تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۱
کد خبر : 52306

فولاد مبارکه شریک پایدار انرژی ماست/ کمک میدان گازی “مدار” به کاهش ناترازی گاز کشور

فولاد مبارکه شریک پایدار انرژی ماست/ کمک میدان گازی “مدار” به کاهش ناترازی گاز کشور

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملّی نفت ایران: فولاد مبارکه شریک پایدار انرژی ماست/ کمک میدان گازی “مدار” به کاهش ناترازی گاز کشور به گزارش دنیای اسرار ،حمید بورد، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملّی نفت ایران، در مراسم امضای قرارداد توسعه و بهره‌برداری از میدان گازی “مدار”، با شرکت فولاد مبارکه:امیدواریم تا

Print Friendly, PDF & Email

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملّی نفت ایران:
فولاد مبارکه شریک پایدار انرژی ماست/ کمک میدان گازی “مدار” به کاهش ناترازی گاز کشور

به گزارش دنیای اسرار ،حمید بورد، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملّی نفت ایران، در مراسم امضای قرارداد توسعه و بهره‌برداری از میدان گازی “مدار”، با شرکت فولاد مبارکه:امیدواریم تا پایان سال جاری به‌صورت ماهانه شاهد انعقاد قراردادهای مشابه قراداد امروز باشیم؛ و خوشبختانه امروز شاهد به ثمر رسیدن این تلاش‌ها هستیم. فولاد مبارکه شریک پایدار انرژی ماست و این قرارداد در اولین فرصت وارد مرحله اجرایی می‌شود و مصوبه شورای اقتصاد آماده است. بخش عمده اقدامات لازم انجام شده و عملیات اجرایی آن هرچه سریعتر آغاز شود.

🔸پیش‌بینی می‌کنم تا پایان سال جاری حدود ۵ تا ۶ قرارداد مهم دیگر در این حوزه نیز به امضا برسد که رونق و شکوفایی اقتصاد کشور را تقویت خواهد کرد؛ توسعه میدان گازی “مدار” که در سال ۲۰۰۹ کشف شد، به کاهش ناترازی گاز کشور کمک می‌کند و پیش‌بینی می‌شود درآمدی حدود ۱۷ میلیارد دلار برای کشور داشته باشد. این میدان علاوه بر افزایش تولید گاز برای شرکت ملی نفت ، باعث افزایش بهره‌وری و راندمان و دسترسی پایدار به گاز در شرکت فولاد مبارکه خواهد شد.

🔹با توجه به اهمیت محیط زیست، مدل توسعه‌ای انتخاب شده که کمترین تاثیرات زیست‌محیطی را داشته باشد؛ عمده اقدامات اجرایی پروژه مشابه پروژه‌های پیشین است .ازجمله اقدامات عملیاتی پروژه : احداث ۲۰ حلقه چاه ،اجرای ۷۰ کیلومتر خط لوله انتقال و ۳۳ کیلومتر لوله در مجموعه پالایشگاهی است.

🔸توسعه میدان “مدار” سودآوری اقتصادی قابل توجهی برای کشور و شرکت فولاد مبارکه دارد .تولید روزانه آن شامل ۱۳ میلیون متر مکعب گاز و ۴۰ هزار بشکه میعانات گازی خواهد بود.که از هم اکنون مشتریان آماده دریافت میعانات هستند از طرفی فولاد مبارکه هم می‌تواند بدون نگرانی از فرآیند تأمین گاز خود ، فعالیت تولیدی خود را ادامه دهد. میادین متعدد گازی در حال توسعه هستند و قراردادهای جدید با واحد های پتروشیمی نیز به‌زودی امضا می‌شوند.

🔹همکاری فولاد مبارکه به‌عنوان شریک تجاری استراتژیک، نقش مهمی در موفقیت این پروژه خواهد داشت.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

19 − پنج =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان