حضور ذوب آهن اصفهان در سیستان و بلوچستان راهگشای بنگاه های اقتصادی است
به گزارش دنیای اسرار:استاندار سیستان و بلوچستان گفت: حضورو سرمایهگذاری ذوب آهن اصفهان در این استان راه را برای بنگاههای بزرگ اقتصادیباز میکندتا با سرمایه گذاری لازم از ظرفیتهای معدنی منطقه در جهت توسعه وپیشرفت اقتصادی ایران اسلامی استفاده شود. حسین مدرسی خیابانی در نشست بررسی راهکارهای سرمایهگذاری در بخش معدن سیستان و بلوچستان که
به گزارش دنیای اسرار:استاندار سیستان و بلوچستان گفت: حضورو سرمایهگذاری ذوب آهن اصفهان در این استان راه را برای بنگاههای بزرگ اقتصادیباز میکندتا با سرمایه گذاری لازم از ظرفیتهای معدنی منطقه در جهت توسعه وپیشرفت اقتصادی ایران اسلامی استفاده شود.
حسین مدرسی خیابانی در نشست بررسی راهکارهای سرمایهگذاری در بخش معدن سیستان و بلوچستان که با حضور مدیرعامل و سرمایهگذاران ذوب آهن اصفهان و برخی بنگاه های اقتصادی کشور برگزار شد اظهارداشت: خیلی از ظرفیتهای معدنی این استان ناشناخته بوده و نیاز است با بهرهبرداری از این ظرفیتها زمینه ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی فراهم شود. وی افزود: باید از ظرفیتهای بی شمار معدنی سیستان و بلوچستان در جهت توسعه و پیشرفت این استان استفاده کنیم زیرا ما قابلیتهای خوبی در این زمینه داریم.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه
داد: این استان دارای تنها بندر اقیانوسی کشور و ظرفیتهای بی شماری در حوزه
اشتغال دریا محور است. وی با بیان این که سیستان و بلوچستان یک هزار و ۶۰۰ کلیومتر مرز با ویژگیهای خاص با سایر کشورها دارد تصریح کرد:
طبیعت بکر این استان یکی از مهم ترین مزیتهای گردشگری و کشاورزی است.
مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: وجود
معادن طلا، مس و منیزیت در سیستان و بلوچستان بسیار اهمیت دارد و میتواند باعث
توسعه و ایجاد اشغال پایدار برای جوانان جویای کار در این استان شود. وی ادامه
داد: مسئولان و دولت به سیستان و بلوچستان بدهکار هستند و باید نگاه ویژهای به
ظرفیتها و توانمندیهای این استان در جهت ایجاد اشتغال و توسعه آن داشته باشند
زیرا این یک تکلیف ملی است تا شاخصهای توسعهای افزایش یابد.
استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: ذوب آهن اصفهان میتواند به عنوان پیشکسوت در حوزه معادن و سرمایهگذاری عمل کند و باعث انتقال تجربیات و جذب بنگاه های بزرگ اقتصادی کشور به این استان شود. وی افزود: ذوب آهن اصفهان همچنین میتواند یک سایت و پایانه صادراتی در یکی از مرزهای سیستان و بلوچستان ایجاد کند تا عبور مرور و تجارت تسریع شود.
مدرس خیابانی تصریح کرد: شرایط ویژه ای برای سرمایهگذاران بزرگ در سیستان و بلوچستان ایجاد شود تا سرمایهگذاران درگیر بوروکراسی اداری نشوند.
ذوب آهن برای توسعه سیستان و بلوچستان وارد میدان شد
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان نیز گفت: این شرکت سعی دارد با کمک مردم و ظرفیتهای موجود استان در میدان توسعه پایدار اقتصادی جنوب شرق کشور ایفای نقش کند. منصور یزدی زاده افزود : یکی از مصادیق و عوامل حضور ذوب آهن اصفهان در منطقه اجرای خط آهن چابهار – زاهدان است که در توسعه منطقه نقش مهمی دارد. وی با اشاره به این که سیستان و بلوچستان را منزل خودم میدانم و به این منطقه احساس تعلق میکنم خاطرنشان کرد: تمام تلاش و توان خود را در جهت توسعه این منطقه به کار میگیرم.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان گفت: با توجه به این که شرکتهای زیرمجموعه ذوب آهن اصفهان در حوزههای مختلف به صورت تخصصی فعالیت میکنند قرار است در حوزه معادن سیستان و بلوچستان نیز وارد کار و تلاش شده تا بتوانیم نقش خوبی در توسعه و امنیت پایدار این منطقه ایفا کنیم. وی گفت: ذوب آهن سالانه بیش از یک میلیون تن واردات مواد اولیه دارد که بهصورت عمده شامل زغالسنگ و کُک است، در سفر به سیستان و بلوچستان قرار شد تمرکز بیشتری برای واردات مواداولیه از طریق بندر چابهار داشته باشیم.
یزدی زاده گفت: در حوزه صادرات نیز با توجه به این که اخیراً با امضای تفاهم نامهای ارتباط ما با پاکستان برای سرمایهگذاری مشترک برقرار شده، استان سیستان و بلوچستان به سبب داشتن مرزهای طولانی با این کشور مسیر بسیار خوبی برای افزایش این ارتباطات است که از آن بهره خواهیم گرفت. وی خاطر نشان ساخت: در همین زمینه سعی داریم با ایجاد یک سایت یا گمرک اختصاصی در یکی از سه مرز میرجاوه، خاش و چابهار فرایند صادرات محصول و واردات مواد اولیه را تسریع کنیم.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با اشاره به پیشنهاد استاندار سیستان و بلوچستان مبنی بر حفر یک حلقه چاه ژرف از ۱۰ حلقه چاه تصویبی در سیستان برای تامین آب مورد نیاز واحدهای وابسته به ذوب آهن در این استان بیان کرد: با توجه به حضور شرکت شستا وابسته به تامین اجتماعی در سیستان و بلوچستان در یک کنسرنسیوم مشترک با شرکت صدرتأمین در رابطه با ایجاد نیروگاه و حفر و بهره برداری از چاه ژرف در این استان هماهنگی و مذاکره خواهیم کرد تا انشاا… موضوع مطرح وبه صورت مشترک وارد این فاز شویم.
شایان ذکر است؛ منصور یزدی زاده و هیأت همراه با هدف آشنایی با پتانسیل ها و قابلیت های منطقه، به اتفاق داوود شهرکی سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی از پایانه و بازارچه مرزی میرجاوه بازدید کردند.
برچسب ها :ذوب اهن اصفهان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0