در خصوص نرخ گاز مایع مازاد بر سهمیه در سامانه سدف

پیام مهندس فضل اله اکبری مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه اصفهان در خصوص نرخ گاز مایع مازاد بر سهمیه در سامانه سدف دنیای اسرار: بدینوسیله به استحضار می رساند در جهت اجرای قانون بودجه سال 1403 قیمت گازمایع برای برخی مصارف غیر سهمیه ای معین و این قیمتها از ابتدای روز 8
پیام مهندس فضل اله اکبری مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه اصفهان
در خصوص نرخ گاز مایع مازاد بر سهمیه در سامانه سدف
دنیای اسرار: بدینوسیله به استحضار می رساند در جهت اجرای قانون بودجه سال 1403 قیمت گازمایع برای برخی مصارف غیر سهمیه ای معین و این قیمتها از ابتدای روز 8 آذر 1403 اعمال خواهد گردید.
شایان ذکر است که هیچگونه افزایش قیمتی برای مصارف گاز مایع جامعه محترم مصرف کنندگان متعارف سهمیه ای گاز مایع که خانوارهای محترم روستایی و عشایری و صنایع و اصناف فاقد گاز طبیعی که از طریق سامانه سدف اقدام به خرید می نمایند وجود نخواهد داشت.
بنابراین بر اساس تکالیف مندرج در قانون بودجه سال 1403 برای صرفا مصرف کنندگانی که خارج از سامانه سدف متمایل به دریافت گازمایع برای مصرف هستند و مصرغ کنندگانی که از طریق سامانه سدف تمایل به دریافت گازمایع بیش از سهمیه تعیینی دارند از مورخ 8 آذر بر اساس بخش غیرسهمیه ای جدول فوق امکان خرید گازمایع فراهم گردید.
بدیهی است از انجا که گازمایع غیر سهمیه ای نیز متحمل 70درصد یارانه است خرید گاز مایع غیرسهمیه ای نیز صرفا باید با استفاده از کارت بانکی باشد و مراجع نظارتی بر رعایت قیمتهای اعلامی و فرایند فروش نظارت خواهند داشت و اماده دریافت شکایات شهروندان گرامی خواهند بود.
برچسب ها :شرکت پخش فراوردههای نفتی اصفهان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0