تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴
کد خبر : 55827

اختتامیه نظارت عالیه ایمنی، بهداشت حرفه‌ای و محیط زیست (HSE) توانیر دربرق منطقه ای اصفهان

اختتامیه نظارت عالیه ایمنی، بهداشت حرفه‌ای و محیط زیست (HSE) توانیر دربرق منطقه ای اصفهان

💢اختتامیه نظارت عالیه ایمنی، بهداشت حرفه‌ای و محیط زیست (HSE) توانیر دربرق منطقه ای اصفهان   نظارت عالیه ایمنی، بهداشت حرفه‌ای و محیط زیست (HSE) توانیر دربرق منطقه ای اصفهان با شناسایی نقاط قوت و قابل بهبود خاتمه یافت.   به گزارش دنیای اسرار ؛ مهندس عباس شیرازی مسئول تیم نظارت عالیه توانیر در نشست

Print Friendly, PDF & Email

💢اختتامیه نظارت عالیه ایمنی، بهداشت حرفه‌ای و محیط زیست (HSE) توانیر دربرق منطقه ای اصفهان

 

نظارت عالیه ایمنی، بهداشت حرفه‌ای و محیط زیست (HSE) توانیر دربرق منطقه ای اصفهان با شناسایی نقاط قوت و قابل بهبود خاتمه یافت.

 

به گزارش دنیای اسرار ؛ مهندس عباس شیرازی مسئول تیم نظارت عالیه توانیر در نشست اختتامیه این ارزیابی گفت: مهمترین موضوع در حوزه HSE صنعت برق اصلاح ساختار اداری آن در شرکت های برق منطقه ای است.

مهندس شیرازی با اشاره به ارزیابی عملکرد دفاتر روابط عمومی ، حقوقی و حراست و معاونت‌های بهره برداری ،مالی و پشتیبانی، منابع انسانی، طرح و توسعه و برنامه ریزی و تحقیقات در حوزه hse گفت: بروز حوادث همواره دغدغه ذهنی کارکنان و مدیران شرکت­‌هاست.

وی افزود :در کنار نگرش مدیران شرکت­‌ها به مقوله ایمنی؛ دانش و تخصص این حوزه هم دچار تغییر و تحول شده است و ایمنی جزء لاینفک طرح­‌ریزی، برنامه‌­ریزی، ساخت، تولید و خدمات و غیره شده است.

مهندس محسنی مدیرعامل شرکت برق منطقه ای اصفهان هم با تشکر از زحمات تیم ارزیاب و پذیرش نقاط قابل بهبود، مهمترین اثر نظارت عالیه را حفظ ایمنی و سلامت کارکنان و فعالان صنعت برق دانست وگفت: اگر خانواده آسیب ببیند، جامعه آسیب می‌بیند بنابراین برنامه‌هایی تدوینی و سیاست گذاری ها باید در جهت ارتقای ایمنی، سلامت و امید در کارکنان وخانواده‌ها سوق پیداکند و این مسئولیت همه سازمان است.

سعید محسنی افزود: مسئول ایمنی باید مأموریت، برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری، نظارت و ارتقای سطح ایمنی را مدیریت کند و سایرین هم در اجرای این سیاست گذاری و فرهنگ سازی بهام همت کنند.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

2 × یک =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان