تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۳
کد خبر : 3792

کار سخت کُشتی ایران در مجارستان

کار سخت کُشتی ایران در مجارستان

پایگاه خبری دنیای اسرار پایگاه خبری دنیای اسرار به نقل از ایرنا: مسابقات کشتی در بازی های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا که طی روزهای ۲۸ تا ۳۱ مرداد در کشور اندونزی برگزار شد، با کاهش ۲ وزن در رشته های آزاد، فرنگی و زنان روبرو بود و تنها در وزن های المپیکی برگزار شد؛ به طوری که

Print Friendly, PDF & Email

پایگاه خبری دنیای اسرار

پایگاه خبری دنیای اسرار به نقل از ایرنا: مسابقات کشتی در بازی های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا که طی روزهای ۲۸ تا ۳۱ مرداد در کشور اندونزی برگزار شد، با کاهش ۲ وزن در رشته های آزاد، فرنگی و زنان روبرو بود و تنها در وزن های المپیکی برگزار شد؛ به طوری که در کشتی آزاد، کشتی گیران وزن های ۵۷، ۶۵، ۷۴، ۸۶، ۹۷، ۱۲۵ کیلوگرم و در کشتی فرنگی کشتی گیران وزن های ۶۰، ۶۷، ۷۷، ۸۷، ۹۷، ۱۳۰ کیلوگرم شرکت کردند.
به این ترتیب تیم کشتی آزاد از ۶ وزن صاحب سه مدال طلا توسط حسن یزدانی (۸۶ کیلوگرم)، علیرضا کریمی (۹۷ کیلوگرم) و پرویز هادی (۱۲۵کیلوگرم) و یک مدال برنز از سوی رضا اطری (۵۷ کیلوگرم) شد و با کسب ۵۰ درصد مدال های طلا، عملکرد خوبی داشت.
آزادکاران در بازی های آسیایی ۲۰۱۴ اینچئون کره جنوبی ۴ مدال طلا و یک نقره گرفته بودند.
مجموع مدال های کشتی آزاد ایران در بازی‌های آسیایی اکنون به ۵۰ مدال طلا، ۲۶ نقره و ۱۹ برنز رسید.
در این دوره از بازی های آسیایی و در شش وزن کاروان ایران در سه وزن بالا یعنی ۸۶، ۹۷ و ۱۲۵ کیلوگرم خوش درخشید اما در سه وزن پایین و سبک وزن ملی پوشان دور از انتظار و بسیار ضعیف بودند و این موضوع می تواند از هم اکنون زنگ خطری برای کشتی ایران در پیکارهای قهرمانی جهان و بازی های المپیک ۲۰۲۰ توکیو به صدا در آورد.
«مهران نصیری» در وزن ۶۵ کیلوگرم که مبارزه های خوبی را در تورنمنت های بین المللی به نمایش گذاشته بود در جاکارتا و در همان کشتی نخست اسیر فضای سنگین مسابقات شد و مبارزه را واگذار کرد و در وزن ۷۴ کیلوگرم نیز «مصطفی حسین خانی» با کوله باری از تجربه نشان داد که با همان مشکل قدیمی یعنی شکست در ثانیه های پایانی نتوانسته کنار بیاید و این نقطه ضعف شاید به کنار گذاشتن او از ترکیب جهانی منجر شود.
«رضا اطری» به مدال برنز وزن ۵۷ کیلوگرم رسید و به گفته کادر فنی عملکرد رو به جلو داشته اما این تنها برای کسب موفقیت در رقابت های جهانی کافی نیست و تیم ملی بعد از «حسن رحیمی» در این وزن نتوانسته در سال های اخیر موفقیت چندان خوبی داشته باشد.
در کشتی فرنگی نیز ۲ مدال طلا از سوی محمد علی گرایی (۷۷ کیلوگرم) و حسین نوری (۸۷ کیلوگرم) و ۲ برنز توسط مهرداد مردانی (۶۰ کیلوگرم) و محمدرضا گرایی (۶۷ کیلوگرم) کسب شد.
کشتی فرنگی در دوره گذشته بازی های آسیایی در اینچئون کره جنوبی از هشت وزن ۲ مدال طلا و پنج برنز گرفته بود. مجموع مدال‌های کشتی فرنگی ایران در بازی‌های آسیایی به ۱۸ طلا، ۱۲ نقره و ۱۷ برنز رسیده است.
تیم ملی کشتی فرنگی هر قدر در وزن های ۶۷، ۷۷ و ۸۷ توسط محمدرضا و محمدعلی گرایی و حسین نوری یک مدال برنز و ۲ طلا کسب کرد و قدرتمند ظاهر شد اما همان قدر نیز در وزن های ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم که علی اکبر حیدری و بهنام مهدیزاده حضور داشتند بسیار ضعیف و دور از انتظار بود.
