تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۳
کد خبر : 50345

انجام ۷۸۵ هزار و ۲۸۰ نفر ساعت کار بدون حادثه در شرکت گاز استان اصفهان

انجام ۷۸۵ هزار و ۲۸۰ نفر ساعت کار بدون حادثه در شرکت گاز استان اصفهان

در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۴ صورت پذیرفت: انجام ۷۸۵ هزار و ۲۸۰ نفر ساعت کار بدون حادثه در شرکت گاز استان اصفهان  در سه ماهه نخست سال جاری، ۷۸۵ هزار و ۲۸۰ نفر ساعت کار بدون حادثه در شرکت گاز استان اصفهان صورت گرفت. به گزارش  دنیای اسرار ، ابراهیم محسنی مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان

Print Friendly, PDF & Email

در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۴ صورت پذیرفت:

انجام ۷۸۵ هزار و ۲۸۰ نفر ساعت کار بدون حادثه در شرکت گاز استان اصفهان

 در سه ماهه نخست سال جاری، ۷۸۵ هزار و ۲۸۰ نفر ساعت کار بدون حادثه در شرکت گاز استان اصفهان صورت گرفت.

به گزارش  دنیای اسرار ، ابراهیم محسنی مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: در همین راستا، این شرکت با صدور مجوز برای انجام پروژه ها در صدد کاهش خطرات ناشی از فعالیت‌های عملیاتی هستند و تعداد ۶ هزار و ۵۷۵ مجوز ایمنی و پروانه کار صادر شده است.

وی تصریح کرد: به منظور آمادگی در مقابله با بحران ها، تعداد ۱۷ مانور جهت آمادگی در مقابله با مخاطرات برگزار شده است.

محسنی اظهار داشت: در طی همین مدت نیز تعداد ۱۷۶ مورد بازدید ایمنی از ادارات، ایستگاه ها و واحدهای ستادی و ۱۸ جلسه تجزیه و تحلیل حوادث و ریسک اصلی و فرعی در سطح شرکت گاز استان اصفهان برگزار شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با بیان اینکه دستورالعمل‌های HSE لازم الاجرا است، عنوان کرد: اطلاع‌رسانی صحیح قواعد و مقررات، رعایت اصول و الزامات ایمنی و همچنین دقت و مسئولیت‌پذیری کارکنان از جمله عوامل مؤثر در بهبود شاخص‌های HSE و ثبت کار بدون حادثه در این شرکت است.

Print Friendly, PDF & Email

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

4 × دو =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان