تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۶
کد خبر : 59630

همراهی همه‌جانبه تأمین اجتماعی اصفهان با بنگاه‌های اقتصادی برای عبور از جنگ نا‌جوانمردانه

همراهی همه‌جانبه تأمین اجتماعی اصفهان با بنگاه‌های اقتصادی برای عبور از جنگ نا‌جوانمردانه

  مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان در پیش‌خطبه‌های نماز جمعه اعلام کرد همراهی همه‌جانبه تأمین اجتماعی اصفهان با بنگاه‌های اقتصادی برای عبور از جنگ نا‌جوانمردانه به گزارش دنیای اسرار،همزمان با ۱۹ تیرماه و آغاز هفته تأمین اجتماعی، مسعود محمدی محمدی مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان با حضور در مصلای نماز جمعه اصفهان، پیش از خطبه‌های

 

مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان در پیش‌خطبه‌های نماز جمعه اعلام کرد

همراهی همه‌جانبه تأمین اجتماعی اصفهان با بنگاه‌های اقتصادی برای عبور از جنگ نا‌جوانمردانه

به گزارش دنیای اسرار،همزمان با ۱۹ تیرماه و آغاز هفته تأمین اجتماعی، مسعود محمدی محمدی مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان با حضور در مصلای نماز جمعه اصفهان، پیش از خطبه‌های نماز عبادی‌سیاسی این هفته به سخنرانی پرداخت و گزارش جامعی از دستاوردها، چالش‌ها و چشم‌اندازهای این سازمان ارائه کرد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان در ابتدای سخنان خود با اشاره به شرایط حساس کشور اظهار داشت امسال روزهای سختی برای مردم شریف ایران است، چرا که از نعمت حضور قائد امت اسلامی محروم هستیم و این ضایعه اسف‌بار دل همگان را خون کرده است؛ با این حال، درست است که در کشور با مشکلاتی مواجه هستیم، اما به لطف الهی، آینده‌ای درخشان و روشن پیش روی ماست. وی با تمجید از مقاومت ملت ایران در برابر هجمه‌ها افزود یکی از بخش‌هایی که در حملات اخیر دشمن می‌توانست مورد آسیب جدی قرار بگیرد، سازمان تأمین اجتماعی بود، اما به برکت دعای خیر مردم، خون پاک شهیدان و پایداری ملت در کشاکش مبارزات، این توطئه‌ها خنثی شد و سازمان همواره به تعهدات خود عمل کرده است.

وی با تبیین جایگاه راهبردی این سازمان گفت یکی از نقاطی که دشمنان به دنبال ضعف آن هستند و تلاش می‌کنند از هر روزنه‌ای برای نفوذ و پاشیدن شیرازه آن استفاده کنند، سازمان تأمین اجتماعی است، اما این تحرکات بدخواهانه راه به جایی نخواهد برد؛ این سازمان متعلق به تک‌تک شرکای اجتماعی است و از کارفرمایان و بیمه‌شدگان گرفته تا مستمری‌بگیران، همه پای کار این سازمان ایستاده‌اند و تأمین اجتماعی به لطف همت همکاران و شرکای خود از این افکار پلید و دشمنی‌ها مصون خواهد ماند. محمدی محمدی به مقاومت بی‌نظیر بنگاه‌های اقتصادی در جنگ اقتصادی اشاره کرد و افزود دشمن در این جنگ ناجوانمردانه بنگاه‌هایی را هدف قرار داد که می‌دانست آسیب به آن‌ها کشور را دچار مشکل می‌کند، اما یک چیز را نمی‌دانستند و آن روحیه مقاومت مردم ماست؛ تأمین اجتماعی علیرغم مشکلات فراوان صنایع و بنگاه‌ها، با تمام توان و در کنار شرکای اجتماعی توانست این برهه تاریخی را پشت سر بگذارد که این خود نکته‌ای بسیار مثبت است، چرا که مشکلات بنگاه‌های اقتصادی، مشکلات ماست و ما همواره پشتیبان آن‌ها خواهیم بود.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به آمار کلان پوشش بیمه‌ای تصریح کرد در کشور بیش از ۵۰ درصد و در استان اصفهان بالغ بر ۷۵ درصد جمعیت تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی هستند و پایداری این سازمان مستقیماً با امنیت خاطر جامعه در ارتباط است. وی هوشمندسازی خدمات را یکی از بزرگترین دستاوردهای سال جاری برشمرد و اظهار داشت علیرغم اتفاقات ناگواری که برای کشور رخ داد، با همت و غیرت همکاران سازمان، نهضت هوشمندسازی با قدرت پیش رفت، به طوری که امروز بالغ بر ۹۰ خدمت تأمین اجتماعی به صورت کاملاً غیرحضوری و برخط در حال انجام است و این از نقاط قوت اصلی سازمان محسوب می‌شود.

محمدی محمدی خاطرنشان کرد در حملات دشمنان قسم‌خورده، علیرغم اینکه برخی زیرساخت‌های سایبری کشور دچار مشکل شد، همکاران غیور ما اجازه ندادند هیچ‌گونه خللی در خدمات برخط سازمان ایجاد شود و خوشبختانه تمهیدات و پیش‌بینی‌های بسیار خوبی نیز برای شرایطی که در آینده ممکن است پیش بیاید اندیشیده شده است؛ انجام وظایف قانونی سازمان، امری ذاتی و پیوندخورده با امنیت نظام است و هرگونه خلل در آن باعث آسیب به نظام خواهد شد که این مسئله به هیچ وجه پذیرفتنی نیست و ما و همکارانمان عهد بسته‌ایم که از هیچ خدمتی برای مردم دریغ نکنیم. وی در بخش دیگری از سخنان خود، اجرای طرح همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را اقدامی برکت‌یافته از نگاه بلند مسئولان نظام دانست و گفت خداوند را شاکریم که بحث همسان‌سازی حقوق بازنشستگان محقق شد؛ این اقدام برگرفته از رهنمودها و وسعت نظر زیبای رهبر شهید در خصوص تأمین اجتماعی بود و هر حرکتی که ما در این سازمان انجام می‌دهیم، الهام‌گرفته از نگاه والای ایشان است و امیدواریم بتوانیم حق مطلب را ادا کرده و خدمتگزاران شایسته‌ای برای مردم باشیم.

در حاشیه آیین عبادی‌سیاسی نماز جمعه این هفته، اداره‌کل و مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان نیز با برپایی میزهای ارتباط مردمی و خدمت، به استقبال هفته تأمین اجتماعی رفتند. در این برنامه، کارشناسان ارشد اداره‌کل، شعب و مراکز درمانی سازمان با حضور مستقیم در مصلای نماز جمعه، به ارائه خدمات مشاوره‌ای و پاسخگویی به سوالات و مطالبات بیمه‌شدگان، کارفرمایان و مستمری‌بگیران پرداختند؛ همچنین مسعود محمدی محمدی، مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان نیز شخصاً در محل این میزها حضور یافت و به صورت چهره به چهره پاسخگوی سوالات و درخواست‌های نمازگزاران بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان