تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۰
کد خبر : 31742

بیمارستان شریعتی اصفهان مقاوم‌سازی می‌شود

بیمارستان شریعتی اصفهان مقاوم‌سازی می‌شود

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان:مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان از برنامه‌ریزی برای مقاوم سازی سازی بیمارستان شریعتی خبر داد. به گزارش دنیای اسراربه نقل از مهر:محمد رجالی با اشاره به اینکه حدود ۴۰ درصد خدمات بستری و درمان در بیمارستان شریعتی شهر اصفهان انجام می‌شود، اظهار داشت: پیش‌تر طرح احداث بیمارستانی جایگزینی برای این

Print Friendly, PDF & Email
مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان:مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان از برنامه‌ریزی برای مقاوم سازی سازی بیمارستان شریعتی خبر داد.

به گزارش دنیای اسراربه نقل از مهر:محمد رجالی با اشاره به اینکه حدود ۴۰ درصد خدمات بستری و درمان در بیمارستان شریعتی شهر اصفهان انجام می‌شود، اظهار داشت: پیش‌تر طرح احداث بیمارستانی جایگزینی برای این بیمارستان مطرح شد که زمینی خریداری و بیمارستان جدیدی ساخته شود تا حجمی از خدمات به آنجا منتقل شود.

وی با بیان اینکه بیمارستان شریعتی تاکنون سه مرتبه مقاوم سازی شده است، افزود: ضلع شرقی بیمارستان در سال ۱۳۸۶ تخریب و بازسازی و ضلع غربی آن در سال‌های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۸ مقاوم سازی شد.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه یک هزار و ۲۸۰ نفر پرسنل در این بیمارستان فعالیت می‌کنند، خاطرنشان کرد: با توجه به حجم کار این بیمارستان که از ۶۰ هزار عمل جراحی انجام شده در مراکز درمانی تأمین اجتماعی در سال جاری بیش از ۳۰ هزار عمل در بیمارستان شریعتی بوده و نیاز به این بیمارستان و با توجه به اینکه ساخت بیمارستانی جدید زمان‌بر است برای مقاوم سازی بیمارستان یک شرکت مشاور انتخاب شده است.

رجالی با بیان اینکه که تلاش می‌کنیم مقاوم سازی فنی انجام شود که خدمات دهی در این بیمارستان تا ۲ دهه آینده امکان‌پذیر باشد، اضافه کرد: شرکت مشاور در حال بررسی طرح است، اگر نتایج مشخص شد که قابل مقاوم سازی است اعتبار مورد نیاز مصوب خواهد شد ضمن اینکه مطالعات نشان داده بدون اینکه بخش‌های بیمارستان تعطیل شود می‌توانند مقاوم سازی ساختمان را انجام دهند.

بیمارستان دکتر علی شریعتی با بیش از ۴۵ سال سابقه خدمت، بزرگترین بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی سازمان تأمین اجتماعی در اصفهان است که دارای ۴۷۰ تخت مصوب، ۲۳ بخش عمومی و تخصصی و چهار درمانگاه وابسته شامل درمانگاه تخصصی شماره یک (مرکز دیابت)، درمانگاه دندانپزشکی، پلی کلینیک تخصصی شماره یک و درمانگاه بیمارستان تخصصی- عمومی شبانه روزی است.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.