تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ - ۰:۰۶
کد خبر : 61520

قرار همدلی؛ پیمانی برای عبور از سرمای پیش‌رو

قرار همدلی؛ پیمانی برای عبور از سرمای پیش‌رو

مدیرعامل توانیر اعلام کرد: قرار همدلی؛ پیمانی برای عبور از سرمای پیش‌رو چگونه صنعت برق و مردم، تابستان پرالتهاب را با هم پشت سر گذاشتند؟ تابستان سخت با همراهی مردم و فداکاری نیروهای خط مقدم پشت سر گذاشته شد؛ اما اکنون زمان رسیدن به یک «قرار اجتماعی» جدید است. برای اینکه زمستان امسال را با

مدیرعامل توانیر اعلام کرد:

قرار همدلی؛ پیمانی برای عبور از سرمای پیش‌رو

چگونه صنعت برق و مردم، تابستان پرالتهاب را با هم پشت سر گذاشتند؟

تابستان سخت با همراهی مردم و فداکاری نیروهای خط مقدم پشت سر گذاشته شد؛ اما اکنون زمان رسیدن به یک «قرار اجتماعی» جدید است. برای اینکه زمستان امسال را با امنیت و روشنایی سپری کنیم، تنها تجهیزات فنی کافی نیست؛ ما به پیوند میان مدیریت هوشمندانه و همدلی مردمی نیاز داریم تا با هم، از چالش‌های تامین انرژی عبور کنیم. مدیرعامل توانیر، در تشریح دستاوردهای هفت‌ماهه صنعت برق، از یک گذار موفق در تابستان با ظرفیت ۱۰۰ هزار مگاوات سخن گفت. اما او تأکید کرد: پایداری شبکه در روزهای بی‌سابقه گرم، تنها محصول زیرساخت‌ها نبود؛ بلکه نتیجه‌ی یک هم‌افزایی اجتماعی بود که از گزارش‌های مردمی تا صبوری در محدودیت‌های مصرف، خود را نشان داد.

به گزارش دنیای اسرار ،محمد اله‌داد در تشریح دستاوردهای هفت‌ماهه صنعت برق، ضمن تقدیر از تلاش‌های جهادی پرسنل و همراهی بی‌نظیر مردم، از عبور موفق شبکه برق کشور از تابستانِ پرالتهاب با ظرفیت منصوبه ۱۰۰ هزار مگاواتی خبر داد. وی با تبیین کارنامه عملکرد این صنعت، بر لزوم تداوم «قرار همدلی» میان مردم و دستگاه‌های اجرایی برای مدیریت انرژی در نیمه دوم سال تاکید کرد.

عبور بی‌فروپاشی از گرمای ماندگار

مدیرعامل توانیر با بیان اینکه صنعت برق با بیش از یک میلیون کیلومتر شبکه، ۶۰۰ هزار کیلومتر کابل سرویس و ۹۰۰ هزار دستگاه ترانسفورماتور، گستره‌ای بی‌نظیر از خدمت‌رسانی را در ماه‌های اخیر تجربه کرد، اظهار داشت: با وجود ۴۵ روز گرمای ماندگار و افزایش ۲.۵ درجه‌ای دما، شبکه برق کشور با تحمل بار ۷۵ هزار مگاواتی، بدون فروپاشی از این دوره سخت عبور کرد. اله‌داد با اشاره به حمایت از بخش تولید، افزود: در حالی که ۱۳ درصد برق بیشتری به صنایع تحویل داده شد تا چرخ اقتصاد از حرکت نایستد، با اعمال محدودیت‌های مدیریت‌شده، توانستیم محدودیت‌های کلی شبکه را نسبت به سال گذشته ۴۷ درصد کاهش دهیم.

توسعه جهادی؛ از رشد ۴ برابری تجدیدپذیرها تا هوشمندسازی شبکه

مدیرعامل توانیر با تاکید بر اینکه پروژه‌های توسعه‌ای علیرغم محدودیت‌ها متوقف نشد، از رشد چهار برابری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر خبر داد. احداث دو هزار کیلومتر شبکه انتقال و فوق‌توزیع، افزایش ۷۵۰۰ مگاولت آمپری ظرفیت پست‌ها و بهره‌برداری از پروژه‌هایی به ارزش ۵۳ هزار میلیارد تومان، از اقدامات شاخص امسال بود. همچنین در حوزه هوشمندسازی، علی‌رغم دشواری‌های واردات، ۹۰۰ هزار مانیتور و کنتور هوشمند نصب شد و ۶ هزار کیلومتر شبکه به کابل خودنگهدار تبدیل گردید.

مشارکت عمومی؛ رمز موفقیت در صیانت از انرژی

اله‌داد جلب اعتماد عمومی را از بزرگترین دستاوردهای این دوره دانست و گفت: طراحی سامانه‌هایی نظیر ۳۰۰۰۶۱۲۱ و ثبت بیش از ۱۱ هزار گزارش موثق مردمی در کنار تشکیل پویش «برق‌رام» با ۴۴۳ هزار عضو، نشان‌دهنده شکل‌گیری یک مشارکت اجتماعی فعال بود. این هم‌افزایی منجر به شناسایی و جمع‌آوری ۳۴۳ هزار انشعاب غیرمجاز و جلوگیری از هدررفت ۶ میلیارد کیلووات ساعت برق شد که در قبال آن ۳۲ میلیارد تومان پاداش به شهروندان مسئولیت‌شناس پرداخت گردید.

قرار همدلی؛ کلید طلایی عبور از سرمای پیش‌رو

مدیرعامل توانیر در بخش پایانی سخنان خود با گرامیداشت یاد و خاطره هشت شهید راه خدمت که جان خود را در راه پایداری شبکه فدا کردند، نگاهی به زمستان پیش‌رو داشت. وی با اشاره به وابستگی شدید پایداری برق به تداوم جریان گاز، تصریح کرد: عبور از چالش‌های تامین انرژی در نیمه دوم سال، یک پروژه صرفاً فنی نیست، بلکه یک «قرار همدلی» میان مردم، رسانه‌ها، شرکت ملی گاز و صنعت برق است.

اله‌داد خاطرنشان کرد: همان‌طور که در تابستان با «قرار همدلی» توانستیم بر گرمای بی‌سابقه غلبه کنیم، اکنون نیز برای عبور از سرمای پیش‌رو و مدیریت تامین سوخت نیروگاه‌ها، نیازمند همان پیوند و همراهی آگاهانه هستیم. این پیمان اجتماعی، ضامن حفظ روشنایی خانه‌ها و استمرار فعالیت‌های تولیدی کشور در فصل سرد خواهد بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان