راهاندازی بوفه غذاهای سنتی و اصیل اصفهان در هتل پارسیان عالیقاپو+ تصاویر

راهاندازی بوفه غذاهای سنتی و اصیل اصفهان در هتل پارسیان عالیقاپو به مناسبت هفته گردشگری و ولادت امام حسن عسکری(ع) به گزارش دنیای اسرار، آیین رسمی رونمایی و افتتاح بوفه غذاهای سنتی و اصیل اصفهان با حضور استاندار اصفهان، مدیرعامل گروه هتلهای پارسیان، جمعی از مسئولان استان، اصحاب رسانه و فعالان گردشگری در هتل پارسیان
راهاندازی بوفه غذاهای سنتی و اصیل اصفهان در هتل پارسیان عالیقاپو
به مناسبت هفته گردشگری و ولادت امام حسن عسکری(ع)
به گزارش دنیای اسرار، آیین رسمی رونمایی و افتتاح بوفه غذاهای سنتی و اصیل اصفهان با حضور استاندار اصفهان، مدیرعامل گروه هتلهای پارسیان، جمعی از مسئولان استان، اصحاب رسانه و فعالان گردشگری در هتل پارسیان عالیقاپو برگزار شد.
درنشست خبری علیرضا قصوری مدیر هتل پارسیان عالیقاپو با بیان اینکه حفاظت از میراث فرهنگی در حوزه خوراک و تغذیه از وظایف اصلی مجموعههای گردشگری است اظهار داشت: هدف از ایجاد بوفه غذاهای سنتی اصفهان، احیای دوباره طعمهای قدیمی و ثبت مجدد اصالت سفره اصفهانی است؛ طعمهایی که امروزه در میان فستفودها و غذاهای آماده، تا حدودی از خاطره مردم شهر دور شدهاند.
وی افزود: در این منو مجموعهای از خوراکهای اصیل و پرطرفدار اصفهانی از جمله بریانی، خورشت ماست، قیمهریزه، کباب مشتی، ماش و قمری، کالهجوش و آمبری گنجانده شده تا همشهریان و گردشگران بتوانند در فضایی دلپذیر، لذت غذاهای محلی شهر را همراه با اجرای زنده موسیقی سنتی تجربه کنند.
قصوری با اشاره به اینکه تاکنون هیچ هتلی در اصفهان چنین برنامهای را بهصورت تخصصی اجرا نکرده گفت: هتل پارسیان عالیقاپو نخستین مجموعهای است که با نگاهی فرهنگی و نو، اقدام به راهاندازی بوفهای ویژه برای غذاهای سنتی کرده و برای خود جایگاه پیشگام در حفظ و ترویج خوراکهای بومی استان تعریف نموده است.
مدیر هتل با تأکید بر جنبه اقتصادی این طرح افزود: در تعیین نرخ غذاها تلاش شده حاشیه سود در پایینترین سطح ممکن قرار گیرد تا تمامی اقشار جامعه حتی خانوادههایی با توان مالی محدود بتوانند از فضای شاد و هنری این مجموعه بهرهمند شوند. وی گفت اجرای زنده موسیقی سنتی در شبهای پنجشنبه و جمعه بدون دریافت هزینه اضافی برای میهمانان انجام میشود.
وی ادامه داد: تصور رایج درباره بالا بودن قیمت در رستورانهای هتلی، موجب اجتناب بسیاری از مردم از حضور در چنین فضاهایی شده است؛ در حالیکه مجموعه عالیقاپو با حفظ کیفیت بالا و مدیریت هزینهها نشان داده که قیمت تمامشده میتواند منصفانه و در دسترس باشد.
قصوری افزود: غذا بخشی از فرهنگ هر منطقه و شاخصی از هویت محلی است. ارائه منوی سنتی اصفهان در فضای هتل نهتنها موجب رونق گردشگری غذایی استان خواهد شد بلکه راهی برای انتقال ذوق و اصالت آشپزی اصفهانی به نسلهای آینده است.
وی اظهار کرد: بهرهمندی از بوفه غذاهای سنتی در روزهای پنجشنبه و جمعه فرصتی مناسب برای گردشگران و همشهریان است تا در فضایی آرام، خانوادگی و موسیقایی، طعم غذاهای کمتر شناختهشده اما اصیل اصفهان را با قیمت مناسب و کیفیت بالا تجربه کنند.
گفتنی است آیین رونمایی از بوفه غذاهای سنتی اصفهان همزمان با هفته گردشگری و سالروز ولادت با سعادت امام حسن عسکری(ع) با حضور مسئولان ارشد استانی، مدیران گروه هتلهای پارسیان و خبرنگاران رسانهها برگزار شد و با استقبال گرم خانوادهها و فعالان گردشگری همراه بود.
خبرنگار:علیرضاهژبری
برچسب ها :غذای سنتی اصفهان ، گردشگری ، هتل پارسیان اصفهان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0