تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۹
کد خبر : 60233

طرح دو فوریتی مجلس برای مقابله با ماینرهای غیرمجاز

طرح دو فوریتی مجلس برای مقابله با ماینرهای غیرمجاز

عضو هیئت رئیسه مجلس خبر داد: طرح دو فوریتی مجلس برای مقابله با ماینرهای غیرمجاز عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به تدوین طرح دو فوریتی برای مجازات سوءاستفاده‌کنندگان از ماینرهای غیرمجاز گفت: حجم بالایی از توان برق توسط دستگاه‌های غیرمجاز تولید رمزارز و ماینر سرقت می‌شود که عامل آسیب شدید به منابع

عضو هیئت رئیسه مجلس خبر داد:

طرح دو فوریتی مجلس برای مقابله با ماینرهای غیرمجاز

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به تدوین طرح دو فوریتی برای مجازات سوءاستفاده‌کنندگان از ماینرهای غیرمجاز گفت: حجم بالایی از توان برق توسط دستگاه‌های غیرمجاز تولید رمزارز و ماینر سرقت می‌شود که عامل آسیب شدید به منابع انرژی کشور شده است.

به گزارش  دنیای اسرار ، حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا سلیمی با اشاره به میزان قابل توجهی از توان برق کشور توسط دستگاه‌ها غیرمجاز تولید رمزارز و ماینر غیرمجاز سرقت می‌شود، گفت: این اقدام علاوه بر آسیب شدید به منابع انرژی کشور، منجر به قطع برق در بخش‌های خانگی و صنعتی شده و تولید ملی را با چالش‌های جدی مواجه کرده است. تاکنون به دلیل وجود خلأ‌های قانونی، برخورد با سوءاستفاده‌کنندگان از برق یارانه‌ای با دشواری همراه بوده و این مسئله به‌گونه‌ای پیش رفته است که گویی اتفاقی نیفتاده است.

وی با اشاره به تنوع تخلفات در این حوزه تصریح کرد: این سرقت‌ها فقط شامل یک یا چند دستگاه نیست، بلکه متاسفانه در برخی ادارات و حتی وزارتخانه‌ها توسط کارمندان این تخلف صورت می‌گیرد. همچنین برخی افراد با اجاره کردن خانه‌هایی در داخل کشور، ده‌ها دستگاه ماینر را مستقر کرده و در حالی که سیستم‌های سرمایشی را روشن گذاشته‌اند، به خارج از کشور رفته‌اند که این اقدام یک ظلم آشکار در حق کشور است. مجلس نسبت به این موضوع بسیار حساس است و به همین منظور، طرحی دوفوریتی با هدف برخورد جدی و تعیین مجازات‌های بازدارنده برای سوءاستفاده‌کنندگان از برق یارانه‌ای تدوین و به اداره قوانین تحویل شده است تا هرچه سریع‌تر در مجلس تعیین تکلیف شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان