تاریخ انتشار : پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۸
کد خبر : 62908

وعده جدید وزیر کار برای رفع مشکل همسان‌سازی احکام بازنشستگان وزارت کشور

وعده جدید وزیر کار برای رفع مشکل همسان‌سازی احکام بازنشستگان وزارت کشور

وعده جدید وزیر کار برای رفع مشکل همسان‌سازی احکام بازنشستگان وزارت کشور؛ بهمن‌ماه امسال، زمان حل نهایی مشکل وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به مطالبات و انتظارات بازنشستگان وزارت کشور، استانداریها، فرمانداری ها و بخشداری‌ها گفت: ما حدود یک میلیون و هشتصد هزار بازنشسته در صندوق کشوری داریم که از این تعداد،

وعده جدید وزیر کار برای رفع مشکل همسان‌سازی احکام بازنشستگان وزارت کشور؛
بهمن‌ماه امسال، زمان حل نهایی مشکل

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به مطالبات و انتظارات بازنشستگان وزارت کشور، استانداریها، فرمانداری ها و بخشداری‌ها گفت: ما حدود یک میلیون و هشتصد هزار بازنشسته در صندوق کشوری داریم که از این تعداد، احکام یک گروه محدودی در وزارت کشور و یک گروه از فرهنگیان که آماری کمتر از ۱۰۰ هزار نفر را شامل می شوند با پیچیدگی هایی مواجه هستند که اگر اصلاح احکام آنان با دقت و رعایت اصول مربوطه انجام نشود، باعث تفاوت، تبعیض و نارضایتی گروهی دیگر از بازنشستگان می‌شود.

به گزارش دنیای اسرار به نقل از پایگاه خبری سیمای شهر آنلاین؛ احمد میدری در سفر به شهرکرد و در پاسخ به سوال رئیس هیأت‌مدیره کانون بازنشستگان استانداری چهارمحال و بختیاری افزود: احکام این دسته از افراد بازنشسته را باید سازمان امور اداری به استخدامی تایید کند.

وی با بیان اینکه منابع مالی مورد نیاز اصلاح این احکام را هم سازمان برنامه و بودجه در قالب سهام شرکت‌ها واگذار کرده است اظهار داشت: با برنامه ریزی انجام شده این سهام را عرضه کردیم که منابع مالی آن ان شاا… در دی یا بهمن ماه سال‌جاری آماده خواهد بود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: به محض صدور احکام، ما می‌توانیم پرداخت‌ها را انجام دهیم.

وی ابراز امیدواری کرد: برای این دسته از گروه‌های بازنشسته بتوان حداکثر تا بهمن ماه این کار را انجام داده و این موضوع برای اجرا پیگیری خواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان