تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۵
کد خبر : 55916

نماز و رفاقت، زیربنای آرامش خانواده‌های جوان است

نماز و رفاقت، زیربنای آرامش خانواده‌های جوان است

حجت‌الاسلام صادقی: نماز و رفاقت، زیربنای آرامش خانواده‌های جوان است   به گزارش دنیای اسرار ، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان، با تأکید بر ضرورت نهادینه‌سازی نماز اول وقت، رفاقت در زندگی مشترک و تکریم پدر و مادر، این مؤلفه‌ها را زیربنای تحکیم بنیان خانواده و تضمین‌کننده آرامش و برکت در

Print Friendly, PDF & Email

حجت‌الاسلام صادقی:

نماز و رفاقت، زیربنای آرامش خانواده‌های جوان است

 

به گزارش دنیای اسرار ، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان، با تأکید بر ضرورت نهادینه‌سازی نماز اول وقت، رفاقت در زندگی مشترک و تکریم پدر و مادر، این مؤلفه‌ها را زیربنای تحکیم بنیان خانواده و تضمین‌کننده آرامش و برکت در زندگی جوانان عنوان کرد.

هجدهمین جشنواره فرهنگی حضرت علی‌اکبر(ع) ویژه نیروهای وظیفه، با حضور جمعی از معاونت های سپاه استان اصفهان و سربازان وظیفه برگزار شد. در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین رحمت‌الله صادقی، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان، ضمن تبریک اعیاد رجبیه و شعبانیه و همچنین تبریک به زوج‌های جوان، جوانی را بهترین فرصت برای انتخاب آگاهانه شریک زندگی و مسیر آینده عنوان کرد.

وی با بیان اینکه همه انسان‌ها به دنبال خوش‌زیستی هستند، اظهار داشت: خوش‌رفتاری، خوش‌فکری و خوش‌اخلاقی تنها با انتخاب درست رفیق و همراه در زندگی محقق می‌شود و این امر به‌ویژه در زندگی مشترک اهمیت دوچندان دارد.

حجت‌الاسلام صادقی با استناد به روایتی از امام صادق(ع) افزود: رفاقت، حد و مرز و لوازمی دارد؛ رفیق واقعی کسی است که ظاهر و باطنش یکی باشد و در سختی‌ها همان‌قدر پای کار بماند که در روزهای خوشی. به گفته وی، زن و شوهر زمانی می‌توانند از مشکلات عبور کنند که پیش از هر چیز، رفیق و همراه یکدیگر باشند.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان اصفهان، احترام به پدر و مادر را از ارکان خوشبختی دانست و تصریح کرد: هیچ‌کس به اندازه والدین دلسوز فرزند نیست و آنان حاضرند تمام سختی‌ها را به جان بخرند تا فرزندانشان زندگی آرام و با برکتی داشته باشند. تکریم پدر و مادر، ریشه در آموزه‌های عمیق دینی دارد و تضمین‌کننده آرامش در زندگی فردی و خانوادگی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، نماز را عامل اصلی برکت در زندگی معرفی کرد و گفت: اگر نماز در اولویت زندگی قرار گیرد و به‌ویژه نماز اول وقت مورد توجه باشد، حتی در شرایط دشوار اقتصادی و اجتماعی، کانون خانواده دچار آشفتگی نخواهد شد.

حجت‌الاسلام صادقی با اشاره به سیره حضرت علی‌اکبر(ع)، ادب، بندگی و انس با قرآن را شاخصه‌های برجسته شخصیت آن حضرت برشمرد و تأکید کرد: آنچه حضرت علی‌اکبر(ع) را به الگوی ماندگار جوانان تبدیل کرد، نه صرفاً جوانی و شجاعت، بلکه ادب در برابر پدر، پیوند عمیق با نماز و قرآن و رفاقت صادقانه با خانواده بود.

وی در پایان با دعا برای سلامتی رهبر معظم انقلاب، سربازان وظیفه و خانواده‌های آنان، ابراز امیدواری کرد جوانان با تأسی به سیره حضرت علی‌اکبر(ع)، زندگی‌هایی همراه با برکت، عزت و رضایت الهی را تجربه کنند.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پنج × 5 =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان