تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱
کد خبر : 43414

تمایل کشورهای منطقه برای گسترش همکاری در بخش گردشگری با اصفهان

تمایل کشورهای منطقه برای گسترش همکاری در بخش گردشگری با اصفهان

در نشست کمیسیون گردشگری، فرش و صنایع‌دستی اتاق بازرگانی اصفهان مطرح شد تمایل کشورهای منطقه برای گسترش همکاری در بخش گردشگری با اصفهان دهمین نشست کمیسیون گردشگری، فرش و صنایع‌دستی اتاق بازرگانی اصفهان با حضور اعضای این کمیسیون و هیئت‌هایی از فعالان عرصه گردشگری پاکستان، ارمنستان، آذربایجان و شهرهای کازان و سن‌پترزبورگ روسیه برگزار شد.

Print Friendly, PDF & Email

در نشست کمیسیون گردشگری، فرش و صنایع‌دستی اتاق بازرگانی اصفهان مطرح شد

دهمین نشست کمیسیون گردشگری، فرش و صنایع‌دستی اتاق بازرگانی اصفهان با حضور اعضای این کمیسیون و هیئت‌هایی از فعالان عرصه گردشگری پاکستان، ارمنستان، آذربایجان و شهرهای کازان و سن‌پترزبورگ روسیه برگزار شد.
 به گزارشدنیای اسرار، مژگان ایزدی، رئیس کمیسیون گردشگری، فرش و صنایع‌دستی اتاق بازرگانی اصفهان، گفت: فعالان حوزه‌های مختلف گردشگری استان از جمله تور اپراتورها، صنایع‌دستی، فرش، گردشگری سلامت و هتل‌ها آماده همکاری سازنده و توسعه محور با کشورهای پاکستان، ارمنستان و فدراسیون روسیه هستند.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه بین‌المللی گردشگری، صنایع‌دستی و هتلداری اصفهان افزود: خاطرات خوب مهمانان از سفر به اصفهان فرصتی برای ترویج پیام صلح و دوستی مردم اصفهان است و مهمانان خارجی می‌توانند سفیران صلح ایران در کشورهای خودشان باشند.
ایزدی همچنین به احیای تفاهم‌نامه مثلث طلایی گردشگری بین سه استان اصفهان، فارس و یزد اشاره کرد و اظهار داشت: با احیای تفاهم‌نامه مثلث طلایی گردشگری، مذاکره با کشورهای دیگر، در خصوص گردشگری و صادرات صنایع‌دستی صورت گرفت.
رئیس کمیسیون گردشگری، فرش و صنایع‌دستی اتاق بازرگانی گفت: باتوجه‌به برگزاری نمایشگاه بین‌المللی گردشگری، صنایع‌دستی و هتلداری اصفهان، در این نشست کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی میزبان نمایندگان کشورهای ارمنستان، پاکستان و روسیه از شهرهای کازان و سنت پترزبورگ بودیم.
وی افزود: در این نشست فعالان بخش خصوصی، هتل‌داری، آژانس‌های خدمات هواپیمایی، انجمن تولیدکننده و صادرکنندگان صنایع‌دستی، فرش و گردشگری سلامت به معرفی ظرفیت‌ها و توانایی‌های خود پرداختند و با نمایندگان کشورهای دیگر، مذاکراتی در خصوص گسترش همکاری‌ها انجام شد.
ایزدی گفت: با پیشنهاد مدیرکل میراث‌فرهنگی تفاهم‌نامه‌ای نیز برای گسترش همکاری‌ها منعقد شد. این در حالی است که جمعه گذشته در استانداری اصفهان، با حضور استانداران، مدیران کل میراث‌فرهنگی و رؤسای اتاق‌های بازرگانی سه استان یزد، فارس و اصفهان، از احیا تفاهم‌نامه مثلث طلایی گردشگری رونمایی شد و این تفاهم‌نامه امروز به حاضران در جلسه معرفی شد.
Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سیزده + 5 =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان