تاریخ انتشار : شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۱
کد خبر : 55675

موج تخلفات غذایی در اصفهان؛ ضعف نظارت، سلامت مردم را تهدید می‌کند

موج تخلفات غذایی در اصفهان؛ ضعف نظارت، سلامت مردم را تهدید می‌کند

موج تخلفات غذایی در اصفهان؛ ضعف نظارت، سلامت مردم را تهدید می‌کند مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان گفت: در ضعف نظارت و بازرسی در ماه‌های گذشته از سوی متولیان امر کنترل بازار متأسفانه روزانه شاهد تخلفات نگهداری و عرضه مواد غذایی غیربهداشتی هستیم. به گزارش دنیای اسرار به نقل از فارس :علی‌اکبر مختاری، مدیرکل تعزیرات حکومتی

Print Friendly, PDF & Email

موج تخلفات غذایی در اصفهان؛ ضعف نظارت، سلامت مردم را تهدید می‌کند

مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان گفت: در ضعف نظارت و بازرسی در ماه‌های گذشته از سوی متولیان امر کنترل بازار متأسفانه روزانه شاهد تخلفات نگهداری و عرضه مواد غذایی غیربهداشتی هستیم.
به گزارش دنیای اسرار به نقل از فارس :علی‌اکبر مختاری، مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان اظهار داشت: در بازرسی تعزیرات از واحدهای صنفی غذایی گشت مشترک نظارتی شهرستان اصفهان تخلف نگهداری و عرضه کالای غیربهداشتی در یک کباب و بریانی را مشاهده کرد. وی افزود: در محل این واحد صنفی گوشت‌های دام سبک‌وسنگین که تاریخ انقضای آنها چندین ماه گذشته و تغییر رنگ داده و همچنین مواد اولیه که فساد در آنها توسط کارشناسان ضابط تأیید و برای رئیس شعبه سیار تعزیرات محرز و دستور پلمب این محل صادر و اجرا شد. به گفته مختاری، دستور معدوم‌سازی و تشکیل پرونده تعزیری برای متصدی متخلف نیز انجام و در شعبه تعزیرات حکومتی شهرستان اصفهان در حال رسیدگی است.پلمب رستورانی دیگر در اصفهانمدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان ادامه داد: گشت مشترک نظارتی تعزیرات حکومتی اصفهان در بازرسی از رستوران‌ها تخلف نگهداری و عرضه کالای غیربهداشتی را مشاهده کرد.وی بیان داشت: در بازرسی از یک رستوران انواع غذاهای آماده پخته شده قبلی که به دلیل عدم فروش و همچنین آماده‌کردن قبل از موعد مجدد فریز شده و آثار تغییر رنگ و بوی نامطبوع مشهود که کارشناسان مرکز بهداشت نگهداری و مصرف آن را به‌واسطه به‌خطرافتادن سلامت انسانی مصرف‌کنندگان تأیید نکرده با دستور رئیس شعبه سیار تعزیرات محل تخلف پلمب شد.مختاری گفت: کالاهای غیربهداشتی با نظر ضابطان معدوم و برای متصدی متخلف نیز پرونده تعزیری تشکیل و در شعبه تعزیرات حکومتی اصفهان در حال رسیدگی است.
عادی شدن روال تخلف مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان ادامه داد: گشت مشترک نظارتی تعزیرات حکومتی اصفهان در اجرای طرح یلدا در بازرسی از رستوران‌ها و مراکز طبخ غذای بیرون بر تخلفاتی همانند در انجام پخت غذا و مجدد فریز کردن مشاهده کرد. وی افزود: این روند نادرست بدلیلیل نبود نظارت‌های مکفی در طول سال و کم‌رنگ شدن بازرسی‌های سرزده تبدیل به یک‌رویه و عادی‌سازی این روند نادرست شده که طبق نظر کارشناسان شبکه بهداشت فساد غذایی و آلودگی میکروبی ایجاد می‌کند که در بازرسی‌ها اغلب به‌صورت مشهود قابل رویت است.مختاری گفت: متأسفانه متصدیان متخلفی هستند که با افزودن افزودنی‌های ادویه‌ای بوی نامطبوع را برطرف و سلامت غذایی و جسمانی مصرف‌کننده بی‌اطلاع را با گرفتن وجه به خطر انداخته و سودجویی می‌کنند.مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان تصریح کرد: اگر نظارت‌ها مداوم، تخصصی و آموزش اتحادیه‌ها استمرار داشته باشد روندهای نادرست به رویه و عادی‌سازی تبدیل نمی‌شود که تعزیر اعمال شود. گوشت‌های فاسد در یک رستورانوی تأکید کرد: وجود تخلف نگهداری گوشت دام سبک‌وسنگین تاریخ‌گذشته و فاسد در واحدهای صنفی در این روزها بسیار در گشت مشترک تعزیرات در اجرای طرح یلدا مشاهده شده است.مختاری افزود: بازرسی مشترک روز گذشته در یک رستوران و ماهی‌فروشی حجم زیادی گوشت‌های دام سبک‌وسنگین فاقد هویت و تاریخ‌گذشته که در بسیاری از بسته‌بندی‌ها فساد تغییر رنگ و بوی نامطبوع برای ضابطان مشهود و فاسد بودن آنها را تأیید و برای رئیس شعبه سیار تعزیرات محرز و دستور پلمب محل‌های تخلف صادر شد.
به گفته مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان، در ضعف نظارت و بازرسی در ماه‌های گذشته از سوی متولیان امر کنترل بازار متأسفانه روزانه شاهد این تخلفات نگهداری و عرضه مواد غذایی غیربهداشتی بوده که خط‌قرمز تعزیرات نادیده‌گرفتن حقوق مصرف‌کنندگان است که با متصدیان متخلف با اشد تعزیر آورده شده در قانون برخورد اعمال می‌شود. جمع‌آوری روغن‌های خوراکی تقلبی و فاقد اصالت مجوز وی خاطرنشان کرد: گشت مشترک نظارتی تعزیرات حکومتی در شهر اصفهان فعال و با حضور ضابطان از اداره صمت، کارشناسان مرکز بهداشت بازرسی از صنوف را انجام و از یک مغازه مرغ و ماهی‌فروشی روغن‌های خوراکی تقلبی و فاقد اصالت مجوز مصرف و گردو و تمرهندی خارجی مشاهده و دستور جمع‌آوری به پلیس امنیت اقتصادی صادر و اجرا شد. جلوی فروش مرغ تاریخ‌گذشته گرفته شد مختاری ادامه داد: گشت مشترک نظارتی تعزیرات در شهرضا در بازرسی از واحدهای صنفی مرغ تاریخ‌گذشته مشاهده کرد. مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان افزود: در بازرسی از یک واحد صنفی مرغ‌فروشی میزان 62 کیلوگرم مرغ بسته‌بندی تاریخ‌گذشته که در داخل ویترین مغازه نگهداری می‌شد که توسط ضابطان عرضه آنها تأیید نشد و برای رئیس شعبه سیار تعزیرات شهرستان محرز و دستور جمع‌آوری و تشکیل پرونده تعزیری صادر و در شعبه تعزیرات شهرضا برای صدور حکم تعزیر متصدی متخلف در حال رسیدگی است.
Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

1 × 4 =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان