تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۰
کد خبر : 56866

دریاچه باغ فدک؛ پروژه چندمنظوره منطقه ۷ اصفهان با چرخه پویا و بدون هدررفت آب

دریاچه باغ فدک؛ پروژه چندمنظوره منطقه ۷ اصفهان با چرخه پویا و بدون هدررفت آب

مدیر منطقه ۷ اصفهان خبر داد دریاچه باغ فدک؛ پروژه چندمنظوره منطقه ۷ اصفهان با چرخه پویا و بدون هدررفت آب مدیرمنطقه ۷ شهرداری اصفهان گفت: فاز سوم دریاچه باغ فدک، شاخص‌ترین پروژه این منطقه با طراحی مبتنی بر چرخه پویا و بدون هدررفت آب در حال اجراست؛ به‌گونه‌ای که آب ورودی از تصفیه‌خانه یا

Print Friendly, PDF & Email

مدیر منطقه ۷ اصفهان خبر داد

دریاچه باغ فدک؛ پروژه چندمنظوره منطقه ۷ اصفهان با چرخه پویا و بدون هدررفت آب

مدیرمنطقه ۷ شهرداری اصفهان گفت: فاز سوم دریاچه باغ فدک، شاخص‌ترین پروژه این منطقه با طراحی مبتنی بر چرخه پویا و بدون هدررفت آب در حال اجراست؛ به‌گونه‌ای که آب ورودی از تصفیه‌خانه یا چاه‌ها پس از عبور از دریاچه، به کلکتور شهری منتقل و برای آبیاری فضای سبز و مصارف ایمنی شهری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گزارش دنیای اسراربه نقل از ایمنا  ،مهدی سلطان‌آقایی اظهار کرد: فاز سوم دریاچه باغ فدک، شاخص‌ترین پروژه منطقه ۷ شهرداری اصفهان در بسته پرواز اصفهان محسوب می‌شود؛ این دریاچه به معنای یک ذخیره‌گاه ایستای آب نیست.

وی افزود: در این طرح، آب به صورت پویا در جریان است. آب از تصفیه‌خانه وارد دریاچه می‌شود و سپس از دریاچه به سمت کلکتور شهری حرکت می‌کند تا برای آبیاری فضای سبز مورد استفاده قرار گیرد.

مدیرمنطقه ۷ شهرداری اصفهان تصریح کرد: منبع این آب، هم می‌تواند از چاه‌ها و هم از تصفیه‌خانه باشد. آب وارد دریاچه شده و مجدد از آن خارج می‌شود؛ این دریاچه به هیچ وجه محل راکد ماندن و تبخیر یا هدررفت آب نیست.

سلطان‌آقایی اظهار داشت: آب به‌طور کامل در چرخه و جریان است و مسیر آن به کلکتور شهری متصل است؛ آب از دریاچه وارد کلکتور شده و برای مصارف آبیاری فضای سبز شهری به کار می‌رود.

وی افزود: نکته قابل توجه دیگر، کارکرد ایمنی این دریاچه در کلان‌شهر اصفهان است؛ یکی از الزامات شهرهای بزرگ، داشتن منبع ذخیره آب برای مواقع اضطراری است. در صورت بروز بحران، یگان‌های امداد و آتش‌نشانی می‌توانند از این ظرفیت آبی استفاده کنند. بنابراین، باغ فدک به عنوان یک منبع ذخیره آب برای شهر اصفهان نیز عمل می‌کند.

مدیرمنطقه ۷ شهرداری اصفهان گفت: این آب برای آبیاری فضای سبز شهری در این مسیر چرخشی قرار گرفته و استفاده دوگانه از آن می‌شود؛ همزمان با انجام عملیات آبیاری، لذت استفاده مردم و بهره‌مندی بصری آنان از منظره آب نیز فراهم می‌شود.

سلطان‌آقایی خاطرنشان کرد: این پروژه نمونه‌ای از کارکرد چندمنظوره پروژه‌های شهری است.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

3 × سه =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان