تاریخ انتشار : جمعه ۱۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۸
کد خبر : 43471

تجلیل ازمدیر کل نوسازی مدارس در نماز جمعه

تجلیل ازمدیر کل نوسازی مدارس در نماز جمعه

  از مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان و مدیر آموزش و پرورش شهرستان سمیرم در خطبه های نماز جمعه سمیرم تجلیل شد. به گزارش دنیای اسرار: در نهمین روز از آذرماه و در نماز جمعه شهرستان سمیرم، از فتحی، مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان و امیری پور مدیر آموزش و پرورش

Print Friendly, PDF & Email

 

از مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان و مدیر آموزش و پرورش شهرستان سمیرم در خطبه های نماز جمعه سمیرم تجلیل شد.

به گزارش دنیای اسرار: در نهمین روز از آذرماه و در نماز جمعه شهرستان سمیرم، از فتحی، مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان و امیری پور مدیر آموزش و پرورش شهرستان، تقدیر شد. این تقدیر به مناسبت تلاش‌های قابل توجه ایشان در بهبود و نوسازی زیرساخت‌های آموزشی شهرستان صورت گرفت.

حجت الاسلام و المسلمین دیانی، امام جمعه سمیرم در خطبه‌های نماز جمعه ضمن اشاره به خدمات ارزشمند اداره کل نوسازی مدارس استان در ارتقاء کیفیت و ساخت فضاهای آموزشی و کوشش‌های مدیر آموزش و پرورش در بهینه‌سازی محیط یادگیری، گفت: تلاش‌های مدیرکل نوسازیمدارس و مدیر آموزش و پرورش سمیرم در راستای نوسازی مدارس، گامی مؤثر در جهت فراهم آوردن امکانات بهتر برای دانش‌آموزان است. ما متعهد به ایجاد محیطی ایمن و پویا برای یادگیری هستیم و از این تلاش‌ها حمایت می‌کنیم.

وی همچنین افزود: این اقدامات نشان از عزم راسخ ما برای پیشرفت سیستم آموزشی و فراهم آوردن زمینه‌های لازم برای تربیت نسل آینده دارد.

حضور فعالانه این دو مدیر در جلسات و همکاری با نهادهای مختلف برای ایجاد تحول در سیستم آموزشی، مورد توجه و تحسین نمازگزاران قرار گرفت. این اقدام نشان دهنده اهمیت توجه به زیرساخت‌های آموزشی در توسعه و پیشرفت جامعه است.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نوزده − هفت =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان