تاریخ انتشار : جمعه ۸ آبان ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۵
کد خبر : 62812

امکان مصرف برق بیش از قدرت قراردادی برای صنایع فراهم شد

امکان مصرف برق بیش از قدرت قراردادی برای صنایع فراهم شد

سخنگوی صنعت برق: ⭕️ *امکان مصرف برق بیش از قدرت قراردادی برای صنایع فراهم شد* به گزار ش دنیای اسرار ،سخنگوی صنعت برق از فراهم شدن امکان مصرف برق بیش از قدرت قراردادی برای مشترکان صنعتی فاقد بدهی خبر داد و گفت: در راستای حمایت از تولید و با توجه به وجود ظرفیت مناسب تولید

سخنگوی صنعت برق:
⭕️ *امکان مصرف برق بیش از قدرت قراردادی برای صنایع فراهم شد*

به گزار ش دنیای اسرار ،سخنگوی صنعت برق از فراهم شدن امکان مصرف برق بیش از قدرت قراردادی برای مشترکان صنعتی فاقد بدهی خبر داد و گفت: در راستای حمایت از تولید و با توجه به وجود ظرفیت مناسب تولید برق، این دسته از مشترکان می‌توانند تا اطلاع ثانوی، با هماهنگی و به‌صورت ۲۴ ساعته، بیش از قدرت قراردادی خود برق مصرف کنند.

🔸احسان ذبیح‌زاده سخنگوی صنعت برق با اشاره به تداوم اجرای سیاست تأمین حداکثری نیاز مصرف برق صنایع اظهار کرد: این تصمیم با هدف تسهیل فعالیت واحدهای صنعتی، بهره‌گیری مؤثرتر از ظرفیت‌های موجود تولید برق و حمایت از استمرار و افزایش تولید در کشور اتخاذ شده است.

🔸 سخنگوی صنعت برق تأکید کرد: بهره‌مندی از این امکان منوط به نداشتن بدهی بابت برق مصرفی و هماهنگی با شرکت برق طرف قرارداد است و مشترکان صنعتی واجد شرایط می‌توانند در چارچوب هماهنگی‌های انجام‌شده، به‌صورت شبانه‌روزی از ظرفیت تأمین برق بیش از قدرت قراردادی خود استفاده کنند.

🔸 وی در پایان خاطرنشان کرد: صنعت برق با استفاده از ظرفیت‌های موجود و اتخاذ تدابیر لازم، تأمین برق مورد نیاز بخش تولید را با هدف پشتیبانی از فعالیت‌های صنعتی و کمک به رشد اقتصادی کشور دنبال می‌کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان