تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
کد خبر : 56574

انجام ۷۲ درصد مجموع معاملات خارج از بازار برق توسط بخش خصوصی

انجام ۷۲ درصد مجموع معاملات خارج از بازار برق توسط بخش خصوصی

انجام ۷۲ درصد مجموع معاملات خارج از بازار برق توسط بخش خصوصی معاون بازار برق شرکت مدیریت شبکه برق ایران با اشاره به اینکه بخش خصوصی در خرید برق پیش‌رو بوده است، گفت: در ۹ ماه گذشته، ۳۵ درصد معاملات برق در خارج از بازار عمده فروشی برق و ۷۲ درصد از مجموع این معاملات

Print Friendly, PDF & Email

انجام ۷۲ درصد مجموع معاملات خارج از بازار برق توسط بخش خصوصی
معاون بازار برق شرکت مدیریت شبکه برق ایران با اشاره به اینکه بخش خصوصی در خرید برق پیش‌رو بوده است، گفت: در ۹ ماه گذشته، ۳۵ درصد معاملات برق در خارج از بازار عمده فروشی برق و ۷۲ درصد از مجموع این معاملات توسط بخش خصوصی انجام شده است.

به گزارش  دنیای اسرار ، حمیدرضا باقری در همایش «دانش‌افزایی مدیران و ذینفعان بازار برق» گزارش جامعی از عملکرد بازار برق، بورس انرژی و آمار معاملات دوجانبه را تا پایان آذر ۱۴۰۴ ارائه کرد و خاطرنشان ساخت: سهم بخش خصوصی در خرید برق از سایر بخش‌ها پیشی گرفته است، اما مطالبات انباشته نیروگاه‌های حرارتی کماکان در سطح بالایی قرار دارد و نیازمند راهکارهای فوری است.

وی تصریح کرد: میزان فروش برق در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۳۷۷ میلیارد کیلوواتساعت بوده است که از این میزان فروش، مقدار ۲۲۸ میلیارد کیلوواتساعت به ارزش بیش از ۳۱۷ هزار میلیارد ریال در بازار عمده فروشی برق انجام شده است. باقری با اشاره به هزینه سربار ۲۸۶ هزار میلیارد ریال در سال گذشته، اذعان کرد: خالص بهای خرید برق از نیروگاهها در سال گذشته به بیش از ۷۷۸ هزار میلیارد ریال رسیده است.

معاون بازار برق با اشاره به آمار فروش برق در سال جاری افزود: میزان فروش برق در ۹ ماه ابتدای امسال بالغ بر ۲۹۹ میلیارد کیلوواتساعت بوده که از این میزان فروش، مقدار ۲۰۹ میلیارد کیلوواتساعت به ارزش بیش از ۴۹۹ هزار میلیارد ریال در بازار عمده فروشی برق انجام شده است.
باقری با اشاره به وضعیت معاملات در تابلوهای بورس انرژی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ماه بالغ بر ۱۰۱ میلیارد کیلوواتساعت به ارزش بیش از ۵۳۵ هزار میلیارد ریال در تابلوهای عادی، سبز، آزاد و خودتامین بورس انرژی معامله شده است.

معاون بازار برق با اشاره به عملکرد فروشندگان برق در سال جاری افزود: حدود ۳۵ درصد معاملات برق نیروگاهها در خارج از بازار عمده فروشی برق انجام شده که از این میزان بالغ بر ۷۲ درصد از مجموع معاملات توسط بخش خصوصی انجام شده است.
وی در پایان اظهار داشت: بخش معاملات گواهی ظرفیت، از ابتدای راه اندازی این بازار تا پایان آذر ۱۴۰۴ حجم کل معاملات قراردادهای گواهی ظرفیت در بورس انرژی، به ۲۷۱۱ مگاوات رسیده است.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شانزده + 12 =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان