تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۹:۴۹
کد خبر : 54542

حفظ وحدت و احیای مسجد‌محوری، رمز پایداری انقلاب اسلامی است

حفظ وحدت و احیای مسجد‌محوری، رمز پایداری انقلاب اسلامی است

سردار فدا:  حفظ وحدت و احیای مسجد‌محوری، رمز پایداری انقلاب اسلامی است فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان با تأکید بر نقش مساجد در همبستگی اجتماعی و تربیت نسل مؤمن و انقلابی، گفت:امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند حفظ وحدت مقدس، تقویت حلقه‌های تربیتی صالحین و تکیه بر ظرفیت‌های مردمی در مساجد هستیم.

Print Friendly, PDF & Email

سردار فدا: 
حفظ وحدت و احیای مسجد‌محوری، رمز پایداری انقلاب اسلامی است

فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان با تأکید بر نقش مساجد در همبستگی اجتماعی و تربیت نسل مؤمن و انقلابی، گفت:امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند حفظ وحدت مقدس، تقویت حلقه‌های تربیتی صالحین و تکیه بر ظرفیت‌های مردمی در مساجد هستیم.

به گزارش  دنیای اسرار ، سردار مجتبی فدا در نشست مجمع استادیاران نواحی مقاومت بسیج استان، که در نمازخانه سپاه استان برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت ایام فاطمیه و روز ۱۳ آبان، بر ضرورت تبیین دستاوردهای اخیر جبهه مقاومت و تقویت روحیه جهادی در جامعه تأکید کرد.

وی با اشاره به حوادث اخیر منطقه و جنگ ۱۲ روزه غزه، شباهت‌های آن با دوران دفاع مقدس را یادآور شد و گفت:در هر دو مقطع، سازمان‌های بین‌المللی در حمایت از ملت‌های مظلوم سکوت کردند و دشمن با محوریت آمریکا جنگ را تحمیل کرد؛ اما آنچه موجب پایداری شد، نقش ولایت فقیه، حضور مردم و وحدت نیروهای مسلح بود.

سردار فدا با بیان اینکه دشمنان انقلاب اسلامی به‌دنبال تضعیف ارکان قدرت ملی از جمله توان هسته‌ای و صنعت موشکی هستند، اظهار داشت: هدف آن‌ها ایجاد ناامیدی، جنگ روانی و فاصله میان مردم و نظام بود، اما در سایه هدایت‌های رهبر معظم انقلاب، این نقشه‌ها با شکست مواجه شد.

فرمانده سپاه استان اصفهان با تأکید بر ضرورت بازگشت به محوریت مسجد در مدیریت اجتماعی گفت: مسجد باید کانون حل مسائل محله و محور هم‌افزایی نهادها باشد. امروز همه دستگاه‌ها از جمله شهرداری، کمیته امداد، هلال احمر و بسیج در قالب قرارگاه مسجد‌محور به مدیریت آیت‌الله طباطبایی‌نژاد هماهنگ شده‌اند و این یک فرصت تاریخی برای احیای کارکرد اجتماعی مسجد است.

وی ضمن قدردانی از زحمات حجت‌الاسلام کوچک‌زاد و معرفی آقای سنایی به‌عنوان مدیر جدید امور مساجد استان، خاطرنشان کرد: آقای سنایی از جنس همین مجموعه، جوان، باانگیزه و صاحب ایده‌های نو برای ارتقای تعاملات و جلوگیری از موازی‌کاری است. لازم است همه نواحی از ظرفیت ایشان استفاده کنند.

سردار فدا در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اهمیت شبکه تربیتی صالحین و نقش استادیاران در فرآیند رشد فکری نیروهای بسیجی گفت:فرماندهان نواحی باید ۵۰ درصد از وقت خود را صرف پیگیری و تقویت حلقه‌های تربیتی کنند. جذب نیرو مهم است اما نگه‌داشت آن‌ها مهم‌تر است؛ تربیت، استمرار می‌خواهد.

او با اشاره به فداکاری‌های مردم اصفهان در حوادث اخیر و تقدیم بیش از صد شهید، تصریح کرد: جوانان دهه‌های ۸۰ و ۹۰ همان روحیه‌ای را دارند که نسل دفاع مقدس داشت. این نشانه زنده بودن روح ایثار و ولایت‌مداری در جامعه ماست.

فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان در پایان تأکید کرد:
نباید اجازه دهیم دشمن با عملیات روانی، وحدت ملت را خدشه‌دار کند. تقویت ایمان، انس با قرآن، رعایت حجاب و گسترش حلقه‌های معرفتی، کلید استمرار انقلاب اسلامی است. مسجد و روحانیت محور این حرکت‌اند و همه باید برای پویایی این نهاد الهی تلاش کنیم.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

3 × 2 =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان