تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۳:۲۷
کد خبر : 32336

فعالیت ۲۵۰ هزارنفر از بانوان کشور در حوزه کاهش تصادفات/قانونمندترین رانندگان از قشر خانم ها هستند/بستن کمربند ایمنی توسط سرنشینان خودرو ها الزامی است

فعالیت ۲۵۰ هزارنفر از بانوان کشور در حوزه کاهش تصادفات/قانونمندترین رانندگان از قشر خانم ها هستند/بستن کمربند ایمنی توسط سرنشینان خودرو ها الزامی است

رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به نقش تاثیر گذار بانوان و پیشگیری و کاهش تخلفات رانندگی از فعالیت ۲۵۰ هزار نفر از بانوان کشور در حوزه کاهش تصادفات خبر داد. به گزارش دنیای اسرار:سردار” سید کمال هادیان فر” در همایش بانوان فرهنگ یار ترافیک که به میزبانی پلیس راهور استان

Print Friendly, PDF & Email

رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به نقش تاثیر گذار بانوان و پیشگیری و کاهش تخلفات رانندگی از فعالیت ۲۵۰ هزار نفر از بانوان کشور در حوزه کاهش تصادفات خبر داد.
به گزارش دنیای اسرار:سردار” سید کمال هادیان فر” در همایش بانوان فرهنگ یار ترافیک که به میزبانی پلیس راهور استان اصفهان برگزار شد ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و تبریک پیشاپیش فرا رسیدن سالروز میلاد منجی عالم بشریت حضرت ولی عصر(عج) گفت: امروز در دنیا سالانه یک و نیم میلیون نفر جان خود را براثر وقوع تصادفات ازدست می دهند و در کشور ما هر ساعت نزدیک به ۲ نفر در تصادفات جان می بازند و به ازای هر جان باخته ۲۰ نفر نیز معلول و مجروح می شوند البته این عدد به غیر از ایام خاص مانند شهریور ماه و نوروز است که روزانه ۷۰ نفر در تصادفات جانشان را از دست می دهند.
وی با بیان اینکه ۵ عامل مدیریت کلان، انسان، راه ، وسیله نقلیه و قوانین و مقررات در تصادفات نقش دارند گفت: در زمینه مدیریت کلان ما امروز شورای عالی ترافیک را در وزارت کشور داریم که با حضور شخص وزیر کشور تشکیل می شود. کمیسیون ایمنی راه با حضور وزیر راه و شهرسازی را داریم و یک شورای عالی حمل و نقل و ترافیک با مسئولیت شخص رئیس جمهور داریم که بعد از ۸ سال جلسات این شورا در دولت جدید احیا شده است.
رئیس پلیس راهور فراجا در خصوص نقش عامل انسانی در تصادفات گفت: برآوردها و تحلیل های ما نشان می دهد که ۲ هزار و ۵۰۰ نفر عامل مرگ ۱۴ هزار نفر و مجروح شدن ۳۰۰ هزار نفر در سال می شوند و این موضوع حاکی از این است که ۹۲ درصد از رانندگان قوانین را رعایت می کنند و ما باید با آن ۸ درصد از رانندگان قانون گریز مدام برنامه داشته باشیم و مرتب گوشزد کنیم که مرتکب تخلف نشوند.
سردار هادیان فر به موضوع نقش راه در تصادفات اشاره کرد و با بیان اینکه ۵ هزار و ۲۰۰ نقطه حادثه خیز در کشور وجود دارد گفت: ۳ هزار و ۲۰۰ نقطه حادثه خیز در جاده ها و ما بقی در شهرها هستند که تلاش می کنیم با همکاری وزارت راه و شهرسازی این نقاط هرچه سریع تر رفع شوند.
وی اضافه کرد: براساس آمارهای بدست آمده ۳۴ درصد از تصادفات در جاده ها رخ می دهند اما متاسفانه ۷۰ درصد از جان باختگان ما در جاده ها اتفاق می افتند و دلیل آن هم این است که غالباً رانندگانی که به مسافرت می روند مهارت رانندگی در جاده را ندارند به طوری که ۶۰ درصد رانندگان در همان ۳۰ کیلومتری اول جاده یا ۳۰ کیلومتری آخر جاده دچار حادثه شده و جانشان را از دست می دهند.
این مقام ارشد انتظامی در خصوص وسیله نقلیه نیز گفت: خودروسازان مکلفند که خودروی ایمن تولید کنند چرا که ما معتقدیم خطای رانندگان اجتناب ناپذیر است و آن چیزی که باید جان رانندگان و سرنشینان را در حوادث حفظ کند خودروی ایمن است.
سردار هادیان فر با بیان اینکه قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی بازدارندگی خود را از دست داده است تاکید کرد: امروز جریمه ها باید برای افراد متخلف یک تهدید بالفعل باشد در حالی که این گونه نیست و خیلی راحت راننده متخلف باعث مرگ هموطن خود در تصادف می شود و بعد می گوید که بیمه دارم و دیه آن را می پردازم.
وی با بیان اینکه در سال های اخیر به دلیل شیوع بیماری کرونا و همچنین فشار اقتصادی حاکم برکشور جریمه های رانندگی افزایش پیدا نکرده است گفت: طبق قانون هر ۵ سال یکبار باید میزان جریمه های رانندگی افزایش پیدا کند که در این خصوص نیازمند بازنگری هستیم.
سردار هادیان فر در ادامه عامل انسانی را مهمترین و جدی ترین عامل در تصادفات برشمرد و اظهار داشت: از سال ۸۳ که بیش از ۳۸ هزار کشته و ۵۰۵ هزار مجروح در سال داشتیم به این نتیجه رسیدیم که باید جامعه در امر کاهش تصادفات مشارکت جدی داشته باشد و از همان موقع طرح همیاران پلیس را با ۶ میلیون دانش آموز کلید زدیم و امروز این تعداد به مرز ۱۱ میلیون نفر رسیده است.
وی به نقش همیاران پلیس در کاهش ۱۸ درصدی تخلفات رانندگی و همچنین نهادینه شدن کمربند ایمنی در بین رانندگان اشاره کرد و اظهار داشت: پس از موفقیت طرح همیاران پلیس طرح معلمان فرهنگ یار ترافیک و سپس بانوان فرهنگ یار ترافیک را نیز اجرایی کردیم چرا که معتقد هستیم بانوان بر روی فرزندان و همسران خود تاثیرگذاری زیادی دارند و این قشر می توانند کمک زیادی به ما در کاهش تصادفات داشته باشند.
سردار هادیان فر از فعالیت ۲۵۰ هزار نفر از بانوان کشور در حوزه کاهش تصادفات خبر داد و گفت: غالب این بانوان از معلمان و مدیران کشور هستند که هم در کاهش تخلفات فرزندان و همسران خود نقش دارند و هم مروج رعایت قوانین در بین دیگر رانندگان هستند.
رئیس پلیس راهور فراجا بانوان را بهترین و قانونمندترین قشر در بین رانندگان توصیف کرد و گفت: با دقت نظری که این قشر دارند ما هیچ راننده خانمی را در تصادفات وحشتناک و ناگوار نداشتیم که این موضوع نشان می دهد آنان در چارچوب قانون رانندگی می کنند و این افراد ظرفیت بسیار خوبی هستند که بایستی از آنها استفاده شود.
سردار هادیانفر، بر لزوم بستن کمربند ایمنی توسط سرنشینان خودرو تاکید کرد و اظهار داشت: امروز به لطف خدا بستن کمربند ایمنی دربین رانندگان نهادینه شده اما متاسفانه عدم استفاده از کمربند ایمنی توسط سرنشینان باعث شده تا بیشترین کشته های تصادفات از بین سرنشینان خودرو باشد.
این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه بانوان فرهنگ یار ترافیک باید به این موضوع توجه جدی داشته باشند و آن را در سفرها به سرنشینان خودرو تذکر بدهند گفت: در سفرهای نوروزی به طور جدی با این تخلف به خصوص نبستن کمربند ایمنی توسط سرنشینان خودروهای ناوگان عمومی برخورد خواهد شد.

Print Friendly, PDF & Email

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اجتماعی

املاک یاسان برق اصفهان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان