اسرار ،همزمان با هفته تعاون، پروژه مسکن شرکت تعاونی تولیدی توزیعی فرهنگیان استان اصفهان با حضور مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، مدیر تعاون اداره کل، مدیرعامل و هیئت مدیره اتحادیه‌های تعاونی های مسکن استان و جمعی از مسئولان شهری به بهره‌برداری رسید. مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان در این مراسم با اشاره به افتتاح ۲۵ طرح تعاونی در استان، تأکید کرد که ۹۸ درصد منابع مالی این پروژه‌ها با تکیه بر مشارکت اعضای تعاونی‌ها تأمین شده است.

در این مراسم، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با اشاره به برنامه‌های هفته تعاون اظهار کرد: امسال ۲۵ طرح تعاونی در استان اصفهان به بهره‌برداری خواهد رسید که این طرح‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله پروژه‌های مسکونی، تولیدی، خدماتی، بهداشت و درمان، تولید انرژی خورشیدی و طرح‌های تأمین نیاز اجرا شده‌اند.

به گفته برزوئیان، مجموع سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای اجرای این طرح‌ها بیش از ۳.۵ همت بوده و این پروژه‌ها زمینه اشتغال یک هزار و ۶۶۷ نفر را فراهم کرده‌اند.

وی افزود: در قالب طرح‌های قابل افتتاح هفته تعاون، ۸۷۶ واحد مسکونی در شهرستان‌های اصفهان، شاهین‌شهر و لنجان که توسط تعاونی‌های مسکن احداث شده‌اند، به بهره‌برداری می‌رسد. همچنین دو طرح تولید انرژی خورشیدی نیز در شهرستان کاشان به بهره‌برداری می‌رسند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان یکی از شاخصه‌های مهم طرح‌های تعاونی قابل افتتاح در هفته تعاون امسال را مشارکت اعضای تعاونی‌ها در تأمین منابع مالی عنوان کرد و گفت: بیش از ۹۸ درصد منابع مالی این طرح‌ها توسط اعضای تعاونی‌ها تأمین شده است.

برزوئیان همچنین بر دو رویکرد راهبردی در حوزه تعاون تأکید کرد و گفت: نخستین رویکرد، شبکه‌سازی است. ما نیازمند تکمیل زنجیره‌های تعاونی در بخش‌های مختلف هستیم و وظیفه ما تقویت ارتباط میان تعاونی‌ها و معرفی ظرفیت‌های موجود به یکدیگر است تا زنجیره تأمین در بخش تعاون کامل‌تر شود.

وی توانمندسازی تعاونی‌ها و اعضای آنها را رویکرد دوم عنوان کرد و افزود: این امر از طریق برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی دنبال می‌شود. همچنین هوشمندسازی یکی از ضرورت‌های غیرقابل‌انکار امروز است و همه تعاونی‌ها با هر گرایشی باید در این مسیر مشارکت فعال داشته باشند.

برزوئیان با اشاره به اهمیت نوسازی در بخش تعاون اظهار کرد: بخش تعاون نباید از تحولات سایر حوزه‌ها نظیر صنعت، کشاورزی و حمل‌ونقل عقب بماند. امیدواریم با برنامه‌ریزی دقیق و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، شاهد نوسازی و توسعه بیش از پیش تعاونی‌ها در استان باشیم.

وی همچنین از پیگیری بازنگری اساسنامه تعاونی‌ها خبر داد و گفت: چند برنامه را در حال پیگیری داریم و خواهش ما این است که همه تعاونی‌ها در این مسیر به ما کمک کنند. بازنگری اساسنامه همه تعاونی‌ها در وزارتخانه مطرح است و از همه تعاونگران می‌خواهیم نظرات کارشناسی خود را در این حوزه اعلام کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان اصلاح قوانین و مقررات بخش تعاون را از دیگر موضوعات در دست پیگیری عنوان کرد و افزود: اصلاح قوانین و مقررات تعاونی‌ها در کمیسیون‌های تخصصی مجلس در حال بررسی است و در این زمینه نیز از تعاونی‌ها انتظار داریم با ارائه دیدگاه‌ها و نظرات خود، مجموعه تعاون را همراهی کنند.

برزوئیان با اشاره به چالش‌های تأمین مالی پروژه‌های تعاونی گفت: علاوه بر تسهیلاتی که بانک توسعه تعاون پرداخت می‌کند، به دلیل چالش‌های متعدد مالی که از سال گذشته با آن مواجه هستیم، به سمت روش‌های دیگر تأمین مالی از جمله اوراق گام و برات‌های الکترونیک حرکت کرده‌ایم.

وی ابراز امیدواری کرد با استفاده از این ظرفیت‌ها، بخشی از اعتبارات مورد نیاز تعاونی‌ها تأمین و زمینه برای اجرای پروژه‌های جدید و توسعه فعالیت‌های این بخش فراهم شود.

شایان ذکر است این پروژه در ۸ طبقه احداث شده و شامل ۴۳ واحد مسکونی و یک واحد تجاری است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان