اصفهان میزبان اجلاس رؤسای اتاقهای بازرگانی کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD
در نشست مشترک اتاق بازرگانی اصفهان با رایزنان اقتصادی و بازرگانی مطرح شد: اصفهان میزبان اجلاس رؤسای اتاقهای بازرگانی کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD به گزارش دنیای اسرار: در نشست مشترک اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان با رایزنان اقتصادی و بازرگانی سفارتخانههای کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD) ضمن تشریح
در نشست مشترک اتاق بازرگانی اصفهان با رایزنان اقتصادی و بازرگانی مطرح شد:
اصفهان میزبان اجلاس رؤسای اتاقهای بازرگانی کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD
به گزارش دنیای اسرار: در نشست مشترک اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان با رایزنان اقتصادی و بازرگانی سفارتخانههای کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD) ضمن تشریح برنامههای دومین اجلاس رؤسای اتاقهای بازرگانی کشورهای عضو ACD، بر مشارکت همهجانبه کشورهای آسیایی بهمنظور توسعه فراگیر منطقه تأکید شد.به گزارش ستاد اطلاعرسانی اجلاس اصفهان، این نشست عصر روز دوشنبه ۲۰ فروردینماه ۱۴۰۳ با حضور رئیس و برخی اعضای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان و با حضور رایزنان اقتصادی و بازرگانی کشورهای عضو مجمع در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار شد.
گفتگو سرآغاز تحولات جهانی است
در این نشست امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان با خیرمقدم به حضار گفت: جلسه امروز برای هماهنگی و گزارش برگزاری اجلاس رؤسای اتاقهای بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا پیشبینی شده است.
وی افزود: این اجلاس به پیشنهاد دبیرخانهACDو میزبانی اصفهان در ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت برگزار میشود. همچنین به دلیل آنکه تجار توان همافزایی و پیگیری اهداف مشترک را دارند آرزو داریم تعداد قابلتوجهی از کشورهای آسیایی را در این اجلاس میزبانی کنیم.
کشانی ادامه داد: اجلاس نخست در سال ۲۰۲۱ در استانبول برگزار شد و اکنون در تدارک دومین نشست در اصفهان هستیم. اجلاس در دو روز برگزار خواهد شد و ما چهار روز در اصفهان میزبان نمایندگان عضو مجمع خواهیم بود.
کشانی در مورد برگزاری این نشست در اصفهان گفت: اردیبهشت زیباترین ماه اصفهان است و هفته فرهنگی اصفهان نیز در این ماه برگزار میشود. در این نشست دوروزه، علاوه بر اجلاس، نمایشگاه جانبی نیز برگزار میشود و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری متعدد و نحوه تعاملات بین اعضا بررسی خواهد شد. همچنین امکان مذاکرات دوجانبه و چندجانبه بین اتاقهای بازرگانی عضوACDفراهم میشود و امیدواریم که فرصت خوبی برای ایجاد گفتگو بین تجار کشورهای عضو مجمع باشد؛ زیرا گفتگو سرآغاز تحولات جهانی و بهویژه جامعه بزرگ آسیایی است. وی همچنین از سفارتخانههای کشورهای عضو در تهران خواست که فرصت حضور اعضا و گفتگوهای مشترک را در شهر زیبای اصفهان فراهم کنند.
اتاقهای بازرگانی نقش مؤثری در توسعه اقتصادی کشور دارند
سید جلالالدین علوی، مدیرکل همکاریهای اقتصادی چندجانبه و بینالمللی وزارت امور خارجه سخنران دیگر مراسم بود که از تلاشهای اتاق بازرگانی اصفهان برای به ثمر رساندن این نشست تشکر کرد و گفت: نقش بخش خصوصی و اتاقهای بازرگانی در توسعه اقتصادی و پیشبرد برنامههای دولتی بسیار مهم استACDمهمترین و بزرگترین مجمع کشورهای آسیایی است که ۳۵ عضو دارد و دولتهای عضو برنامههای اقتصادی دارند و نقش بخشهای خصوصی در پیشبرد این برنامهها بسیار مهم است.
او ادامه داد: اتاق بازرگانی اصفهان با ابتکاری که انجام داد از یک سو فرصت خوبی را برای شناساندن ظرفیتهای خود به شرکای خارجی فراهم کرده و از سوی دیگر شرکای خارجی احتمالی هم میتوانند توانمندیهای خودشان را عرضه کنند. فعالیتهای دیگری هم در استانهای کشور در حال انجام است.
در ادامه نشست فیلم معرفی ویژگیهای اصفهان و فرصتهای تجاری بازرگانی این استان از جمله تجهیزات حملونقل، پتروشیمی، صنعت، کشاورزی، دامداری، شیلات و معادن برای رایزنان بازرگانی کشورهای آسیایی پخش شد.
سرمایهگذاری موفق نیازمند تلاش همهجانبه کشورهاست
محمدرضا گل احمد، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان سخنران دیگر این نشست بود و گفت: قرارگرفتن در یک منطقه خواست ما نبوده است؛ اما ما اکنون در قاره آسیا قرار گرفتهایم؛ بنابراین شاخصهای اقتصادی و توسعه ما را با سایر قارهها مقایسه میکنند. پس ناچاریم که مانند ۳۵ بازیگر تیم فوتبال بتوانیم نتایج خوبی در ارتباط با یکدیگر داشته باشیم. ما باید این گفتگو و یکپارچگی را خیلی زودتر آغاز میکردیم به دلیل اینکه همه کارشناسان معتقدند بیشترین پتانسیل اقتصادی و منابع طبیعی در آسیا وجود دارد.
او برگزاری این اجلاس را فرصت بینظیری برای کشورهای منطقه ارزیابی کرد و افزود: خوشبختانه رویداد فعلی کمک میکند تا بتوانیم این ظرفیتها را فعال کنیم. مهمترین موضوعی که برای ما اهمیت دارد تجارت است و در رویداد اصفهان بهصورت تخصصی برای این موضوع برنامهریزی کردهایم. به همین دلیل سایت جداگانهای راهاندازی شده تا بتوانیم فرصتهای سرمایهگذاری سایر کشورها را در آنجا بارگذاری کنیم.
گلاحمد تصریح کرد: معرفی این پروژههای سرمایهگذاری میتواند ارتباط بین کشورهای مختلف آسیا را محقق کند. مانند پروژه شمال به جنوب، پروژههای سرمایهگذاری متعددی در صنعت کشاورزی و امنیت غذایی وجود دارد. همچنین باتوجهبه ظرفیت توریسم در آسیا، زمینه گسترش صنعت گردشگری نیز وجود دارد. از سوی دیگر باتوجهبه اهمیت انرژی باید بتوانیم روی انرژیهای پاک تمرکز داشته باشیم. پروژههای نوآورانه متعددی در شهرکهای علمی، تحقیقاتی و شرکتهای دانشبنیان و مجموعههای علمی وجود دارد که میتواند زمینهساز صنایع و تجارتهای نوین میان کشورهای آسیایی باشد.
این عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان ادامه داد: یکی از خواستههای ما از نمایندههای کشورهای عضو مجمع آن است که قبل از نشست، پروژههای مشترکی را ارائه دهند تا در سایت فرصتهای همکاری و سرمایهگذاری معرفی شود؛ زیرا در سطح آسیا مؤسسات بسیاری هستند که میتوانند در این فرصتها سرمایهگذاری کنند.
او به چند گروه سرمایهگذاری بزرگ اشاره کرد و گفت: رویدادهای متعدد اقتصادی در منطقه وجود دارد که یکی از آنها که همزمان با این رویداد برگزار میشود، نمایشگاه اکسپوی تهران است که امیدواریم بتوانید در آنجا نیز مشارکت کنید. سرمایهگذاریها باعث میشود رشد و توسعه در کشورهای آسیایی بیشتر شده و این رشد به نفع توسعه همه جوامع بشری است. همچنین این رویداد کمک میکند تا کشورهای کمتر توسعهیافته را توسعه داده و در مجموع منطقه را رشد دهیم.
گل احمد افزود: امیدواریم این رویداد با مشارکت همه کشورهای عضو منجر به کاهش فقر و مراقبت از محیطزیست و رشد جوامع در منطقه آسیا شود؛ زیرا سرمایهگذاری موفق نیازمند تلاش همهجانبه است.
برنامهریزی دقیق برای برگزاری شایسته اجلاس اصفهان
در ادامه دکتر جواد امین منصور، مشاور رئیس اتاق بازرگانی اصفهان نیز به تشریح برنامههای اجلاس و اسناد پیشبینی شده در این زمینه پرداخت. او از هماهنگیهای متعدد مانند خدمات ویزا، تشریفات فرودگاهی در اصفهان، تهران و شیراز و حضور نمایندگان اتاق اصفهان برای پذیرش میهمانان خبر داد. وی همچنین با معرفی برنامههای اصلی و جانبی اجلاس از سایت اختصاصی این رویداد رونمایی کرد و با معرفی بخشهای مختلف آن از امکان انتشار فرصتهای سرمایهگذاری و همکاریهای مشترک خبر داد.
امین منصور گفت: نشانی سایت اجلاسwww.acd.eccim.comاست و علاقهمندان به حضور در این کنفرانس میتوانند مراحل ثبتنام را در این درگاه انجام دهند و اطلاعات بیشتر را دریافت کنند.
او توضیح داد: گفتگوی همکاری آسیا با موضوعات مختلفی در دستور کار خود یک گردهمایی دولتی منطقهای است که در طی آن زبان رسمی اصلی برای تبادل نظر انگلیسی است؛ اما باتوجهبه اینکه تعداد زیادی از افراد ایرانی در آن شرکت خواهند کرد کمیته برگزاری از زبان فارسی نیز استفاده خواهد کرد.
وی در خصوص نحوه ورود و خروج شرکتکنندگان این کنفرانس گفت: فرودگاههای بینالمللی اصفهان، شیراز و فرودگاه بینالمللی امام خمینی بهعنوان مبادی ورودی خروجی انتخاب شدهاند؛ در هر فرودگاه یک میز استقبال با تابلوی بزرگ کنفرانس وجود خواهد داشت تا شرکتکنندگان را با حملونقل محلی رایگان به هتل چهارباغ شهر اصفهان که محل اسکان میهمانان است هدایت شوند. ما توصیه میکنیم که شرکتکنندگان پروازهای به مقصد فرودگاه اصفهان را انتخاب کنند که نزدیکتر و راحتتر باشد. هتل چهارباغ اصفهان مکانی شایسته برای اقامت است که در چهارباغ زیباترین خیابان اصفهان واقع شده و دارای ترکیبی از معماری و هنرهای مدرن و سنتی است.
او تشریح کرد: بهموازات اجلاس چندین رویداد مهم در اصفهان و ایران وجود دارد که بازدید آن برای شرکتکنندگان جذاب خواهد بود از جمله آنها میتوان به نمایشگاه اکسپو اشاره کرد همچنین برنامههای دیگری نیز تدارکدیدهشده که دیدارهای رسمی با شهردار اصفهان و سایر مقامات محلی، برنامه صلح و دوستی ادیان، بازدید از مساجد، کلیسا کنیسه و آتشکده و همچنین پیادهروی در خیابانهای تاریخی اصفهان و دیدار از کاخ و باغ چهلستون و میدان تاریخی نقشجهان و بازارهای سنتی اصفهان از آن جمله است.
امین منصور تأکید کرد: بهمنظور ارتقا و تبادل نظر و فعالیت کمیته برگزاری در حاشیه دومین اجلاس اتاقهای بازرگانی کشورهای عضوACDچند رویداد برگزار خواهد کرد؛ اولین رویداد برگزاری نمایشگاهی است که در آن بازرگانان خارجی و ایرانی میتوانند آخرین تحولات و فعالیتهای خود را برای شرکتکنندگان در اجلاس به نمایش بگذارند. رویداد دوم برگزاری جلسات دوجانبه است؛ در این جلسات فرصتهایی برای شرکتکنندگان وجود خواهد داشت تا بتوانند برنامهها و فعالیتهای خود را توضیح داده و تبادل نظر کنند. سومین رویداد جانبی اجلاس جلسه سرمایهگذاری است. نشست ویژهای بهمنظور ایجاد فرصت برای کسبوکارها در منطقه آسیا بهمنظور ارائه پروژههای سرمایهگذاری، شناسایی نیازها و کسب اطلاعات موردنیاز که روز دوشنبه دهم اردیبهشتماه در تالار نصف جهان برگزار خواهد شد.
فرصت کمنظیر برای کشورهای عضو
در این نشست سعید ابراهیمی، مدیر امور بازرگانی و روابط بینالملل اتاق بازرگانی اصفهان نیز با تشریح مقدمات صورت گرفته برگزاری دومین اجلاس رؤسای اتاقهای بازرگانی کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD) در روزهای ۱۰ و ۱۱ اردیبهشتماه سال جاری را فرصتی کمنظیر برای کشورهای عضو و زمینهای برای رشد و گسترش همکاریها و ارتقای روابط مشترک عنوان کرد. ﻣﺠﻤﻊ ﮔﻔﺘﮕﻮی ﻫﻤﮑﺎری آﺳﯿﺎ باهدف ارﺗﻘﺎی ﻫﻤﮑﺎری و ﻫﻤﮕﺮاﯾﯽ ﻣﻨﻄﻘﻪای ﺑﯿﻦ دولتها و ﺳﺎزﻣﺎنهای ﻣﻨﻄﻘﻪای آﺳﯿﺎ در ژوﺋﻦ ۲۰۰۲ (ﺧﺮداد ۱۳۸۱) در «ﭼﺎآم» ﺗﺎﯾﻠﻨﺪ تأسیس ﺷﺪ و ﻫﻢ اﮐﻨﻮن ۳۵ ﮐﺸﻮر در آن ﻋﻀﻮﯾﺖ دارﻧﺪ، ﻟﺬا اﯾﻦ ﺳﺎزﻣﺎن را بزرگترین ﺗﺸﮑﻞ بینالدولی آﺳﯿﺎ میدانند. اﯾﺮان در ﺳﺎل ۱۳۸۳ (۲۱ ژوﺋﻦ ۲۰۰۴) ﺑﻪ ﻣﺠﻤﻊ ﭘﯿﻮﺳﺖ و در ﺳﺎل ۱۳۸۸ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﮐﺸﻮر پیشگام ﻫﻤﮑﺎری ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ اﻧﺘﺨﺎب ﺷﺪ.
برچسب ها :اتاق بازرگانی اصفهان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0