تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۰:۵۷
کد خبر : 51864

طرح «تابستان طلایی» بستر استعدادیابی و تربیت نسل آینده انقلاب است

طرح «تابستان طلایی» بستر استعدادیابی و تربیت نسل آینده انقلاب است

سردار فدا: طرح «تابستان طلایی» بستر استعدادیابی و تربیت نسل آینده انقلاب است   مراسم بزرگداشت و تجلیل از عوامل تولید برنامه فرهنگی ـ تربیتی «تابستان طلایی» بسیج اصفهان با حضور سردار مجتبی فدا، فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان برگزار شد. وی در این آیین با تأکید بر اهمیت هویت‌سازی و استمرار فعالیت‌های فرهنگی

Print Friendly, PDF & Email

سردار فدا:
طرح «تابستان طلایی» بستر استعدادیابی و تربیت نسل آینده انقلاب است

 

مراسم بزرگداشت و تجلیل از عوامل تولید برنامه فرهنگی ـ تربیتی «تابستان طلایی» بسیج اصفهان با حضور سردار مجتبی فدا، فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان برگزار شد. وی در این آیین با تأکید بر اهمیت هویت‌سازی و استمرار فعالیت‌های فرهنگی برای نوجوانان، مدارس تعطیل تابستان را یک فرصت مغفول دانست و از نهادهای مختلف برای پشتیبانی از این طرح قدردانی کرد.

به گزارش دنیای اسرار به نقل ازبسیج اصفهان: سردار مجتبی فدا، فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان، در مراسم تجلیل از دست‌اندرکاران برنامه تابستان طلایی بسیج اصفهان، ضمن تبریک ماه ربیع‌الاول و ولادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، بر جایگاه انتظار و باور به منجی در اندیشه شیعی و انقلاب اسلامی تأکید کرد و گفت:
انقلاب اسلامی متعلق به حضرت ولی‌عصر(عج) است و هر قدمی که در این مسیر برداشته می‌شود، باید در راستای تحقق ظهور و بهره‌مندی از برکات وجودی ایشان باشد.

وی با اشاره به نقش امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب در هدایت جمهوری اسلامی از بحران‌های سخت افزود:جایگاه ولایت، نعمتی الهی برای ملت ایران است و باید قدر آن را دانست. امروز نیز مقام معظم رهبری با تدبیر و ابتکار عمل، جایگاه جمهوری اسلامی را در منطقه ارتقا داده‌اند.

مراسم بزرگداشت و تجلیل از عوامل تولید برنامه فرهنگی ـ تربیتی «تابستان طلایی» بسیج اصفهان با حضور سردار مجتبی فدا، فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان برگزار شد. وی در این آیین با تأکید بر اهمیت هویت‌سازی و استمرار فعالیت‌های فرهنگی برای نوجوانان، مدارس تعطیل تابستان را یک فرصت مغفول دانست و از نهادهای مختلف برای پشتیبانی از این طرح قدردانی کرد.

فرمانده سپاه استان در بخش دیگری از سخنانش، فرصت تعطیلی مدارس در تابستان را چالشی برای خانواده‌ها دانست و تصریح کرد: این زمان باید به پایگاهی برای آموزش مهارت‌ها، فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ورزشی و تقویت هویت نوجوانان و جوانان تبدیل شود. طرح تابستان طلایی نیز با همین نگاه، بستر استعدادیابی و پرورش استعدادهای نسل آینده است.

سردار فدا ادامه داد: این طرح تنها به ایام تابستان محدود نیست؛ بلکه باید ارتباط مستمر با نوجوانان حفظ شود و از ظرفیت فضای مجازی در کنار برنامه‌های حضوری استفاده شود. همچنین تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورز، حضور خانواده‌ها و بهره‌گیری از توانمندی‌های هنری و خلاقیت‌های فردی، لازمه غنای این برنامه‌هاست.

وی با قدردانی از خانواده‌ها که با اعتماد به پایگاه‌های بسیج
زمینه حضور فرزندان خود را در پایگاه بسیج فراهم کردند، خاطرنشان کرد: نقش والدین و مشارکت آن‌ها در کنار مربیان، ضامن موفقیت طرح‌های فرهنگی است.

فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) در پایان، از صداوسیما، آموزش و پرورش، شهرداری، حوزه‌های علمیه و سایر نهادهای همکار در اجرای این طرح قدردانی کرد و گفت: تابستان طلایی تجربه‌ای موفق در پرورش نوجوانان و جوانانی است که آینده‌سازان این کشور خواهند بود و می‌تواند به الگویی دائمی برای برنامه‌های تربیتی تبدیل شود.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 × چهار =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان