تیم رسانه بسیج سازندگی اصفهان در رویداد ملی جام رسانه امید حضور دارند

تیم رسانه بسیج سازندگی اصفهان در رویداد ملی جام رسانه امید حضور دارند به گزارش دنیای اسرار به نقل پایگاه اطلاعرسانی بسیج سازندگی اصفهان ، رویداد ملی جام رسانه امید در روزهای ۲۷ و ۲۸ آبان ماه در تهران در حال برگزاری است. تیم منتخب رسانه امید اصفهان در قالب یک تیم ۷ نفره از
تیم رسانه بسیج سازندگی اصفهان در رویداد ملی جام رسانه امید حضور دارند
به گزارش دنیای اسرار به نقل پایگاه اطلاعرسانی بسیج سازندگی اصفهان ، رویداد ملی جام رسانه امید در روزهای ۲۷ و ۲۸ آبان ماه در تهران در حال برگزاری است.
تیم منتخب رسانه امید اصفهان در قالب یک تیم ۷ نفره از بسیج سازندگی استان عازم پایتخت شدند تا در این رویداد حضور داشته باشند.
در این رویداد ۳۶ ساعته تیم منتخب اصفهان با تیمهای منتخب سایر استانها با تولیدات خود در محوریت اصلی «ایران قوی» و ۴ جهاد اصلی به رقابت میپردازند.
تیمهای منتخب باید در قالبهای گزارش مکتوب، یادداشت و سرمقاله، پوستر و اینفوگرافیک، پادکست، تیتر، عکس، کلیپ موبایلی و تولیدات هوش مصنوعی آثار خود را تولید کنند.
مهمترین شاخصههای ارزیابی آثار در این رویداد شامل حجم و کیفیت تولید محتوای امیدآفرین، میزان انتشار، تعداد بازدید و بازخورد مخاطبان است وهدف اصلی این ایجاد این رقابتها به راه انداختن جریان مؤثر رسانهای مبتنی بر امید، تبیین و خدمترسانی است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.












ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0