تاریخ انتشار : شنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۷
کد خبر : 59428

۲۰۰ مکان برای اسکان زائران اصفهانی در منطقه ۲ تهران آماده شد

۲۰۰ مکان برای اسکان زائران اصفهانی در منطقه ۲ تهران آماده شد

۲۰۰ مکان برای اسکان زائران اصفهانی در منطقه ۲ تهران آماده شد معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان گفت: با هماهنگی انجام‌شده میان شهرداری اصفهان و شهرداری منطقه ۲ تهران، بیش از ۲۰۰ نقطه اسکان برای زائران اصفهانی مراسم تشییع قائد شهید امت پیش‌بینی شده است و تمام امکانات رفاهی، خدماتی و پذیرایی در

۲۰۰ مکان برای اسکان زائران اصفهانی در منطقه ۲ تهران آماده شد
معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان گفت: با هماهنگی انجام‌شده میان شهرداری اصفهان و شهرداری منطقه ۲ تهران، بیش از ۲۰۰ نقطه اسکان برای زائران اصفهانی مراسم تشییع قائد شهید امت پیش‌بینی شده است و تمام امکانات رفاهی، خدماتی و پذیرایی در این مراکز فراهم خواهد بود.
به گزارش  دنیای اسرار به نقل از فارس از اصفهان، این روزها حال و هوایی متفاوت در شهر اصفهان جاری است؛ شهری که خود را برای عبور و اسکان خیل زائرانی آماده کرده که از جنوب کشور راهی آیین بدرقه رهبر شهید انقلاب شده‌اند. از بوستان‌ها و مراکز اقامتی گرفته تا ورودی‌های اصلی شهر، نشانه‌های این آماده‌باش به‌وضوح دیده می‌شود.
با تشکیل ستاد ویژه تشییع، بخش مهمی از ظرفیت‌های شهر اصفهان برای خدمت‌رسانی به زائران فعال شده است. در همین زمینه، مهدی بقایی، معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان، از آماده‌سازی گسترده زیرساخت‌های اسکان خبر داده و گفته است: با هماهنگی انجام‌شده میان شهرداری اصفهان و شهرداری منطقه ۲ تهران، بیش از ۲۰۰ نقطه اسکان برای زائران اصفهانی که عازم تهران هستند، شناسایی و تجهیز شده است.
وی افزود: شهرداری اصفهان به‌عنوان معین منطقه ۲ تهران در این رویداد ملی ایفای نقش می‌کند و همه ظرفیت‌های اقامتی این منطقه برای اسکان شهروندان اصفهانی به کار گرفته شده است.
بقایی با اشاره به امکانات پیش‌بینی‌شده در این مراکز افزود: سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی، سرویس‌های بهداشتی، حمام، نمازخانه و فضای استراحت در این مراکز فراهم شده تا زائران در شرایط مناسبی اقامت داشته باشند.
معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان از استقرار بیش از ۷۰۰ نیروی جهادی آموزش‌دیده در منطقه ۲ تهران خبر داد و گفت: در کنار این نیروها، بیش از ۵ هزار نیروی مردمی نیز در قالب ستادهای هدایت، مسئولیت راهنمایی زائران و هدایت خودروها به مراکز اسکان را بر عهده دارند.
وی تأکید کرد: در تمام نقاط اسکان، خدمات پذیرایی در سه وعده صبحانه، ناهار و شام به‌صورت منظم ارائه خواهد شد تا زائران بدون دغدغه در این مراسم حضور پیدا کنند.
سعید نصر، دبیر ستاد تشییع قائد شهید امت در اصفهان، از تشکیل کمیته‌های تخصصی برای ساماندهی امور زائران خبر داده و گفته است: از هفته گذشته جلسات مستمر ستاد تشییع برگزار شده و کمیته‌هایی در حوزه‌های اسکان، حمل‌ونقل، فرهنگی، اطلاع‌رسانی، ایمنی، امنیت و پاسخگویی به شکایات فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.
وی با تأکید بر اهمیت مدیریت اسکان زائران افزود: علاوه بر زائرانی که در مسیر تهران، قم و مشهد تردد دارند، برای زائرانی که در مسیر بازگشت از اصفهان عبور می‌کنند نیز برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده و ظرفیت‌های اقامتی رسمی شهر، از هتل‌ها و مهمان‌پذیرها تا اقامتگاه‌های بوم‌گردی، در چرخه خدمت‌رسانی قرار گرفته‌اند.
به گفته او، باغ فدک و باغ تندرستی به‌عنوان مراکز اصلی اسکان فعال شده‌اند و در صورت افزایش حجم زائران، بوستان‌های شهری واقع در محور رینگ سوم و حاشیه شهر نیز آماده پذیرش خواهند بود.
نصر از استقرار ستادهای هدایت زائران در چهار محور ورودی اصفهان خبر داد و گفت: این ستادها به‌صورت شبانه‌روزی فعال خواهند بود و وظیفه اطلاع‌رسانی، هدایت و ساماندهی زائران را بر عهده خواهند داشت.
اصفهان حالا در میانه این مسیر بزرگ، خود را نه فقط برای عبور کاروان‌ها، بلکه برای میزبانی از روایتی تاریخی از سوگ، وفاداری و بدرقه آماده کرده است؛ روایتی که این روزها در خیابان‌ها، بوستان‌ها و ورودی‌های شهر، جریان دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان