تاریخ انتشار : سه شنبه ۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۷
کد خبر : 53001

افتتاح اولین مدرسه خیرساز مهندس اصغر کاشانی در منطقه لتحر با حضور معاون وزیر آموزش وپرورش

افتتاح اولین مدرسه خیرساز مهندس اصغر کاشانی در منطقه لتحر با حضور معاون وزیر آموزش وپرورش

افتتاح اولین مدرسه خیرساز مهندس اصغر کاشانی در منطقه لتحر با حضور معاون وزیر آموزش وپرورش مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز کاشان از افتتاح اولین مدرسه خیرساز مهندس اصغر کاشانی با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش در منطقه لتحر خبر داد. به گزارش دنیای اسرار،کاشان-محمد کتابچی در گفت‌و‌گو با خبرنگار دنیای اسرار در کاشان

Print Friendly, PDF & Email

افتتاح اولین مدرسه خیرساز مهندس اصغر کاشانی در منطقه لتحر با حضور معاون وزیر آموزش وپرورش

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز کاشان از افتتاح اولین مدرسه خیرساز مهندس اصغر کاشانی با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش در منطقه لتحر خبر داد.
به گزارش دنیای اسرار،کاشان-محمد کتابچی در گفت‌و‌گو با خبرنگار دنیای اسرار در کاشان اظهار داشت: در راستای تحقق شعار عدالت آموزشی اولین مدرسه خیرساز مهندس اصغر کاشانی با حضور جناب آقای دکتر فرهادی، معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش، و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی روز پنجشنبه دهم مهر به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه برای ساخت اولین مدرسه مهندس اصغر کاشانی در منطقه لتحر ۱۲۵ میلیارد ریال هزینه شده است، افزود: این مرکز آموزشی با ۶ باب کلاس در زمینی به مساحت ۱۶۰۰ متر مربع و با زیر بنای ۷۱۰ متر مربع در مدت یکسال احداث شده است.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز کاشان در ادامه تصریح کرد: دو مدرسه خیر ساز شهید حسین مازوچی و زنده‌یاد بانو فاطمه حداد کاشانی در روزهای آتی با حضور مسئولان کشوری و استانی به بهره برداری خواهد رسید.

کتابچی خاطرنشان کرد: برای سال تحصیلی ۱۴۰۴ _ ۱۴۰۵ تعداد هشت پروژه توسط مجمع خیرین مدرسه ساز کاشان افتتاح می‌شود که سه مورد مدرسه و بقیه سالن ورزشی، کتابخانه و… خواهد بود.

خبرنگار:فاطمه بصیرتی

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نه + 11 =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان