تاریخ انتشار : یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۱
کد خبر : 59999

«اصفهان باید به پایتخت مهارت، نوآوری و کارآفرینی ایران تبدیل شود»

«اصفهان باید به پایتخت مهارت، نوآوری و کارآفرینی ایران تبدیل شود»

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان اصفهان در صحن علنی شورای اسلامی شهر مطرح کرد؛ «اصفهان باید به پایتخت مهارت، نوآوری و کارآفرینی ایران تبدیل شود» به گزارش دنیای اسرار ،به مناسبت گرامیداشت هفته ملی مهارت، دکتر فریده روشن مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان اصفهان به همراه معاونان، رؤسای ادارات آموزش، مؤسسات کارآموزی آزاد، مشارکت‌های مردمی و روابط

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان اصفهان در صحن علنی شورای اسلامی شهر مطرح کرد؛
«اصفهان باید به پایتخت مهارت، نوآوری و کارآفرینی ایران تبدیل شود»

به گزارش دنیای اسرار ،به مناسبت گرامیداشت هفته ملی مهارت، دکتر فریده روشن مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان اصفهان به همراه معاونان، رؤسای ادارات آموزش، مؤسسات کارآموزی آزاد، مشارکت‌های مردمی و روابط عمومی اداره‌کل، در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان حضور یافت و ضمن ارائه گزارشی از عملکرد و برنامه‌های این اداره‌کل، بر ضرورت هم‌افزایی مدیریت شهری و سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای برای توسعه مهارت‌آموزی در اصفهان تأکید کرد.

🔻وی با اشاره به جایگاه تاریخی، فرهنگی و صنعتی اصفهان اظهار داشت: مهم‌ترین سرمایه این شهر نه بناهای تاریخی و نه صنایع بزرگ، بلکه انسان‌های ماهر و دست‌های توانمندی هستند که این افتخارات را خلق کرده‌اند و آینده اصفهان نیز بر پایه توسعه سرمایه انسانی رقم خواهد خورد.

🔻روشن با اشاره به برگزاری موفق مسابقات ملی مهارت در اصفهان، این رویداد را نمونه‌ای موفق از شکل‌گیری کنسرسیوم مهارت دانست و افزود: با مشارکت گسترده شهرداری، شورای اسلامی شهر، اتاق بازرگانی، اتاق اصناف، صنایع، دستگاه‌های اجرایی و سایر شرکای مهارتی، اصفهان میزبان شایسته این رویداد ملی شد؛ رویدادی که علاوه بر ارتقای برند «ایران ماهر»، بیش از یک‌هزار و ۶۰۰ مهمان را به اصفهان آورد و نقش مؤثری در معرفی ظرفیت‌های گردشگری و اقتصادی استان ایفا کرد.

🔻وی با اشاره به افتخارآفرینی مهارت‌آموزان اصفهانی در این مسابقات گفت: کسب ۱۱ مدال طلا، سه مدال نقره، سه مدال برنز و ۱۱ مدالیون افتخار، نشان‌دهنده ظرفیت بالای نیروی انسانی استان است و برگزیدگان این رقابت‌ها نیز برای حضور در مسابقات جهانی به چین اعزام خواهند شد.

🔻مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان اصفهان از اجرای طرح‌های تحولی همچون «هم‌نوا»، «کارآفن»، «مهتاب»، توسعه مراکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی (TMC)، طرح هیئت امنایی مراکز، توسعه آموزش‌های هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال، همکاری با برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP)، پویش امدادگران ماهر، طرح سفیران انرژی، مجمع خیرین مهارتی و برنامه‌های مهارت‌آموزی محله‌محور به عنوان مهم‌ترین اقدامات این اداره‌کل نام برد.

🔻وی همچنین از ایجاد و تجهیز کارگاه‌های تخصصی هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال با استفاده از اعتبارات مسئولیت اجتماعی خبر داد و گفت: آینده بازار کار متعلق به افرادی است که مهارت دارند و آموزش‌های مهارتی باید متناسب با نیازهای آینده اقتصاد و فناوری توسعه یابد.

🔻روشن با تأکید بر لزوم همکاری مدیریت شهری در توسعه آموزش‌های مهارتی، پیشنهادهای راهبردی اداره‌کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای را به شورای اسلامی شهر ارائه کرد که از جمله آن می‌توان به تدوین سند راهبردی «اصفهان شهر مهارت‌محور»، تشکیل شورای راهبری مهارت شهر اصفهان، اختصاص بودجه پایدار برای توسعه زیرساخت‌های مهارتی، اجرای طرح «هر محله یک مهارت»، حمایت از ایجاد قطب ملی مهارت صنایع‌دستی و گردشگری، توسعه آموزش‌های شهر هوشمند و حمایت از رویدادهای ملی و بین‌المللی مهارت اشاره کرد.

🔻وی همچنین خواستار استفاده از ظرفیت فرهنگسراها و سراهای محله برای برگزاری آموزش‌های استاندارد و منتهی به اشتغال شد و افزود: دولت به تنهایی قادر به ایجاد مراکز آموزشی در همه محلات نیست و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مدیریت شهری، مربیان و تجهیزات موجود می‌تواند عدالت آموزشی و اشتغال پایدار را در مناطق کمتر برخوردار محقق سازد.

🔻مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از حمایت‌های شورای اسلامی شهر و شهرداری اصفهان، خواستار همراهی بیشتر روابط عمومی مدیریت شهری در ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی شد و اظهار داشت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند فرهنگ‌سازی برای هدایت نوجوانان و جوانان به سمت یادگیری مهارت هستیم.

💢وی در پایان با تأکید بر اینکه «هر جوانی که مهارت می‌آموزد، یک فرصت شغلی خلق می‌کند و یک گام از آسیب‌های اجتماعی فاصله می‌گیرد»، خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری در مهارت، سرمایه‌گذاری برای امنیت اجتماعی، رونق اقتصادی، افزایش سرمایه اجتماعی و امیدآفرینی است و انتظار داریم شورای اسلامی شهر اصفهان همان‌گونه که در توسعه زیرساخت‌های شهری پیشگام بوده است، در توسعه زیرساخت‌های مهارتی نیز شریک راهبردی اداره‌کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای باشد تا در کنار عنوان پایتخت فرهنگ و تمدن ایران، اصفهان به عنوان پایتخت مهارت، نوآوری و کارآفرینی کشور نیز شناخته شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان