کشف و امحاء بیش از ۲۰۰ کیلو قارچ خوراکی فاسد در استان اصفهان
سرپرست اداره استاندارد استان اصفهان خبرداد؛ کشف و امحاء بیش از ۲۰۰ کیلو قارچ خوراکی فاسد در استان اصفهان سرپرست اداره کل استاندارد استان اصفهان گفت:بیش از 200 کیلوگرم محموله قارچ خوراکی در استان اصفهان که آماده استفاده در محصولات گوشتی سوسیس و کالباس بود کشف، ضبط و امحاء گردید. به گزارش دنیای اسرار:مهدی هادی
سرپرست اداره استاندارد استان اصفهان خبرداد؛
کشف و امحاء بیش از ۲۰۰ کیلو قارچ خوراکی فاسد در استان اصفهان
سرپرست اداره کل استاندارد استان اصفهان گفت:بیش از 200 کیلوگرم محموله قارچ خوراکی در استان اصفهان که آماده استفاده در محصولات گوشتی سوسیس و کالباس بود کشف، ضبط و امحاء گردید.
به گزارش دنیای اسرار:مهدی هادی گفت: کارشناسان بخش صنایع غذایی طی بازرسی از یک واحد تولیدی فرآوردههای گوشتی، بیش از 200 کیلو گرم قارچ خوراکی فاسد شده مورد مصرف در فرآورده سوسیس و کالباس را کشف و ضمن هماهنگی با مراجع قضایی، نسبت به امحاء آن اقدام نمودند.
دبیر شورای استاندارد استان ضمن درخواست از شهروندان اصفهان برای اطلاع رسانی مشاهده هر گونه کالای غیر استاندارد به این ادارهکل تاکید نمود: چنانچه مصرف کنندگان به علت غیر استاندارد بودن کالا یا خدمت، متحمل هر گونه خسارت و ضرر (مالی، ایمنی و سلامتی) شده باشند میتوانند به اداره کل استاندارد استان و یا نمایندگیهای استاندارد در شهرستان (کاشان و گلپایگان) مراجعه و شکایت خود را ثبت نمایند.
برچسب ها :استاندارداصفهان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0