تاریخ انتشار : جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
کد خبر : 45458

آغاز و بهره‌برداری از 62 پروژه با اعتباری بالغ بر 7 هزار میلیارد ریال در دهه فجر سال 1403

آغاز و بهره‌برداری از 62 پروژه با اعتباری بالغ بر 7 هزار میلیارد ریال در دهه فجر سال 1403

سرپرست شرکت گاز استان اصفهان خبر داد: آغاز و بهره‌برداری از 62 پروژه با اعتباری بالغ بر 7 هزار میلیارد ریال در دهه فجر سال 1403 سرپرست شرکت گاز استان اصفهان از آغاز و بهره‌برداری از 62 پروژه با اعتباری بالغ بر 7 هزار میلیارد ریال در دهه فجر سال 1403 خبر داد. به گزارش دنیای اسرار ، ابراهیم

Print Friendly, PDF & Email

سرپرست شرکت گاز استان اصفهان خبر داد:

آغاز و بهره‌برداری از 62 پروژه با اعتباری بالغ بر 7 هزار میلیارد ریال در دهه فجر سال 1403

سرپرست شرکت گاز استان اصفهان از آغاز و بهره‌برداری از 62 پروژه با اعتباری بالغ بر 7 هزار میلیارد ریال در دهه فجر سال 1403 خبر داد.

به گزارش دنیای اسرار ، ابراهیم محسنی سرپرست این شرکت ضمن تبریک فرارسیدن ایام‌الله دهه مبارک فجر، با اعلام این خبر، اظهار کرد: پروژه‌های شرکت گاز استان اصفهان در دهه فجر، گامی استوار در تحقق عدالت اجتماعی، توسعه زیرساخت‌های انرژی و تحقق شعار سال می باشد و این پروژه‌ها نشان‌ از عزم راسخ این شرکت در خدمت‌رسانی به مردم و حرکت در مسیر توسعه پایدار است.

وی افزود: در همین راستا، در دهه فجر سال 1403 تعداد 62 پروژه با اعتباری بالغ بر 7 هزار و 36 میلیارد ریال افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد.

محسنی به پروژه هایی همچون گازرسانی به روستاهای خوشه اسلام آباد فریدونشهر و مغاندر، 546 واحد تولیدی و صنعتی، کشاورزی و مسکونی و شبکه گذاری مجموعه مسکونی گل نرگس، عملیات اجرای خطوط تغذیه در نایین و نصب ایستگاه CGS به ظرفیت 30 هزار متر مکعب در ساعت در راستای افزایش ظرفیت ایستگاه نایین، انجام عملیات مکانیکی، ساختمانی و برقی جهت افزایش ظرفیت ایستگاه CGS قهی از توابع کوهپایه، افزایش ظرفیت ایستگاه CGS/TBS کوهپایه از 10 هزار به 40 هزار مترمکعب برساعت، احداث ایستگاه های CGS روستای مبارکه و کهریزلطفی و احداث 6 ایستگاه TBS کهریز لطفی جاده مبارکه و واحدهای تولیدی بند ق جاده سامان، قهی و شهر کوهپایه، ندامتگاه شهرضا، افتتاح و بهره برداری از 15 آبگرمکن خورشیدی، راه اندازی سامانه های صدور مجوزهای HSE ، کنترل و پایش، قبوض تجمعی سازمان ها و ارگان ها، سامانه وصول مطالبات، قرائت آنی صنایع و برداشت مکانی علمک ها اشاره داشت و آنها را از پروژه های قابل افتتاح در این دهه با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد ریال دانست.

وی بیان داشت: گازرسانی به روستای رحمت آباد، 2 هزار و 264 واحد تولیدی، صنعتی، کشاورزی و مسکونی و آغاز پروژه نیروگاه خورشیدی به ظرفیت 140 کیلووات را از پروژه های کلنگ زنی این شرکت با اعتباری بالغ بر 411 هزار میلیارد ریال می باشد.

سرپرست شرکت گاز استان اصفهان بیان داشت: درحال حاضر 114 شهر و بیش از 1500 روستا و مکان مزرعه و بیش از 20 هزار واحد تولیدی و صنعتی از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند و ماموریت و رسالت این شرکت، تامین ایمن و پایدار گاز مشترکین خانگی، تجاری، تولیدی، صنعتی و نیروگاهی این استان پهناور می باشد.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هشت − 7 =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان