تاریخ انتشار : جمعه ۲۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۳
کد خبر : 62234

بازسازی 155 متر گابیون خط لوله سراسری در منطقه 2 عملیات انتقال گاز به پایان رسید

بازسازی 155 متر گابیون خط لوله سراسری در منطقه 2 عملیات انتقال گاز به پایان رسید

بازسازی 155 متر گابیون خط لوله سراسری در منطقه 2 عملیات انتقال گاز به پایان رسید عملیات مرمت و بازسازی 155 متر گابیون در تقاطع خط لوله سراسری انتقال گاز با رودخانه، با هدف ایمن سازی خط لوله و تضمین پایداری انتقال گاز در آستانه فصل بارش و با حداقل هزینه ممکن به پایان رسید.

بازسازی 155 متر گابیون خط لوله سراسری در منطقه 2 عملیات انتقال گاز به پایان رسید
عملیات مرمت و بازسازی 155 متر گابیون در تقاطع خط لوله سراسری انتقال گاز با رودخانه، با هدف ایمن سازی خط لوله و تضمین پایداری انتقال گاز در آستانه فصل بارش و با حداقل هزینه ممکن به پایان رسید.

به گزارش دنیای اسرار ، اسدالله مهری ، مدیر منطقه 2عملیات انتقال گاز با اعلام این خبرافزود:با توجه به پیش بینی بارش های شدید ناشی از سامانه ( النینو)در پاییز امسال و آسیب های وارد شده به گابیون موجود بر اثر سیلاب های زمستانی و بهاره ، مرمت این سازه حفاظتی بسیار ضروری بود و در دستور کار مرکز بهره برداری خط لوله قرار گرفت.

وی در ادامه گفت: این عملیات پس از اخذ مجوزهای لازم از نهاد های ذی ربط و با برنامه ریزی دقیق عملیاتی، در سریع ترین زمان ممکن و با رعایت کامل ملاحظات فنی ، ایمنی و زیست محیطی اجرا شد تا از فرسایش بستر، شست شوی خاک اطراف لوله و تهدید پایداری خط در برابر طغیان رودخانه جلوگیری شود.

مدیر منطقه 2 عملیات انتقال گاز ایران تاکید کرد: صیانت از حریم و تاسیسات خطوط لوله، به ویژه در نقاط تقاطع با رودخانه ها، از اولویت های اصلی این منطقه است و پایش مستمر و اقدام به موقع برای مرمت سازه های حفاظتی، نقش تعیین کننده ای در تداوم انتقال ایمنی ، پایدار و بدون وقفه گاز طبیعی به مبادی مصرف دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان