تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۷
کد خبر : 10932

مجمع عمومی فارغ التحصیلان مؤسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین

مجمع عمومی فارغ التحصیلان مؤسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین

همزمان با سالروز ارتحال بانو مجتهده امین برگزار می شود؛ مجمع عمومی فارغ التحصیلان مؤسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین با حضور طلاب و اساتید مؤسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین، در سالروز ارتحال بانو مجتهده امین، مجمع عمومی فارغ التحصیلان این مؤسسه برگزار می شود. به گزارش دنیای اسراربه نقل از روابط عمومی دفتر

Print Friendly, PDF & Email

همزمان با سالروز ارتحال بانو مجتهده امین برگزار می شود؛

مجمع عمومی فارغ التحصیلان مؤسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین

با حضور طلاب و اساتید مؤسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین، در سالروز ارتحال بانو مجتهده امین، مجمع عمومی فارغ التحصیلان این مؤسسه برگزار می شود.

به گزارش دنیای اسراربه نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، خانم قاسم پور، مدیر مؤسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین با اعلام این خبر گفت: در تاریخ اسلام همواره زنان شایسته و متعهدی وجود داشته ‌اند که در عرصه‌ های مختلف با تأسی به شیوه و منش حضرت زهرا سلام الله علیها، منشأ آثار و برکات فراوانی بوده ‌اند.

ویافزود: از افتخارات زنان ایران و اسلام، بانو حاجیه خانم نصرت ‏السادات امین ملقّببه بانوى ایرانى که به نقل از کتاب «شجره طیبه»، تألیف سید مصلح الدین مهدوی موسویاصفهانی، نسب پاک ایشان  با سی واسطه به امام علی علیه السلام می رسد.

مدیر مدرسه علمیه مجتهده امین اذعان داشت: این بانوی اندیشمند و عارف با پشتکار و تلاشی بی نظیر به تحصیل علم و عرفان می پردازد و با وجود مشکلات متعدد حاکم درآن زمان، در سن چهل سالگی تسلط علمی ایشان مورد تأیید علماء و مراجع تقلید وقت قرار گرفته و اجازه روایت و اجتهاد دریافت می کند و در ادامه آیت الله مرعشی نجفی، علامه امینی و دیگرانی از او اجازه روایت دریافت کرده‌اند.

وی ادامه داد: سیده نصرت بیگم امین معروف به بانو امین، صاحب تفسیر مخزن العرفان، فقیه، عارف و مفسر شیعی است و آثار متعددی با نام بانوی ایرانی از سوی ایشان منتشر شده است.

خانم قاسم پور تصریح کرد: از شاخصه های اخلاقی بانو امین که باعث قرب ایشان به حضرت حق شد می توان به خلوص و تقوی و معنویت و تهذیب روح و مجاهده با نفس و توجه به کمال و ثبات قدم و استقامت و تحمل شداید و سختی ها اشاره کرد که همواره در کارها به خدا توکل می‌کرد و سبک زندگی ایشان، منطبق بر قرآن کریم و سنت نبوی(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) و سیره معصومین(علیهم ‌السلام) بود.

وی در ادامه به سخنی از مقام معظم رهبری درباره ی این بانوی بزرگوار اشاره کرد که ایشان می فرمایند: «تجلیل از این بانوی اصفهانی و ارائه شخصیت عرفانی و فقهی و فلسفی برجسته ایشان در جهت احیای ارزش های اسلامی زنان، کاری سودمند به نظر می رسد.»

مدیر مدرسه علمیه مجتهده امین گفت: به همین مناسبت دانش آموختگان و طلاب مکتب مجتهده امین، در موسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین در سالروز عروج ربانی و ملکوتی حاجیه خانم امین، مجمع عمومی فارغ التحصیلان مؤسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین به همراه مراسم یادبودی را روز چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ در این سالن اجتماعات دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان واقع در خیابان حافظ برگزار می کند.

وی با بیان این که در این جلسه با بررسی اجمالی در آثار ایشان، منقبت علمی و عرفانی حاج خانم امین بازگو خواهد شد، افزود: روز پنجشنبه ۲۳ خرداد از ساعت ۹ صبح، مراسم اهدای تاج گل توسط کادر و طلاب این مؤسسه بر سر مزار سراسر نورانی ایشان با حضور سرکار خانم قلمکاریان از شاگردان برجسته ایشان برگزار خواهد شد.

خانم قاسم پور در پایان ابراز امیدواری کرد که مطالعه و بررسی دقیق در زندگی عالمانی همچون حاجیه خانم امین، چراغ راه سعادت و خوشبختی و موفقیت در سیر  علمی و عرفانی طلاب در نهاد خانه و خانواده آنان قرار بگیرد.

بانو مجتهده امین ۳۰  خرداد ۱۲۷۴ هجری شمسی در اواخر سلطنت ناصر الدین شاه در اصفهان متولد و روز دوشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۶۲ هجری شمسی برابر با یکم ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ هجری قمری در شهر اصفهان درگذشت و در تخت فولاد به خاک سپرده شد.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.