تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۷
کد خبر : 22744

پیشرفت ۵۰ درصدی اصلاح شبکه فرسوده ۹ روستای تیران و کرون اصفهان

پیشرفت ۵۰ درصدی  اصلاح شبکه فرسوده ۹ روستای تیران و کرون اصفهان

به دنبال یکپارچه سازی شرکت های آبفای شهری و روستایی صورت پذیرفت؛ پیشرفت ۵۰ درصدی  اصلاح شبکه فرسوده ۹ روستای تیران و کرون اصفهان به گزارش دنیای اسرار:مدیرآبفا تیران و کرون اعلام کرد: برمبنای طرح ۱۰۰-۳۰۰ بیش از ۲۶ کیلومتر از شبکه توزیع آب فرسوده ۹ روستای شهرستان، مورد بازسازی و اصلاح قرار می گیرد

Print Friendly, PDF & Email

به دنبال یکپارچه سازی شرکت های آبفای شهری و روستایی صورت پذیرفت؛

پیشرفت ۵۰ درصدی  اصلاح شبکه فرسوده ۹ روستای تیران و کرون اصفهان

به گزارش دنیای اسرار:مدیرآبفا تیران و کرون اعلام کرد: برمبنای طرح ۱۰۰-۳۰۰ بیش از ۲۶ کیلومتر از شبکه توزیع آب فرسوده ۹ روستای شهرستان، مورد بازسازی و اصلاح قرار می گیرد و از آذر ماه تا کنون حدود ۱۳ کیلومتر از این شبکه اصلاح شده است.

سعید عابدینی افزود: در این طرح مقرر شد شبکه فرسوده آب روستاهای کردعلیا، علی آباد، آب گرم، آب پونه، الله آباد، خرمنان، دره بید، میرآباد و ورپشت اصلاح و بازسازی شوند که هم کنون با همیاری و مشارکت دهیاری ها این عملیات در حال اجرا است.ُ

 وی با بیان اینکه از ۵۰ روستا که در منطقه تیران و کرون قرار دارند ۴۱ روستای آن تحت پوشش آبفا است تصریح کرد: جمعیت روستایی منطقه تیران و کرون بالغ بر ۳۷ هزار نفر می باشد که تاکنون بیش از ۱۶ هزار انشعاب آب به روستاییان واگذار شده است.

مدیرآبفا تیران و کرون با اشاره به تامین پایدار آب شرب روستای علی آباد عنوان کرد: با اجرای طرح ۱۰۰-۳۰۰ روستای علی آباد از آب شرب پایدار بهره مند می شود.

عابدینی طول شبکه توزیع آب روستایی منطقه تیران و کرون را ۳۰۰ کیلومتر اعلام کرد و افزود: طول خط انتقال آب روستایی ۱۳۹ کیلومتر می باشد و حدود ۳۰ درصد شبکه توزیع نیاز به اصلاح و بازسازی دارد، که در صورت تامین منابع مالی اصلاح شبکه فرسوده توزیع آب روستاها در منطقه تیران و کرون در دستور کار قرار می گیرد.

وی هدر رفت آب روستاها در منطقه تیران و کرون را ۳۰درصد دانست و تصریح کرد: با اجرای طرح ۱۰۰ -۳۰۰ در منطقه تیران و کرون پیش بینی می شود  این رقم به ۲۸ درصد کاهش یابد .

مدیر آبفا تیران و کرون به منابع آب محلی در این منطقه اشاره کرد و اظهار داشت: آب شرب برخی از روستاها از طریق ۴۸ حلقه چاه،۲ دهنه چشمه و یک باب قنات تامین می شود، این در حالیست که در سال های نرمال از لحاظ بارندگی، آبدهی این منابع حدود ۱۴۰ لیتر در ثانیه بوده و در سالهای اخیر بدلیل وقوع خشکسالی های پیاپی به ۴۰ لیتر درثانیه کاهش یافته است.

عابدینی به تاسیسات آبرسانی روستایی پرداخت و بیان داشت: ۴۲ باب مخزن  با ظرفیت بیش از ۲۰ هزار مترمکعب و ۵ فقره ایستگاه پمپاژ آب از جمله مهمترین تاسیسات آبرسانی در این منطقه است و در سال های اخیر با نصب فلومتر و احداث حوضچه های فشار شکن آب شرب عادلانه میان روستاییان توزیع می شود.   

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اجتماعی

املاک یاسان برق اصفهان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان