وقتی مردم وارد میدان شدند؛ برق بخش مولد اقتصاد کشور ۵۰۰ مگاوات افزایش یافت*

وقتی مردم وارد میدان شدند؛ برق بخش مولد اقتصاد کشور ۵۰۰ مگاوات افزایش یافت* به گزارش دنیای اسرار ،مدیرعامل شرکت توانیر از افزایش ۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تأمین برق صنایع کشور در پی همراهی مشترکان خانگی در مدیریت مصرف خبر داد و اعلام کرد این ظرفیت مستقیماً در اختیار بخشهای مولد اقتصاد قرار گرفته است. *طی
وقتی مردم وارد میدان شدند؛ برق بخش مولد اقتصاد کشور ۵۰۰ مگاوات افزایش یافت*
به گزارش دنیای اسرار ،مدیرعامل شرکت توانیر از افزایش ۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تأمین برق صنایع کشور در پی همراهی مشترکان خانگی در مدیریت مصرف خبر داد و اعلام کرد این ظرفیت مستقیماً در اختیار بخشهای مولد اقتصاد قرار گرفته است.
*طی دو روز گذشته ۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تأمین برق کشور افزوده شده؛ ظرفیتی که مستقیماً در اختیار بخشهای تولید قرار میگیرد*
✨محمد اله داد با اشاره به نقش مؤثر مشارکت شهروندان در مدیریت مصرف برق اظهار کرد: همراهی قابل توجه مشترکان خانگی در کاهش مصرف برق طی روزهای اخیر که به صرفهجویی حدود ۵۰۰ مگاوات منجر شده، اقدامی ارزشمند و امیدبخش است که جای قدردانی دارد.
وی افزود: برق صرفهجوییشده به بخشهای مولداقتصاد اختصاص یافته تا در مسیر تقویت تولید، توسعه زیرساختهای ملی و حمایت از فعالیتهای اقتصادی کشور به کار گرفته شود.
🔅مدیرعامل با تأکید بر ضرورت تداوم مدیریت مصرف در بخشهای مختلف تصریح کرد: از مشترکان انتظار داریم با رعایت الگوهای مصرف بهینه، صنعت برق را در تأمین پایدار انرژی در سراسر کشور همراهی کنند تا امکان حمایت مؤثرتر از بخش تولید و خدمترسانی بهتر به هموطنان در نقاط مختلف ایران فراهم شود.
🔅الهداد در پایان خاطرنشان کرد: استمرار این همراهی ملی میتواند نقشی تعیینکننده در پایداری شبکه برق کشور و تقویت زیرساختهای اقتصادی ایفا کند.
برچسب ها :برق استان اصفهان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.











ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0