تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۲
کد خبر : 53815

ممنوعیت دریافت مدارک هویتی در مراکز اجتماعی اجتماعی

ممنوعیت دریافت مدارک هویتی در مراکز اجتماعی اجتماعی

ممنوعیت دریافت مدارک هویتی در مراکز اجتماعی اجتماعی سازمان جامع اجتماعی در تکریم مخاطبان و مراجعان، با توجه به لزوم تحقق دولت الکترونیک، ممنوعیت کپی مدارک هویتی از خدمت‌گیرندگان را در سال‌های اخیر در دستور کار قرار داده است. به گزارش دنیای  اسرار ، برای ارتقای ارائه خدمات در دولت الکترونیک، طی ارائه به کلیه

Print Friendly, PDF & Email

ممنوعیت دریافت مدارک هویتی در مراکز اجتماعی اجتماعی
سازمان جامع اجتماعی در تکریم مخاطبان و مراجعان، با توجه به لزوم تحقق دولت الکترونیک، ممنوعیت کپی مدارک هویتی از خدمت‌گیرندگان را در سال‌های اخیر در دستور کار قرار داده است.

به گزارش دنیای  اسرار ، برای ارتقای ارائه خدمات در دولت الکترونیک، طی ارائه به کلیه واحدهای تابعه سازمان در سراسر کشور، در صورت عدم دریافت کپی مدارک هویتی از مراجعین به مراکز ارائه خدمات خدمات اجتماعی متفاوت انجام می شود.

در این ارتباط، بازنگری و پایش مستمر اجرای دستورالعمل‌ها و فرم‌های ستادی و اجرایی در نظارت بر نحوه اجرای طرح فوریت‌های اداری (فواد 128) و بخش‌های صادرکننده از سوی سازمان‌های اداری و استخدامی کشور در دستور کار سازمان‌های اجتماعی قرار دارد.
دریافت کپی مدارک هویتی در عدم ارائه خدمات به مخاطبان و ذینفعان، با هدف حفظ حریم خصوصی و ارتقای کیفیت خدمات اداری، سیستم اداری، توسعه در فرآیندها، اصلاح سیستم اداری، تحقق اهداف الکترونیکی، استنادپذیری الکترونیکی و کمک به مقابله با سوءاستفاده و جعل اسناد هویتی، همیشه از اولویت‌های سازمان توسعه اجتماعی بوده است.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شش + 17 =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان