• خانه
  • ارتباط با ما
  • درباره ما
  • مورد فهرست
    x
  • گالری عکس
  • آگهی
  • اجتماعی
  • فرهنگی هنری
  • اقتصادی
  • علمی
  • سیاسی
  • ورزشی
  • گردشگری
  • استان ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • حوادث
  • Latin
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
کد خبر : 39048
چاپ خبر 0 نظر

اما و اگرهای منجمد کردن نان

اما و اگرهای منجمد کردن نان

به تازگی در فضای مجازی ادعا شده است که انجماد نان در واقع آن را سالم‌تر می‌کند و در برخی موارد به تحقیقاتی اشاره می‌شود که این ادعاها را تأیید می‌کند. اکنون یک متخصص پاسخی روشن به این موضوع داده است. آیا منجمد کردن نان آن را سالم‌تر می‌کند و به همان خوبی است که

Print Friendly, PDF & Email
به تازگی در فضای مجازی ادعا شده است که انجماد نان در واقع آن را سالم‌تر می‌کند و در برخی موارد به تحقیقاتی اشاره می‌شود که این ادعاها را تأیید می‌کند. اکنون یک متخصص پاسخی روشن به این موضوع داده است.

آیا منجمد کردن نان آن را سالم‌تر می‌کند و به همان خوبی است که در رسانه‌های اجتماعی پیشنهاد می‌شود؟

به گزارش دنیای اسرار:دوین میلر(Duane Mellor) سرپرست بخش پزشکی و تغذیه دانشکده پزشکی استون در دانشگاه استون(Aston) به این پرسش پاسخ داده است.

به گفته وی، دلیل علمی پشت این موضوع در واقع صحیح است، هرچند کمی گیج کننده به نظر می‌رسد. اما اثرات واقعی سلامتی این کار به اندازه‌ای که گفته می‌شود قابل توجه نیست.

میلر می‌گوید: هنگامی که نان پخته می‌شود، خمیر مرطوب و پر از حباب را به یک نان نرم تبدیل می‌کند. حرارت فر به همراه آب خمیر باعث می‌شود نشاسته موجود در آرد منبسط شده و ژلاتینه شود. وقتی آرد را به سس اضافه می‌کنیم و آنقدر می‌پزیم تا غلیظ شود نیز همین اتفاق می‌افتد.

این نشاسته‌های ژلاتینه شده راحت‌تر هضم می‌شوند و پردازش گلوکز(قند) موجود در این نشاسته‌ها را برای سلول‌های ما آسان‌تر می‌کند. این امر در مورد بسیاری از غذاهای نشاسته‌ای تازه پخته شده صادق است، به ویژه آنهایی که فیبر کمی دارند مانند سیب زمینی یا مانند نان سفید که از آردهای ریز آسیاب شده تهیه می‌شوند.

برخی شواهد نشان می‌دهد که این نوع گلوکزِ به سرعت در دسترس ممکن است سطح انسولین را درست بعد از خوردن غذا افزایش دهد. اگرچه انسولین مهم است، زیرا به سلول‌های ما کمک می‌کند از گلوکز برای انرژی استفاده کنند یا آن را برای انرژی بعدی ذخیره کنند، اما انسولین بیش از حد می‌تواند باعث احساس گرسنگی و احتمالاً افزایش وزن شود.

نکته اینجاست که هنگامی که غذاهای حاوی این نشاسته‌های ژلاتینه شده خنک می‌شوند، نشاسته‌های منبسط شده دوباره جمع می‌شوند و به چیزی تبدیل می‌شوند که به عنوان نشاسته مقاوم شناخته می‌شود. شکستن این نشاسته‌های جمع شده برای آنزیم‌های دستگاه گوارش ما سخت‌تر است، به این معنی که سلول‌های ما به سختی می‌توانند قند موجود در این نشاسته‌ها را کنترل کنند. این بدان معناست که نشاسته‌های مقاوم پس از خوردن کمتر باعث افزایش قند خون و انسولین می‌شوند.

میزان توانایی تشکیل نشاسته مقاوم به دمای پخت نان و نگهداری آن در یخچال یا فریز کردن آن بستگی دارد. سرعت انقباض در فریزر تقریبا دو برابر یخچال است، به این معنی که نشاسته مقاوم‌تری تشکیل می‌شود.

افزون بر این، انجماد نان، آب را به دام می‌اندازد و آن را تازه‌تر و نرم‌تر از زمانی که آن را در یخچال نگهداری می‌کنیم، نگه می‌دارد، چرا که در یخچال یا محیط خانه، آب موجود در نان از دست می‌رود و باعث سفت و خشک شدن نان می‌شود.

آیا باید نان خود را منجمد کنید؟

یک مطالعه بر روی ۱۰ فرد سالم به تأثیر منجمد کردن نان سفید پرداخت. آنها نان‌های خریداری شده در فروشگاه را با نان خانگی مقایسه کردند.

برای نمونه‌های نان خانگی، انجماد و دوباره گرم کردن نان میزان افزایش قند خون را طی ۲ ساعت تا ۳۱ درصد کاهش داد. جالب اینجاست که حتی برشته کردن نان تازه نیز افزایش گلوکز را تا ۲۵ درصد کاهش داد.

این اثرات تنها تا چند ساعت پس از خوردن نان وجود دارد. بنابراین در حالی که منجمد کردن نان قبل از خوردن ممکن است به کاهش سطح قند خون در یک وعده غذایی کمک کند و تأثیر کمی در وعده غذایی بعدی داشته باشد، اثرات طولانی مدت آن بر اشتها، افزایش وزن یا خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها مانند دیابت نوع ۲ شناخته شده نیست و احتمالاً بسیار اندک است.

نشاسته مقاوم علاوه بر اینکه تجزیه سخت‌تری نسبت به نشاسته تازه پخته شده دارد، مواد مغذی را برای میکروب‌های ساکن در روده بزرگ ما فراهم می‌کند. این به حفظ تعادل سالم باکتری‌ها در روده ما کمک می‌کند. سپس این باکتری‌ها مواد شیمیایی را بر روی سلول‌های پوشش روده بزرگ آزاد می‌کنند که به ما در حفظ متابولیسم سالم کمک می‌کند. به گزارش ایسنا، همچنین نشان داده شده است که نشاسته مقاوم با افزایش حساسیت به انسولین به عملکرد بهتر انسولین کمک می‌کند. این می‌تواند به بدن ما کمک کند تا قند خون را به طور موثرتری استفاده کند که با سلامتی بیشتر مرتبط است، زیرا می‌تواند به طور موثرتری به عنوان سوخت توسط عضلات ما استفاده شود.

 

Print Friendly, PDF & Email

اخبار مرتبط

  • خدمت بی‌منت خادم‌یاران شهدا با تکیه بر مردم و رسانه‌ها
  • اصفهان، قطب اصناف کشور؛ میزبانی نخستین کنگره شهدای خدمات فنی و خودرویی ایران
  • استفاده از ظرفیت شركت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها برای تحقق اهداف تحقیقاتی ذوب‌ آهن اصفهان
  • آغاز عملیات پیاده‌روسازی ضلع شمالی بزرگراه شهید کشوری با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال
  • بهره‌برداری از محور خاش–ایرانشهر راه‌آهن چابهار–زاهدان تا پایان آذرماه با ریل ذوب‌آهن اصفهان

برچسب ها :انجماد ، دیابت ، قندخون ، نان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

انصراف از پاسخ دادن

5 × یک =

آخرین اخبار

  • اجازه مصرف بی‌ضابطه برق را به هیچ‌کس نمی‌دهیم/ ۱۱۳ هزار مگاوات متقاضی نیروگاه خورشیدی داریم
  • وضعیت رشد بار شرکتهای برق با سامانه نور پیگیری و کنترل می‌‎‌شود
  • ورود توانیر به زیست‌بوم هوش مصنوعی؛ آغاز همکاری با دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان
  •  وصول مطالبات، شرط بقا در تابستان ۱۴۰۵
  • کاهش قیمت برق در دهه ۹۰ ریشه اصلی ناترازی صنعت برق کشور
  • همکاری، هم‌افزایی و پایبندی به دستورالعمل‌های ابلاغی نقشه راه عبور از اوج بار تابستان ۱۴۰۵
  • خدمت بی‌منت خادم‌یاران شهدا با تکیه بر مردم و رسانه‌ها
  • اصفهان، قطب اصناف کشور؛ میزبانی نخستین کنگره شهدای خدمات فنی و خودرویی ایران
  • استفاده از ظرفیت شركت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها برای تحقق اهداف تحقیقاتی ذوب‌ آهن اصفهان
  • آغاز عملیات پیاده‌روسازی ضلع شمالی بزرگراه شهید کشوری با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال

سیاسی

  • شهادت یکی از بسیجیان استان در حین انجام ماموریت آموزشی
    شهادت یکی از بسیجیان استان در حین انجام ماموریت آموزشی
  • همکاری نیروهای مسلح و مدیریت شهری؛ کلید بهبود محیط زندگی و تعامل اجتماعی
    همکاری نیروهای مسلح و مدیریت شهری؛ کلید بهبود محیط زندگی و تعامل اجتماعی
  • صبری که مادران شهدا از خود نشان می‌دهند کمتر از شهادت نیست
    صبری که مادران شهدا از خود نشان می‌دهند کمتر از شهادت نیست
  • بسیج، ظرفیت راهبردی مردم‌پایه برای صیانت از انقلاب و مدیریت حوادث ملی است
    بسیج، ظرفیت راهبردی مردم‌پایه برای صیانت از انقلاب و مدیریت حوادث ملی است
  • پیام روابط عمومی سپاه حضرت صاحب‌الزمان‌(عج) استان اصفهان
    پیام روابط عمومی سپاه حضرت صاحب‌الزمان‌(عج) استان اصفهان
  • هفته بسیج اصفهان؛ نمایش اقتدار مردمی و جهاد خدمت‌محور
    هفته بسیج اصفهان؛ نمایش اقتدار مردمی و جهاد خدمت‌محور
  • تیم رسانه بسیج سازندگی اصفهان  در رویداد ملی جام رسانه امید حضور دارند
    تیم رسانه بسیج سازندگی اصفهان  در رویداد ملی جام رسانه امید حضور دارند
  • حجت‌الاسلام صادقی: سنت نمازطلب باران میراث انبیا و راهگشای روزهای خشکسالی است
    حجت‌الاسلام صادقی: سنت نمازطلب باران میراث انبیا و راهگشای روزهای خشکسالی است
  • حلقه‌های صالحین باید به قرارگاه تربیت نسل مؤمن و انقلابی تبدیل شوند
    حلقه‌های صالحین باید به قرارگاه تربیت نسل مؤمن و انقلابی تبدیل شوند
  • حفظ وحدت و احیای مسجد‌محوری، رمز پایداری انقلاب اسلامی است
    حفظ وحدت و احیای مسجد‌محوری، رمز پایداری انقلاب اسلامی است

ورزشی

  • «اصفهان با ۱۰۳ مرکز تخصصی، قطب اول ایران در شنای حرفه‌ای است»
    «اصفهان با ۱۰۳ مرکز تخصصی، قطب اول ایران در شنای حرفه‌ای است»
  • تیم رسانه بسیج سازندگی اصفهان  در رویداد ملی جام رسانه امید حضور دارند
    تیم رسانه بسیج سازندگی اصفهان  در رویداد ملی جام رسانه امید حضور دارند
  • تشکیل کارگروه تخصصی برای ساماندهی و توسعه صنعت ماساژ در اصفهان
    تشکیل کارگروه تخصصی برای ساماندهی و توسعه صنعت ماساژ در اصفهان
  • پایان المپیاد فرهنگی‌ورزشی جانبازان و توان‌یابان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در اصفهان
    پایان المپیاد فرهنگی‌ورزشی جانبازان و توان‌یابان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در اصفهان
  • ۵۰ درصد پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی استان اصفهان تا پایان امسال افتتاح می‌شود
    ۵۰ درصد پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی استان اصفهان تا پایان امسال افتتاح می‌شود
  • دختری که از خمینی‌شهر تا ایتالیا روی چرخ‌های امید دوید
    دختری که از خمینی‌شهر تا ایتالیا روی چرخ‌های امید دوید
  • برگزاری مسابقات بولینگ اصحاب رسانه استان اصفهان
    برگزاری مسابقات بولینگ اصحاب رسانه استان اصفهان
  • پیروزی دلچسب سپاهان مقابل پرسپولیس
    پیروزی دلچسب سپاهان مقابل پرسپولیس
  • نایب‌قهرمانی سپاهان در لیگ زورخانه‌ای مستعدین
    نایب‌قهرمانی سپاهان در لیگ زورخانه‌ای مستعدین
  • رصد تعزیرات بر باشگاه های ورزشی پلمب در پی داشت
    رصد تعزیرات بر باشگاه های ورزشی پلمب در پی داشت

