واکسیناسیون بیش از 5 میلیون رأس دام سبک و سنگین در استان اصفهان

در چهار ماهه سال 1405 صورت پذیرفت؛ واکسیناسیون بیش از 5 میلیون رأس دام سبک و سنگین در استان اصفهان رئیس اداره بهداشت، پیشگیری و مدیریت بیماریهای دام اداره کل دامپزشکی استان اصفهان از واکسیناسیون بیش از 5 میلیون رأس دام سبک و سنگین علیه بیماریهای مشترک و واگیر دامی در سطح استان خبر داد.
در چهار ماهه سال 1405 صورت پذیرفت؛
واکسیناسیون بیش از 5 میلیون رأس دام سبک و سنگین در استان اصفهان
رئیس اداره بهداشت، پیشگیری و مدیریت بیماریهای دام اداره کل دامپزشکی استان اصفهان از واکسیناسیون بیش از 5 میلیون رأس دام سبک و سنگین علیه بیماریهای مشترک و واگیر دامی در سطح استان خبر داد.
به گزارش دنیای اسرار، سید جمال الدین آل معصوم رئیس اداره بهداشت، پیشگیری و مدیریت بیماریهای دام گفت: استان اصفهان با وجود 28 شهرستان و 121 شهر و حدود 2 هزار روستا با دارا بودن هشت درصد از جمعیت دام کشور، از استان های برتر کشور در حوزه پرورش و تولیدات دامی می باشد
وی افزود: این اداره با برنامه ریزی های منظم و اجرای طرح های مختلف واکسیناسیون گسترده علیه بیماری های مشترک و واگیر دامی چون شاربن، آبله، طاعون نشخوار کنندگان کوچک(PPR)، تب برفکی و هاری به پیشگیری و مقابله با این بیماری ها می پردازد.
آل معصوم ادامه داد: در همین راستا با هماهنگی های انجام شده و اجرای طرح های ملی و استانی با همکاری ادارات دامپزشکی شهرستان ها و بخش خصوصی، طی 4 ماهه سال جاری اقدامات مؤثری در پیشگیری و کنترل بیماری های دامی صورت گرفت که از جمله این اقدامات می توان به واکسیناسیون تعداد 1 میلیون و 592 هزار و 910 رأس دام سبک علیه بیماری آبله، واکسیناسیون تعداد 793 هزار و 446 رأس دام سبک علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک(PPR)، واکسیناسیون تعداد 1 میلیون و 83 هزار و 449 رأس دام سبک و سنگین علیه بیماری تب برفکی، واکسیناسیون تعداد یک میلیون و 35 هزار و 44 رأس از جمعیت دام های سبک و سنگین (گاو و گوسفند) و تک سمی ها علیه بیماری شاربن و واکسیناسیون تعداد 15 هزار و 220 قلاده سگ علیه بیماری هاری اشاره کرد.
رئیس اداره بهداشت، پیشگیری و مدیریت بیماریهای دام اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در پایان گفت: پرسنل خدوم دامپزشکی استان علیرغم آسیب دیدگی های مختلف حین انجام وظیفه با تلاش شبانه روزی و تحمل سختی ها سعی می کنند تا سلامت غذایی جامعه را تأمین و ذخایر دامی کشور را حفظ نمایند.
برچسب ها :دامپزشکی استان اصفهان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.











ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0