تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۲
کد خبر : 36872

نخستین کنگره علمی تغذیه ایران فرصتی برای حل چالش های صنایع غذایی

نخستین کنگره علمی تغذیه ایران فرصتی برای حل چالش های صنایع غذایی

  عضو هیئت علمی و مدیرگروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: نخستین کنگره علمی تغذیه ایران فرصتی برای حل چالش های صنایع غذایی و محلی برای تبادل افکار و ارائه تازه ترین اطلاعات است. به گزارش دنیای اسرار:دکتر مسعود سامی در این ارتباط اظهار داشت: برپایی کنگره هایی از این دست

Print Friendly, PDF & Email

 

عضو هیئت علمی و مدیرگروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: نخستین کنگره علمی تغذیه ایران فرصتی برای حل چالش های صنایع غذایی و محلی برای تبادل افکار و ارائه تازه ترین اطلاعات است.
به گزارش دنیای اسرار:دکتر مسعود سامی در این ارتباط اظهار داشت: برپایی کنگره هایی از این دست با حضور متخصصان،کارشناسان و تولیدکنندگان یک ضرورت است.
وی به دو اصل ایمنی و امنیت غذایی اشاره کرد و افزود: اصفهان در حوزه تامین کالاهای اساسی و مواد غذایی در کشور دارای رتبه و جایگاه یک تا سه بوده به طوری که در عرصه تولید شیر و لبنیات و تولیدمرغ صادر کننده به استان های دیگر فعال می باشد.
عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: حک نشان سیب سلامت، برند استاندارد و ایزوهای سیستم مدیریت بهداشتی بر روی محصولات غذایی به ایمنی و کیفیت محصولات غذایی اشاره دارد.
دکتر سامی اعلام کرد: بیش از 800 کارخانه و کارگاه مواد غذایی تحت نظارت کامل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان قرار دارد. وی با اعلام اینکه در حوزه ایمنی و امنیت غذایی در اصفهان جایگاه خوبی داریم، بیان داشت: تنها در سایه تولید مواد غذایی با کیفیت و تحت نظارت، شاهد فساد کمتر مواد غذایی و دور ریز آن خواهیم بود.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

املاک یاسان برق اصفهان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان