کارگروه امنیت غذایی با حضور مشاور وزیر جهاد کشاورزی و اعضا کارگروه امنیت غذایی استان برگزار شد.
این کارگروه با حضور دکتر اورعی مشاور وزیر جهاد کشاورزی، دکتر ایراندوست معاون بهبود تولیدات دامی سازمان، مهندس اسکندری معاون توسعه بازرگانی و صنایع، مدیر حوزه ریاست، مدیران حوزه طیور، رئیس اداره روابط عمومی، نمایندگان تشکلها و اتحادیههای دام و طیور برگزار شد. fبه گزارش دنیای اسرار:در این نشست، در خصوص جوجه ریزی، تولید تخممرغ،
این کارگروه با حضور دکتر اورعی مشاور وزیر جهاد کشاورزی، دکتر ایراندوست معاون بهبود تولیدات دامی سازمان، مهندس اسکندری معاون توسعه بازرگانی و صنایع، مدیر حوزه ریاست، مدیران حوزه طیور، رئیس اداره روابط عمومی، نمایندگان تشکلها و اتحادیههای دام و طیور برگزار شد.
fبه گزارش دنیای اسرار:در این نشست، در خصوص جوجه ریزی، تولید تخممرغ، گوشت قرمز و شیر خام مواردی مطرح شد.
دکتر اورعی، مشاور وزیر جهاد کشاورزی در این نشست تخصصی اظهار کرد: در سفرهای استانی شنونده مطالب و مباحث بخشهای دولتی و تولیدکنندگان و نمایندگان بخش خصوصی هستیم و تلاش میکنیم با دقت مطالبات به وزارتخانه و مدیران مرتبط منعکس شود.
دکتر ایراندوست، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان نیز اظهار کرد: اصفهان با تولیدات مناسب در بخش دام و طیور رتبه اول در بسیاری از بخشها را به دست آورده و ۱۵ درصد تولیدات کشور را به خود اختصاص داده است. اصفهان با تولید ۱۸۰ هزار تن تخممرغ و ۱۶۵ هزار تن گوشت مرغ و ۷۱هزار تن قرمز دارای جایگاه ویژهای در کشور است.
وی گفت: در زمینه جوجه ریزی، بر اساس مصوبات ۹٫۱۹۷ میلیون قطعه جوجه ریزی متعهد شدهایم که در برنامه بیش از ۹۵ درصد پیشرفت داریم.
در این نشست در خصوص رفع مشکلات بخش تولید و ظرفیتهای موجود در بازارها بحث و تبادلنظر شد.
برچسب ها :جهاد کشاورزی اصفهان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0