تاریخ انتشار : شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۸
کد خبر : 5148

مدیر خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شرکت های دانش بنیان و طبقه خلاق شهر همواره باید مورد توجه قرار گیرند

مدیر خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شرکت های دانش بنیان و طبقه خلاق شهر همواره باید مورد توجه قرار گیرند

مدیر خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شرکت های دانش بنیان و طبقه خلاق شهر همواره باید مورد توجه قرار گیرند به گزارش دنیای اسرار، محمد حسین قورچانی در ادامه سلسله نشست‌های «سه شنبه‌ها با رسانه‌ها» گفت: در گذشته سه قسمت مجزا شامل مرکز فناوری نوین، مرکز خلاقیت و نوآوری و بخش نظام پیشنهادات زیر

Print Friendly, PDF & Email

مدیر خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شرکت های دانش بنیان و طبقه خلاق شهر همواره باید مورد توجه قرار گیرند

به گزارش دنیای اسرار، محمد حسین قورچانی در ادامه سلسله نشست‌های «سه شنبه‌ها با رسانه‌ها» گفت: در گذشته سه قسمت مجزا شامل مرکز فناوری نوین، مرکز خلاقیت و نوآوری و بخش نظام پیشنهادات زیر مجموعه معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان وجود داشت که در چارت جدید شهرداری این سه بخش در مدیریت خلاقیت و فناوری‌های نوین تجمیع شد.
وی با بیان اینکه در گذشته فعالیت مرکز خلاقیت و نوآوری تنها به برگزاری نمایشگاه‌های فناوری‌های نوین محدود می‌شد اظهار داشت: اقدمات بسیار اندک بوده است و بخش نظام پیشنهادات اسفندماه سال گذشته از معاونت برنامه‌ریزی تحویل گرفته شد و تحت نظر مدیریت خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان قرار گرفت.
قورچانی ادامه داد: در بخش نظام پیشنهادات حدود ۱۳۳۳ پیشنهاد از سال ۸۶ روی سیستم این مرکز معطل مانده و بعضاً برخی پیشنهادات از ۱۰ سال پیش بدون فعل و انفعالات باقی مانده بود از این رو جلسات اتاق فکر برای نظام پیشنهادات برگزار شد.
وی افزود: با آسیب‌شناسی نظام پیشنهادات آیین نامه جامعی برای آن تدوین شد و در شهریورماه امسال اجلاسی با حضور ۲۵۰ نفر از کارمندان شهرداری اصفهان که عضو نظام پیشنهادات بودند، برگزار و احکام  توسط شهردار اصفهان امضا تحویل آن‌ها شد.
مدیر خلاقیت و فناوری های نوین شهرداری اصفهان با تأکید بر اینکه شرکت های دانش بنیان و طبقه خلاق شهر باید همواره مورد توجه قرار گیریند گفت: بی توجهی به این شرکت ها به معنای از دست دادن ایده‌های نو خواهد بود
قورچانی ادامه داد: ۳۷ شهر خلاق در جهان داریم که در حوزه صنایع دستی فعال هستند و گستردگی این شهرها در پنج قاره وجود دارد؛ متأسفانه هنوز از مزایای شبکه شهرهای خلاق برای اصفهان استفاده نشده است و نتوانسته ایم از تجربیات طبقه خلاق در مدیریت شهر استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: علی رغم اینکه در اجلاس جهانی شبکه شهرهای خلاق ۲۵۰ شهر حضور داشتند، هیچکدام از این شهرها مزیت رقابت اصفهان را در دنیا ندارند، برخی از شهرهای جهان تنها در یک رشته خلاق هستند، اما در اصفهان در حال حاضر حدود ۱۹۰ رسته صنایع دستی وجود دارد و دو سوم صنایع دستی کشور در اصفهان است.
مدیر خلاقیت و فناوری های نوین شهرداری اصفهان با بیان اینکه یک سوم گسترده صنایع دستی جهان در اصفهان تولید می شود، تصریح کرد: به همین دلیل اصفهان به شهر جهانی صنایع دستی شهرت دارد، اما ظرفیت آن هنوز مغفول مانده است و از طراحی های جدید و کاربردی برای صنایع دستی تا تولیدات بی‌کیفیت و در نهایت بخش فروش و صادرات، کار خاصی در زمینه صنایع دستی انجام نشده است.
وی تأکید کرد: در شبکه شهرهای خلاق به خوبی می توانیم از تجارب سایر شهرها استفاده کنیم.
مدیر خلاقیت و فناوری های نوین شهرداری اصفهان با اشاره به برگزاری همایش شهر خلاق در اصفهان گفت: در این همایش که با حضور صاحب نظران، نماینده یونسکو و شهردار شهر خلاق رشت برگزار شد، ترویج مبانی نظری اقتصاد خلاق انجام و تفاهم نامه‌ای بین شهرهای اصفهان و رشت امضاء و همچنین از کتاب اقتصاد خلاق رونمایی شد.
قورچانی با ابراز تأسف از اینکه تا قبل از دور جدید مدیریت شهری اصفهان بانک اطلاعاتی کامل که باید سازمان های متولی از هنرمندان و طبقه خلاق شهر ارائه می‌کردند در اختیار مرکز خلاقیت شهرداری نبوده است گفت: در حال حاضر نیز اطلاعات بسیار پراکنده‌ای وجود دارد از این رو درصدد برآمدیم تا بانک اطلاعات جامعه ای از طبقه خلاق شهر آماده کنیم، البته برای تکمیل آن نمی توان زمان خاصی را تعیین کرد و باید مباحث مالی و بودجه ای آن حل شود.
وی با اشاره به برگزاری مدارس فصلی در شهر اصفهان از برگزاری مدرسه پاییزه صنایع دستی در اصفهان خبر داد و گفت: مدرسه پاییزه صنایع دستی ویژه دانش آموزان از امروز افتتاح می شود و مهمترین هدف آن تشویق دانشجویان و جوانان در راستای گسترش صنایع دستی است.
مدیر خلاقیت و فناوری های نوین شهرداری اصفهان افزود: مدرسه پاییزه صنایع دستی طی چهار هفته روزهای سه شنبه و چهارشنبه در مرکز رشد هنر واقع در خیابان شیخ بهایی برگزار می شود؛ در این مدرسه فرصت کشف استعدادها و نگاه خلاقانه، ایجاد علاقه و انگیزه ترویج صنایع خلاق فراهم خواهد شد.
وی از برگزاری مدرسه زمستانه و بهاره خبر داد و گفت: مدرسه زمستانه ویژه رده سنی میانسال و مدرسه بهاره برای گروه سنی کهنسال در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: نمایشگاه صنایع خلاق نیز طی سه روز از ۲۹ آذر تا یکم دی ماه در زمینه رشته های مختلف صنایع خلاق، برگزار خواهد شد.

خبرنگار:شهره باقری

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.