آغاز ارزیابی آثار هشتمین جشنواره ملی رسانه ای معلولان

آغاز ارزیابی آثار هشتمین جشنواره ملی رسانه ای معلولان به گزارش دنیای اسرار ،بهمن توکلی فرد_ارزیابی آثار هشتمین جشنواره ملی رسانهای معلولان از ۲۳ مهرماه آغاز شد. در گردهمایی داوران این جشنواره که در محل سالن اجتماعات مخابرات نقش جهان برگزار شد ، علاوه بر تحویل آثار بر دقت و اصول حرفه ای همچون گذشته
آغاز ارزیابی آثار هشتمین جشنواره ملی رسانه ای معلولان
به گزارش دنیای اسرار ،بهمن توکلی فرد_ارزیابی آثار هشتمین جشنواره ملی رسانهای معلولان از ۲۳ مهرماه آغاز شد.
در گردهمایی داوران این جشنواره که در محل سالن اجتماعات مخابرات نقش جهان برگزار شد ، علاوه بر تحویل آثار بر دقت و اصول حرفه ای همچون گذشته تاکید شد.
در این نشست منصور گلناری دبیر جشنواره ، ضمن قدردانی از همراهی و همکاری داوران حضور آنان را مایه اعتلای علمی جشنواره دانست و بر رعایت دقت در بررسی آثار تاکید نمود.
داوران نیز با بیان نقطه نظرهای خود در خصوص داوری آثار ونحوه اعلام اسامی برندگان مطالب بیان کردند.
محورهای جشنواره در زمینه مشارکت همگانی و توانمند سازی جمعی ، تقویت وحدت و انسجام ملی و مناسب سازی فرهنگی و محیطی است .
گفتنی است جشنواره ملی رسانه ای معلولان در قالب، پادکست ، فن بیان ، عکس ، نماهنگ، مقاله، گزارش،طنز، شعر ، مصاحبه ، دل نوشته ، داستان کوتاه ، کاریکاتور می باشد و آثار غیر معلولان بایستی حتما برای معلولان باشد.
برچسب ها :جشنواره رسانه معلولان اصفهان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0