در مبارزه مرحله نیمه نهایی وزن ۱۳۰ کیلوگرم مهدیزاده مقابل حریف ازبکی هر چند با ناداوری مسلم داوران از راهیابی به فینال بازماند تا در نهایت در دیدار رده بندی نیز انگیزه ای برای کسب مدال برنز داشته باشند، اما کادر فنی مهدیزاده را به واسطه تجربه کسب سه مدال طلای قهرمانی آسیا به جاکارتا اعزام کرده بودند که نتوانست خواسته ها و انتظارات را برآورده سازد تا نگاه کادر فنی برای انتخاب نفر نخست وزن ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در پیکارهای قهرمانی جهان به سمت «شهاب قوره جیلی» بچرخد.
در وزن ۹۷ کیلوگرم «علی اکبر حیدری» فرنگی کار قمی با کسب عنوان نخست در مرحله نهایی انتخابی تیم ملی و بر اساس فرایند به عنوان نفر نخست این وزن در بازیهای آسیایی انتخاب شد. او با عنوان پنجمی و یک پیروزی و ۲ شکست در جاکارتا در غیاب سید مصطفی صالحی زاده و مهدی علیاری بهترین فرصت را برای اثبات خود به کادر فنی از دست داد.
مهدی علیاری که طی یک سال گذشته با مصدومیت دست و پنجه نرم می کرد، حضور در مرحله نهایی انتخابی تیم ملی را نیز از دست داد اما در چند ماه گذشته با پشت سرگذاشتن مصدومیت، حضور منظمی را در اردوهای تیم ملی دارد.
با توجه به مشکلات تیم ملی و خلا فرنگی کار ششدانگ در وزن ۹۷ کیلوگرم، کادر فنی اوایل مرداد ماه علیاری و امیرحسین حسینی را به جام وهبی امره ترکیه اعزام کرد که علیاری موفق به کسب مدال برنز شد. به احتمال فراوان کادر فنی و شورای فنی برای انتخاب نفر نخست این وزن برای پیکارهای جهانی به حیدری این فرصت را نخواهد داد و با توجه به عملکرد خوب علیاری در جام وهبی امره شاید کادر فنی تصمیم دیگری اتخاذ کند.
در وزن های ۶۰ و ۶۷ کیلوگرم نیز که مهرداد مردانی و محمدرضا گرایی حضور داشتند با توجه به تعدد فرنگی کاران عنوان دار جهان از ژاپن، کره جنوبی، قرقیزستان، قزاقستان، ازبکستان و چین در این دو وزن، مسابقات در سطح پیکارهای جهانی بود و مردانی، مرد با تجربه ای که مسابقات جهانی سال ۲۰۱۷ را تجربه کرده بود، کشتی ضعیفی را مقابل «شینبو اوتا» دارنده مدال نقره المپیک از ژاپن ارایه کرد.
در این دوره از بازی ها حضور هفت مدال آور المپیک، ۲۰ کشتی گیر صاحب مدال جهانی و ۱۶ قهرمان آسیا و به خدمت گرفتن کشتی گیران روسی الاصل و گرجستانی در ترکیب تیم های ازبکستان، قزاقستان، قرقیزستان و برخی تیم های حاشیه خلیج فارس و از سوی دیگر سرمایه گذاری کشورهای آسیایی بر روی کشتی، سطح این رشته را در قاره کهن به طور چشمگیری افزایش داده بود.
تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی ایران حدود ۲ ماه دیگر باید در رقابت های قهرمانی سال ۲۰۱۸ جهان در بوداپست مجارستان حضور یابند و کار در آن رقابت ها بسیار سخت و نفس گیر است و به نوعی مدال را باید از دهان شیر بیرون کشید.
هر دو تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی هم اکنون در اوزان سبک و میان وزن با مشکلات عدیده و با خلا کشتی گیران ششدانگ روبرو است و بازی های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا آیینه تمام نمای پیکارهای قهرمانی جهان است تا کادر فنی در فرصت کم باقیمانده ضمن بر طرف کردن نقاط ضعف کشتی گیران، بهترین ترکیب را برای مجارستان انتخاب کنند.
از سوی دیگر مدال آوران طلایی کشتی در بازی های آسیایی نیز طی این مدت نباید در باد غرور این مدال بخوابند، چرا که پیکارهای جهانی، بسیار متفاوتر از بازی های آسیایی است.

Print Friendly, PDF & Email

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.