تاریخ انتشار : چهارشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۵
کد خبر : 51697

نمایش خیابانی «مدال اصفهانی‌ها» به میان مردم رفت

نمایش خیابانی «مدال اصفهانی‌ها» به میان مردم رفت

نخستین شب از اجرای نمایش خیابانی «مدال اصفهانی‌ها» با استقبال شهروندان رو‌به‌رو شد. این تئاتر خیابانی شامگاه سه‌شنبه 4 شهریورماه در سه نوبت جداگانه در نقاط مختلف گذر فرهنگی چهارباغ اصفهان به اجرا در‌آمد که مورد توجه شهروندان و مسافران قرار گرفت. به گزارش دنیای اسرار ،نمایش خیابانی «مدال اصفهانی‌ها» با دستمایه طنز به موضوع

Print Friendly, PDF & Email

نخستین شب از اجرای نمایش خیابانی «مدال اصفهانی‌ها» با استقبال شهروندان رو‌به‌رو شد.

این تئاتر خیابانی شامگاه سه‌شنبه 4 شهریورماه در سه نوبت جداگانه در نقاط مختلف گذر فرهنگی چهارباغ اصفهان به اجرا در‌آمد که مورد توجه شهروندان و مسافران قرار گرفت.

به گزارش دنیای اسرار ،نمایش خیابانی «مدال اصفهانی‌ها» با دستمایه طنز به موضوع مدیریت مصرف آب پرداخته دارد وبه همین دلیل مردم علاقه مند دور بازیگران حلقه زده تا از موضوع آن که محوریت و تعادل زندگی با آب است با خبر شوند.

دومین شب از اجرای این نمایش از ساعت 18 امروز چهارشنبه 5 شهریورماه در میدان نقش جهان آغاز می شود و تا ساعت 20 در سه نقطه از این میدان تاریخی ادامه خواهد یافت.

نمایش خیابانی «مدال اصفهانی‌ها» با مشارکت روابط‌عمومی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان و اداره توسعه فرهنگ شهروندی شهرداری اصفهان در مجموع تا روز جمعه 7 شهریورماه جاری 16 بار در گذر فرهنگی چهارباغ، میدان نقش‌جهان، سی‌وسه پل، پارک کوهستانی صفه، پارک ناژوان و پل خواجو برای مخاطبان اجرا می‌شود.

نویسندگی و کارگردانی این نمایش بر عهده «پویا امامی» است و روایتگر همکاری چند کارگر برای ساخت یک مجسمه است که تعادل ندارد و در ادامه همگی تلاش می‌کنند تا با انجام اقداماتی به آن ایستایی بخشند.

گفتنی است، محمد شریفیان، عرفان حاجی هاشمی، متین فلاح پور و امیر علی دهقانی در این نمایش ایفای نقش می‌کنند و حدیث طاهری دستیار کارگردان این تئاتر است.

 

Print Friendly, PDF & Email

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پنج × سه =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان