تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
کد خبر : 38408

راهکارخالی شدن زندان‌ها اصلاحات اقتصادی است/ در برنامه هفتم توسعه باید با تلاش و کوشش اهداف اقتصادی کشور را محقق کنیم

راهکارخالی شدن زندان‌ها اصلاحات اقتصادی است/ در برنامه هفتم توسعه باید با تلاش و کوشش اهداف اقتصادی کشور را محقق کنیم

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان: راهکارخالی شدن زندان‌ها اصلاحات اقتصادی است/ در برنامه هفتم توسعه باید با تلاش و کوشش اهداف اقتصادی کشور را محقق کنیم مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان با اشاره به اینکه راهکار خالی شدن زندان‌ها اجرای اصلاحات اقتصادی در کشور است، گفت: با درست شدن اقتصاد، ایمان و اخلاق هم درست می‌شود. به

Print Friendly, PDF & Email

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان:
راهکارخالی شدن زندان‌ها اصلاحات اقتصادی است/ در برنامه هفتم توسعه باید با تلاش و کوشش اهداف اقتصادی کشور را محقق کنیم
مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان با اشاره به اینکه راهکار خالی شدن زندان‌ها اجرای اصلاحات اقتصادی در کشور است، گفت: با درست شدن اقتصاد، ایمان و اخلاق هم درست می‌شود.
به گزارش دنیای اسرار:محسن قدیری در دیدار با رئیس هیئت امنای ستاد دیه کشور گفت: زمانی که سکان مدیریت پالایشگاه اصفهان به من سپرده شد، این پالایشگاه از نظر سوددهی بعد از پالایشگاه‌های نفت آبادان و تهران، رتبه سوم سوددهی را داشت و اکنون اصفهان رتبه اول سوددهی را در کشور دارد.

وی افزود: معتقدیم هر قدر سوددهی یک واحد صنعتی افزایش یابد، به‌مراتب کمک به مسئولیت‌های اجتماعی آن شرکت افزایش خواهد یافت.

راه رشد هر کشوری بهره‌گیری از سرمایه‌گذاری، فناوری و مدیریت قوی است

وی با اشاره به اینکه راه رشد هر کشوری بهره‌گیری از سرمایه‌گذاری، فناوری و مدیریت قوی است، گفت: ما در ایران همه‌چیز داریم، اما مدیریت نداریم و ایراد و مشکلاتی که در لایه‌های گوناگون وجود دارد به‌دلیل عدم‌مدیریت است.

قدیری با اشاره به اینکه نباید به این پست‌ها وابسته شد، افزود: تا جایی‌که می‌توان باید در کمک به خلق اقدام کرد.

وی تصریح کرد: این نمی‌شود که مدیر باشیم، اما حواسمان به خانواده کارکنان‌مان نباشد، کارمند باید دغدغه خانه نداشته باشد. اگر فقر باشد دین و ایمان می‌رود و علاوه بر این، آسیب‌های اجتماعی بیشتر شده و منجر به پر شدن زندان‌ها می‌شود.

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان ادامه داد: از زمانی که به پالایشگاه اصفهان وارد شدم، اولین اقدام‌مان این بوده که در پالایشگاه اصفهان برای رفاه خانواده‌های کارکنان از لحاظ مادی و معنوی قدم برداریم، در همین زمینه برای ارتقاء معنویت در شهرک شهید محمد منتظری شهید گمنام تدفین کردیم تا مردم و کارمندان در سایه‌سار شهدا زندگی کنند.

باید برای هر چیزی فکر و برنامه‌ریزی شود تا انقلاب و نظام‌مان به پیشرفت برسد

قدیری با اشاره به اینکه باید برای هر چیزی فکر و برنامه‌ریزی انجام شود تا انقلاب و نظام‌مان به پیشرفت برسد، گفت: در پالایشگاه اصفهان ما برای همه طرح‌هایی که داشتیم راهکار پیش‌بینی کرده و برنامه‌ریزی انجام داده‌ایم تا بتوانیم به رتبه اول سوددهی برسیم.

وی ادامه داد: علاوه برآن با به‌کارگیری فناوری‌های نوین توانسته‌ایم بسیاری از تحریم‌ها را خنثی کنیم که همه این‌ها با برنامه‌ریزی درست و مدیریت درکنار هم گام‌های پیشرفت را در پالایشگاه اصفهان را سبب شده‌اند.

در برنامه هفتم توسعه کشور باید با تلاش و کوشش اهداف اقتصادی را محقق کنیم

مدیرعامل هلدینگ پترو پالایش اصفهان تاکید کرد: ان‌شالله کل ایران شاهد این برنامه‌ریزی باشند و اکنون که در برنامه هفتم توسعه قراردادیم، امیدواریم مسئولان فرصت‌ها را از دست ندهند و با برنامه‌ریزی بتوانند اقتصاد کشور را پویا کنند.

قدیری با ابراز تاسف از اینکه در شش برنامه توسعه اهداف اقتصادی محقق نشده‌اند، افزود: اکنون که در برنامه هفتم توسعه کشور قرار داریم و درآن به بحث انرژی‌های تجدیدپذیر تاکید شده باید با تلاش و کوشش در این مسیر گام برداریم؛ چراکه دیگر کشورها در این زمینه از ما جلوتر هستند. اکنون امارات متحده عربی تولید ۲۰ هزار مگاوات برق از محل انرژی‌های تجدیدپذیر را در دستور کار دارد و ما باید از این نعمت‌های خدادادی در کشور بیشترین بهره‌برداری را کنیم.

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان افزود: به‌دلیل عدم‌مدیریت‌ درست در کشور شاهدیم که بحث‌هایی در این زمینه بر سر صندوق توسعه و بانک‌ها وجود دارد.

قدیری گفت: هلدینگ پتروپالایش اصفهان اما در این زمینه تولید هزار مگاوات برق انرژی خورشیدی در کشور را متقبل شده تا بتوانیم برای پویایی اقتصاد کشور گام برداریم.

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان با اشاره به اینکه راهکار خالی شدن زندان‌ها، اجرای اصلاحات اقتصادی در کشور است، گفت: با درست شدن اقتصاد، ایمان و اخلاق هم درست می‌شود.

وی هدف تشکیل شرکت‌های اقماری در کشور را حداکثرسازی سود عنوان کرد و افزود: دنیای مادی که شامل اقتصاد و اسلام است باید با دنیای معنوی در یکجا قرار گیرند. اکنون معنویت در کشور وجود دارد، اما اقتصاد نیست. امسال ۱۳ سال است که حضرت آقا نام‌گذاری سال‌ها را با شعار اقتصادی همراه کرده‌اند؛ اگر به شکل واقعی عمل به این رهنمودها در کشور وجود داشت و اجرایی و عملیاتی می‌شد، حال مملکت این نبود.

شهید رجایی در زمان مدیریتش تا نیمه‌شب درس مدیریت تلمذ می‌کرد

سیداسدالله جولایی، رئیس هیئت امنای ستاد دیه کشور که به همراه رئیس ستاد استان اصفهان به دیدار مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان آمده بود، گفت: الان مدیریت‌ها با زمان شهید رجایی خیلی فرق دارد. در زمان دولت شهید رجایی ایشان یک لحظه هم در راه خدمت به مردم خواب نداشت و شب‌ها تا نیمه‌شب به همراه شهید باهنر، مقام معظم رهبری، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از محضر شهید بهشتی درس مدیریت تلمذ می‌کردند.

رئیس ستاد دیه کشور گفت: در زمان شهید لاجوردی، آیت‌الله یزدی اقدامات خوبی برای اشتغال‌زایی زندانیان صورت گرفت، افزود: آن زمان چند ساختمان که از ساواک باقی مانده بود تبدیل به کارگاه‌های جوراب‌بافی، خیاطی و… شد تا برای زندانیان اشتغالزایی شود.

نمونه‌ای از عدم‌مدیریت‌ها در کشور این است که هیچ ضابطه‌ای برای تربیت دانشجویان نداریم

وی با اشاره به اینکه در اصفهان هم اقدامات خوبی در راستای اشتغالزایی زندانیان انجام ‌شده و در حال انجام است، گفت: اتفاقات بسیار خوبی را می‌توان انجام داد، اما همه‌چیز منوط به مدیریت است.

جولایی ادامه داد: متاسفانه نمونه‌ای از همین عدم‌مدیریت‌ها به تربیت دانشجویان برمی‌گردد، اینکه ما هیچ ضابطه‌ای در کشور در راستای تربیت دکتر و مهندس نداریم و کارشناس در رشته‌های گوناگون داریم. ما این مسئله را بارها به مسئولان دانشگاه‌ها تذکر دادیم که نفع این همه رشته در دانشگاه‌ها چیست؟ نفع این همه تحصیلکرده در سراسر کشور که بیکار هستند، چیست؟

با اصلاح قانون بیمه شخص ثالث در کشور، ۴۰۰ هزار راننده از بند زندان رهایی یافتند

رئیس هیئت امنای ستاد دیه کشور با اشاره به اینکه آیت‌الله لاجوردی زمانی اشاره داشتند که در بندهای زندان کسانی هستند که گناهی ندارند و به‌دلیل مشکلات مالی در بند هستند، افزود: نتیجه این شد که ستاد دیه تشکیل و پایه‌گذاری شد، الان بیش از ۱۶۰ هزار زندانی جرایم غیرعمد آزاد شد‌ند.

وی تاکید کرد: با آسیب‌شناسی که برای تصادفات کردیم، متوجه شدیم هر تصادفی که اتفاق می‌افتد راننده در زندان و خانواده مرحوم و مصدوم بی‌پناه هستند، لذا در نشست با حقوقدانان متخصص به این نتیجه رسیدیم که قانون بیمه اجباری شخص ثالث که قبل از انقلاب تصویب‌ شده دارای نواقصی است که با طی شدن فراز و نشیب‌های بسیار در اردیبهشت سال ۱۳۹۵ این قانون اصلاح شد و اکنون همه رانندگان ازآن بهره‌مند هستند و اگر این قانون اجرا نمی‌شد، اکنون ۴۰۰ هزار راننده در زندان‌ها محبوس بود‌ند.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

برق اصفهان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان