ممنوعیت تردد کامیونها در روز اربعین حسینی در آزادراه فرودگاه اصفهان

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان اعلام کرد : به منظور تأمین ایمنی زائران از ساعت6 تا 15 روز اربعین حسینی، تردد کامیونها در آزادراه فرودگاه و مسیرهای منتهی به امامزاده شاه کرم ممنوع خواهد بود. به گزارش دنیای اسرار ،سرهنگ”علی مولوی” بیان داشت: با توجه به برگزاری همه ساله همایش جاماندگان اربعین حسینی
به گزارش دنیای اسرار ،سرهنگ”علی مولوی” بیان داشت: با توجه به برگزاری همه ساله همایش جاماندگان اربعین حسینی در امامزاده شاه کرم که به صورت پیاده روی زائران برگزار می شود ، پلیس راه استان اصفهان به منظور ایمنی تردد زائران و پیشگیری از حوادث ترافیکی، محدودیتهای ترافیکی را در مسیر آزادراه فرودگاه اعمال خواهد کرد.
وی تصریح کرد : بر اساس این محدودیتها که از ساعت ۶ صبح تا ۱۵ روز پنجشنبه ۲۳ مرداد ماه اجرایی میشود، تردد تمامی کامیونها در محور آزادراه فرودگاه از سمت اصفهان (بعد از جایگاه سوخت) به سمت امامزاده و همچنین از سمت سهراهی شهرک صنعتی جی (پل دره شوری) ، پل آفتاب(بزرگراه خاتون آباد) و آزادراه شرق به سمت آزادراه فرودگاه ممنوع خواهد بود.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان تصریح کرد: برای تسهیل تردد، مسیرهای جایگزینی در نظر گرفته شده است که شامل 1-( آزادراه شهید حجازی، پل اردستان، کمشچه، حبیب آباد ، دولت آباد، گز برخوار، به آزادراه معلم ) 2-( خاتون آباد و بلوار فرزانگان به سمت فلکه دانشگاه و آزادراه معلم)3-( آزادراه معلم،سراه نقشینه،فلکه جوان،پل شهید طیاره،خاتون آباد به سمت سجزی) خواهد بود.
برچسب ها :اربعین ، پلیس اصفهان ، تردد ممنوع ، فرودگاه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.












ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0