به گزارش دنیای اسرار ،رئیس اداره بهبود تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی کاشان گفت: وسعت زیر کشت شاتوت در کاشان بیش از ۱۰۰ هکتار و عمده آن در بخش برزک قرار دارد.
زهره زارع صدری افزود: برداشت شاتوت از اواخر خرداد آغاز شده است و تا نیمه مرداد ادامه مییابد، اما با توجه به شدت گرما در سال جاری، اوج برداشت این محصول در نیمه دوم تیر است و پیشبینی میشود امسال از هر هکتار حدود ۹ تن محصول برداشت شود.
وی افزود: شاتوت علاوه بر مصرف تازهخوری برای فراوری به استانهای تهران، مازندران و قم ارسال میشود.
گفتنی است؛ این محصول با برخورداری از خواص افزایش اشتها، تقویت حافظه، رفع دردهای مفصلی، کنترل فشارخون و ضد سرطان، جایگاه ویژهای در طب ایرانی دارد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0