چندرسانه ای

  • ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دولت چهاردهم، سه‌برابر کل ظرفیت ایجاد شده در دولت‌های گذشته است
    ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دولت چهاردهم، سه‌برابر کل ظرفیت ایجاد شده در دولت‌های گذشته است
  • انعکاس (ویژه‌نامه عملکرد شرکت توانیر در بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق ایران کاری از انتشارات روابط عمومی، امور بین‌الملل و مطالعات اجتماعی شرکت توانیر منتشر شد*
    انعکاس (ویژه‌نامه عملکرد شرکت توانیر در بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق ایران کاری از انتشارات روابط عمومی، امور بین‌الملل و مطالعات اجتماعی شرکت توانیر منتشر شد*
  • سیم‌بانان؛ نگهبانان خاموش روشنایی
    سیم‌بانان؛ نگهبانان خاموش روشنایی
  • سه شهر از خواهرخوانده‌های اصفهان در نمایشگاه گردشگری؛ اتصال دوباره دیپلماسی شهری و هنر
    سه شهر از خواهرخوانده‌های اصفهان در نمایشگاه گردشگری؛ اتصال دوباره دیپلماسی شهری و هنر
  • روستاها در قلب نمایشگاه گردشگری اصفهان؛ گذر سنتی که مرزها را پشت سر گذاشت»
    روستاها در قلب نمایشگاه گردشگری اصفهان؛ گذر سنتی که مرزها را پشت سر گذاشت»
  • نمایشگاه توانمندی‌های روستایی اصفهان؛ ویترینی ملی برای سنت، تولید و خودباوری
    نمایشگاه توانمندی‌های روستایی اصفهان؛ ویترینی ملی برای سنت، تولید و خودباوری
  • استقبال چشمگیر از گذر روستا در چهارمین روز نمایشگاه گردشگری اصفهان»
    استقبال چشمگیر از گذر روستا در چهارمین روز نمایشگاه گردشگری اصفهان»
  • از جرقه تا ساخت آینده‌ای روشن
    از جرقه تا ساخت آینده‌ای روشن
  • ثبت رکورد ۳۰ روزه تولید ۱۳هزار و ۲۰ تن کلاف بلک پلیت در خط تمپرمیل ناحیه نورد سرد فولاد‌مبارکه
    ثبت رکورد ۳۰ روزه تولید ۱۳هزار و ۲۰ تن کلاف بلک پلیت در خط تمپرمیل ناحیه نورد سرد فولاد‌مبارکه
  • اعطای گواهی جهانی اقدام اقلیمی به فولاد مبارکه
    اعطای گواهی جهانی اقدام اقلیمی به فولاد مبارکه
جدید محبوب تصادفی
  • اجازه مصرف بی‌ضابطه برق را به هیچ‌کس نمی‌دهیم/ ۱۱۳ هزار مگاوات متقاضی نیروگاه خورشیدی داریم
  • وضعیت رشد بار شرکتهای برق با سامانه نور پیگیری و کنترل می‌‎‌شود
  • ورود توانیر به زیست‌بوم هوش مصنوعی؛ آغاز همکاری با دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان
  •  وصول مطالبات، شرط بقا در تابستان ۱۴۰۵
  • کاهش قیمت برق در دهه ۹۰ ریشه اصلی ناترازی صنعت برق کشور
  • انتقام سخت با شلیک دهها موشک به پایگاه آمریکایی عین‌الاسد
  • کولرهای آبی کم‌مصرف چه مزیتهایی دارند؟
  • تابستانی گرم پیش روی ماست؛ صرفه‌جویی کوچک مثل خاموش کردن یک لامپ یا کاهش کولرها، تاثیر بزرگی در مدیریت مصرف برق دارد
  • فرا رسیدن سال نو و اجرای عملیات زیبا سازی دیوارهای سطح شهر فلاورجان
  • تفاهم نامه طرح حمایتی لوله کشی گاز منازل مددجویان کمیته امداد

en

  • Goldsmiths are proud of their production in the industry 7 ماه
  • The CEO of the new company Fould Mobaraka Isfahan was appointed 10 ماه
  • Dr. Mohsen Qadiri, CEO of Holding Petropalash, Isfahan, became the man of the year managing brand development and customer orientation in Kishor 1 سال
  • There is no dead end in management science 1 سال
  • 19 May, the 28th Oil Industry Exhibition with the slogan “Oil Industry, Leash Production, Technological Optimization” will be held in Tehran 1 سال
  • Presenting the capabilities and export achievements of Mubaraka Steel at the largest construction event in Oman 1 سال
  • Dr. Mohsen Qadiri’s congratulatory message after the men’s futsal team of Isfahan Oil Refinery qualified for the Premier League of the country 1 سال
  • Isfahan iron smelting booth is the most visited among the steel and mineral industries in IRAN EXPO 1 سال
  • The end of the meeting of the Chambers of Commerce of the Asian Cooperation Dialogue Forum in Isfahan 1 سال
  • Mubarakeh steel is the largest non-oil exporter and the first exporter in the mineral industry chain in 1402 1 سال
سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان

موضوعات داغ:

دنیای اسرار پلیس اصفهان فولاد مبارکه اصفهان ابفااصفهان شهرداری اصفهان